Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Helmond

Een gemiddelde score van 9.1 uit 73 klantenervaringen

Mierloseweg 337, 5707 AK Helmond
KVK
86255657
Team Personal Fitness Nederland - Helmond
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Helmond

Een gemiddelde score van 9.1 uit 73 klantenervaringen

9
15 februari 2022

"Ik zit nu ontzettend lekker in mijn vel en ik ben een stuk fitter!"

Sertel

Studio Helmond
8
15 februari 2022

"Ik ben weer fit en gemotiveerd!"

Marian

Studio Helmond
10
10 februari 2022

"Het heeft me geholpen om het nut van sporten weer in te zien!"

Kelly

Studio Helmond
9
17 januari 2022

"Samen zijn we letterlijk en figuurlijk sterker gemaakt door onze coaches en door elkaar!"

Moeder en dochter

Studio Helmond
9
12 augustus 2021

"Ik ben super trots op mezelf met het behalen van mijn eerste 15 kilo eraf!"

Carolien

Studio Helmond
10
11 augustus 2021

"Moeilijk is het niet. Wat je nodig hebt is de wil om iets te bereiken."

Twan

Studio Helmond
10
29 juni 2021

"Ik ben weer heel positief in het leven gaan staan en voel mezelf zowel fysiek als mentaal echt heel goed."

Luc

Studio Helmond
9
29 juni 2021

"Ik wilde lichamelijk sterker worden om weer zelf voor mijn zoontje te kunnen zorgen."

Lenneke

Studio Helmond
7
25 februari 2021

"Ben me zelf veel meer bewust geworden."

Anke Pieloor

Studio Helmond
8
23 februari 2021

"De ene hand wast de andere hand. Geluk vindt je niet, geluk maak je zelf."

Studio Helmond
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Helmond
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Remco Hakkens
Lifestylecoach van Helmond

Ik ben een enthousiaste personal coach die ervan houdt om samen met jou het hoogst haalbare eruit te halen. Mijn positiviteit en doorzettingsvermogen breng ik graag over op anderen en mijn inlevingsvermogen helpt om jou goed te begeleiden op weg naar een fit, gezond én gelukkig leven!

Max van Lankveld
Lifestyle coach van Helmond

Positiviteit en oplossingsgericht zijn de twee worden die bij mij centraal staan tijdens de coachingssessies in de studio.

Kevin de Bie
Studiomanager & Lifestylecoach van Helmond

Ik coach mensen naar een gezond en gelukkig leven. Ik vind het belangrijk om door de pokerface heen te prikken en de kern aan te pakken, ” de spreekwoordelijke schop onder je kont ” Zo komen we tot het echte probleem.

Personal training in Helmond voor een leven lang profijt

Wil jij meer energie, een betere conditie, een slanker en gezonder lichaam of minder stress en depressie, dan is het Fit for Life personal training programma in Helmond de plaats waar je dit bereikt. In onze prettige studio tref je een voedingsspecialist, een coach en een personal trainer in Helmond aan die jouw slechte gewoonten veranderen naar goede gewoonten. Het Fit for Life programma is gebaseerd op drie pijlers, namelijk beweging, voedingsadvies en mentale coaching. Deze drie pijlers helpen jou je doelen te bereiken en nooit meer terug te kijken.

Drie pijlers bij personal training in Helmond

Wij geloven dat een fit lichaam aan drie eisen moet voldoen. Deze moet 1) voldoende beweging krijgen, 2) gezond voedsel tot zich nemen en 3) gelukkig zijn. Dat zijn dan ook de punten waar we ons in ons Fit for Life programma op richten. Je kant van slagen neemt aanzienlijk toe als je de mentale kracht hebt en je inspanningen tijdens de trainingen hebben veel meer waarde als je ook gezond eet. De drie pijlers lopen als een rode draad door elk trainingsplan dat de personal trainer in Helmond opzet en helpt bij het bereiken van allerlei doeleinden.

Van intakegesprek tot persoonlijk plan

Deelname aan het Fit for Life programma begint altijd met een intakegesprek. Niet alleen kun je dan het team leren kennen en de locatie beoordelen, er wordt ook een inschatting gemaakt van je huidige gezondheid. Jij geeft aan wat je met jouw personal training in Helmond wilt bereiken en wij maken voor jou een persoonlijk plan. Vanaf dat moment hebben we jouw inzet en motivatie nodig, want we geven niet op tot jij tevreden bent. Bij ons is succes gegarandeerd en dat niet alleen terwijl je bij ons bent, maar ook de rest van je leven erna.

Bereik jouw sportieve doel met persoonsgerichte fitness in Helmond

Heb jij persoonlijke fitness doelen die je wil bereiken maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken, dan past een persoonlijk fitness programma in Helmond bij jou. Bij Personal Fitness Nederland koppelen wij je aan een persoonlijke coach die jou stap voor stap begeleidt bij het behalen van jouw doelstellingen. Hoe? Met ons Fit for Life programma op maat waarin je niet alleen werkt aan beweging maar er net zoveel aandacht is voor voeding en mindset.

Fitness Helmond: totaalaanpak voor duurzaam resultaat

Samen vormen de drie pijlers beweging, mindset en voeding de ruggengraat van onze succesformule. Door te werken aan deze drie elementen kies je voor een vitalere levensstijl. Dankzij deze levensstijl voel je je straks niet alleen fitter maar ook gezonder. Het allermooiste is dat we daarbij inzetten op permanente resultaten. Geen snelle diëten dus of korte termijn oplossingen. Kom je bij ons fitnessen in Helmond, dan werken aan jouw persoonlijke fitheid met de toekomst voor ogen.

Hoe gaan we te werk?

Denk je dat fitnessen in Helmond, onder begeleiding van een personal coach, bij jou zou passen? Kom dan eens vrijblijvend kennis maken met ons team. We bespreken dan jouw doelen en brengen in kaart waar je op dit moment staat. We stellen bewegingsplannen en ook voedingsadviezen voor je op. Daarnaast werken we aan je mindset en richten we ons op de wisselwerking tussen gedachten en je lichaam.

Voor wie is het Fit for Life programma geschikt?

De invulling van ons fitness programma in Helmond is uniek voor ieder persoon. We werken volgens onze drie succesvolle pijlers maar de vorm die het programma aanneemt hangt samen met jouw doelen. Of je nu wilt afvallen, wilt werken aan mentale of fysieke klachten of bijvoorbeeld je conditie wilt verbeteren, wij zorgen voor de juiste aanpak. Geen standaard fitness programma dus. Juist omdat deze aanpak persoonsgebonden is geven we je bovendien een 100% resultaatgarantie.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?