Al meer dan 19.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Ede

Een gemiddelde score van 7.9 uit 24 klantenervaringen

Grotestraat 95, 6711AK, Ede
KVK
73807303
bedrijfsreportageper_wUJfG
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Ede

Een gemiddelde score van 7.9 uit 24 klantenervaringen

8
10 februari 2022

"Heerlijk om weer uitgedaagd te worden en mij trots te voelen!"

Jan Rikken

Studio Ede
15 februari 2021

"Ggdhhdhdhd"

Studio Ede
15 februari 2021

"sdf"

sdf

Studio Ede
9
19 juli 2022

"Ik voel me een stuk fitter en ben al veel afgevallen en dit geeft me veel zelfvertrouwen. Mijn mooie doel komt steeds dichterbij."

Rita

Studio Ede
9
3 mei 2022

"Ik zit veel beter in mijn vel, mijn fysieke en mentale klachten zijn sterker verbeterd. Ik slaap beter, ben fitter en val goed af. Voel me veel vrolijker en weerbaarder."

Studio Ede
8
27 oktober 2021

"Door de goede begeleiding van mijn coach ben ik veel fitter geworden, sta ik meer ontspannen in het leven en eet ik gezonder."

Naomi Meerveld

Studio Ede
8
12 juli 2021

"Door het fit for life programma te volgen voel ik me energieker, gezonder en ik heb meer zelfvertrouwen gekregen. Ik ga er met heel veel plezier naar toe en geniet van de trainingen."

Jan Rikken

Studio Ede
8
12 juli 2021
Studio Ede
9
25 mei 2021

"Door de begeleiding heb ik de knop omgezet voor een gezondere leefstijl. Ik beweeg veel meer, pak de fiets vaker en tennis. Ik voel me veel fitter en heb meer energie."

Ferrie Boers

Studio Ede
9
20 mei 2021

"Mijn conditie en fitheid zijn veel beter geworden.En door de gezonde voeding zijn mijn bloedsuikerwaarden verbeterd. Ik ben diabeet maar hoef geen medicijnen meer te slikken."

Bertus Janssen

Studio Ede
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Ede
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Deborah van Manen
Lifestylecoach van Ede
Ik heb de opleiding voedingsleer afgerond, welke ik was begonnen om voor eens en voor altijd van mijn overgewicht af te komen. Diëten hield ik nooit lang vol. Door de jaren heen heb ik geleerd dat gezond eten eigenlijk heel lekker is!

 

 

Mathilde Rijsemus
Studiomanager & Lifestylecoach van Ede

Ik ben afgestudeerd aan de Academie voor Leefstijl & gezondheid. Het is mijn missie om klanten te helpen gelukkig te zijn en volledig in hun kracht te staan. Ik ondersteun je graag bij dit proces en beloof je dat er iets moois staat te gebeuren!

Fitness jij in Ede? Wij helpen je graag verder met jouw ontwikkeling

Wanneer jij fitness in Ede doet, zal je vast en zeker het gevoel weleens hebben dat je in jouw ontwikkeling stagneert. Iedereen kan fit worden, maar niet iedereen pakt meteen het juiste gereedschap daarvoor. Talloze mensen hebben al ontdekt dat wij van Personal Fitness Nederland het ideale middel zijn om een fit lichaam te krijgen. Ook als je af wilt vallen of aan een blessure wilt werken, kun je bij ons terecht. Fitness in Ede is nooit meer hetzelfde door onze revolutionaire manier van werken.

Fitness in Ede met net wat extra aandacht

Bij ons krijg je namelijk extra aandacht om jouw doelen te behalen. Soms weet je bijvoorbeeld niet precies welke oefeningen het beste zijn om te doen. Op andere momenten heb je wellicht net niet de perfecte techniek te pakken, waardoor je net wat progressie misloopt. Bij Personal Fitness Nederland garanderen we je dat dat onze personal fitness in Ede je vooruit helpt. Je leert straks alle cruciale informatie over:

  • Gezonde voeding
  • De perfecte manier van beweging
  • IJzersterke mindset krijgen samen met coaching

Een heerlijk alternatief voor de sportschool

Het hele proces doorloop je samen met ons op een andere plek dan de sportschool. Jouw personal training in Ede vindt juist plaats in een van onze gerenommeerde fitness studio’s. Daar werk je samen met onze coaches hard aan het behalen van jouw doelen. Beschouw onze fitness studio’s als jouw persoonlijke oase waar jij zo hard traint als je maar kunt. Op deze manier helpen wij je om een fit lichaam te krijgen. Klinkt dit plaatje aanlokkelijk voor je? Vraag dan om meer informatie door contact met ons op te nemen. Zo zien wij elkaar snel.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?