Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Ede

Een gemiddelde score van 7.9 uit 24 klantenervaringen

Grotestraat 95, 6711AK, Ede
KVK
73807303
bedrijfsreportageper_wUJfG
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Welkom bij Personal Fitness Nederland in Ede! Klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven? Dan zit je bij ons goed. Van afvallen en conditie verbeteren tot het fysiek en mentaal sterker worden: onze gecertificeerde personal trainers in Ede zijn ready om samen met jou aan de slag te gaan. Bij Personal Fitness Nederland krijgt iedereen een persoonlijk programma zodat jij jouw doelen daadwerkelijk bereikt. Je traint samen met jouw personal trainer en in kleine groepjes in onze studio in Ede. Verwacht geen grote apparaten. Bij ons train je in een functionele trainingsruimte. In een warme en persoonlijk setting. Omdat we willen dat jij je thuisvoelt.

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Afvallen met een personal trainer in Ede

Het belangrijkste uitgangspunt van ons bewezen Fit for Life programma is dat ieder mens uniek is. Ook jij. Dat wil zeggen dat ieder mens op zijn of haar eigen manier fitter, gezonder en gelukkiger kan en wil worden. Daarom luisteren we echt naar wat jij wilt bereiken met personal training in Ede. Wat jouw sportieve doelen ook zijn. We willen je leren kennen en weten wie je bent. Op basis daarvan maken we een trainingsschema op maat. Wij zijn meer dan een sportschool in Ede, bij ons ga je namelijk samen met je gecertificeerde coach aan de slag om al je persoonlijke doelstellingen te bereiken. Ben jij klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven?

Schrijf je in voor de gratis proefweek!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je vandaag nog in voor de gratis proefweek. Dé manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met personal training in Ede. Het enige dat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Na jouw inschrijving bellen we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag om een intake in te plannen. Het gesprek kan ook 's avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat voor jou uitkomt. Kom langs bij Personal Fitness Nederland Ede en ontdek hoe het is om te trainen in een studio met een huiselijke sfeer, maak kennis met onze gecertificeerde coaches en kom erachter of Personal Fitness Nederland Ede iets voor jou is.

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Ede

Een gemiddelde score van 7.9 uit 24 klantenervaringen

Studio Ede
15 februari 2021

"Ggdhhdhdhd"

Studio Ede
15 februari 2021

"sdf"

sdf

Studio Ede
8
10 februari 2022

"Heerlijk om weer uitgedaagd te worden en mij trots te voelen!"

Jan Rikken

Studio Ede
8
27 oktober 2021

"Door de goede begeleiding van mijn coach ben ik veel fitter geworden, sta ik meer ontspannen in het leven en eet ik gezonder."

Naomi Meerveld

Studio Ede
8
12 juli 2021

"Door het fit for life programma te volgen voel ik me energieker, gezonder en ik heb meer zelfvertrouwen gekregen. Ik ga er met heel veel plezier naar toe en geniet van de trainingen."

Jan Rikken

Studio Ede
8
12 juli 2021
Studio Ede
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Ede
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Martijn van Zelst
Personal Trainer & Lifestyle coach van Ede

Klaar staan voor anderen, passende hulp bieden, dat is waar ik voor sta! Ik ontvang je dan ook graag in onze studio om kennis te maken.

Monique Rijsdijk
Studiomanager & Lifestylecoach van Barneveld & Ede

Ik vind het fantastisch om mensen de power te geven om te gaan voor een gezondere levensstijl. Graag help ik jou verder met mijn ervaring op het gebied van gedrags- en voedingscoaching en geef ik je praktische en nieuwe inzichten.

Fitness jij in Ede? Wij helpen je graag verder met jouw ontwikkeling

Wanneer jij fitness in Ede doet, zal je vast en zeker het gevoel weleens hebben dat je in jouw ontwikkeling stagneert. Iedereen kan fit worden, maar niet iedereen pakt meteen het juiste gereedschap daarvoor. Talloze mensen hebben al ontdekt dat wij van Personal Fitness Nederland het ideale middel zijn om een fit lichaam te krijgen. Ook als je af wilt vallen of aan een blessure wilt werken, kun je bij ons terecht. Fitness in Ede is nooit meer hetzelfde door onze revolutionaire manier van werken.

Fitness in Ede met net wat extra aandacht

Bij ons krijg je namelijk extra aandacht om jouw doelen te behalen. Soms weet je bijvoorbeeld niet precies welke oefeningen het beste zijn om te doen. Op andere momenten heb je wellicht net niet de perfecte techniek te pakken, waardoor je net wat progressie misloopt. Bij Personal Fitness Nederland garanderen we je dat dat onze personal fitness in Ede je vooruit helpt. Je leert straks alle cruciale informatie over:

  • Gezonde voeding
  • De perfecte manier van beweging
  • IJzersterke mindset krijgen samen met coaching

Een heerlijk alternatief voor de sportschool

Het hele proces doorloop je samen met ons op een andere plek dan de sportschool. Jouw personal training in Ede vindt juist plaats in een van onze gerenommeerde fitness studio’s. Daar werk je samen met onze coaches hard aan het behalen van jouw doelen. Beschouw onze fitness studio’s als jouw persoonlijke oase waar jij zo hard traint als je maar kunt. Op deze manier helpen wij je om een fit lichaam te krijgen. Klinkt dit plaatje aanlokkelijk voor je? Vraag dan om meer informatie door contact met ons op te nemen. Zo zien wij elkaar snel.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?