Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Ede

Een gemiddelde score van 8.6 uit 17 klantenervaringen

06 2713 8426
ede@personalfitnessnederland.nl
Grotestraat 95, 6711AK, Ede
KVK
73807303
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf
Dit vinden onze klanten in Ede

Een gemiddelde score van 8.6 uit 17 klantenervaringen

8
12 juli 2021

"Door het fit for life programma te volgen voel ik me energieker, gezonder en ik heb meer zelfvertrouwen gekregen. Ik ga er met heel veel plezier naar toe en geniet van de trainingen."

Jan Rikken

Studio Ede
8
12 juli 2021
Studio Ede
9
25 mei 2021

"Door de begeleiding heb ik de knop omgezet voor een gezondere leefstijl. Ik beweeg veel meer, pak de fiets vaker en tennis. Ik voel me veel fitter en heb meer energie."

Ferrie Boers

Studio Ede
9
20 mei 2021

"Mijn conditie en fitheid zijn veel beter geworden.En door de gezonde voeding zijn mijn bloedsuikerwaarden verbeterd. Ik ben diabeet maar hoef geen medicijnen meer te slikken."

Bertus Janssen

Studio Ede
8
20 mei 2021

"Gezond eten en regelmatig bewegen zijn onderdeel van mijn dagelijks leven geworden en dar door voel ik me veel fitter."

S. de Visser

Studio Ede
8
17 mei 2021

"Door de persoonlijke begeleiding voel ik me veel beter in mijn vel, ik word enorm gestimuleerd om gezonder te leven en ben blij met de stok achter de deur."

Esmeralda Papa

Studio Ede
8
11 mei 2021

"Door het programma te volgen voel ik me veel fitter en dit is een ontzettend fijn gevoel en ik sta positiever in het leven. Ik kan het iedereen aanraden."

Cees Achterstraat

Studio Ede
9
11 mei 2021

"Sinds ik het programma volg zit ik veel beter in mijn vel en dit geeft me veel zelfvertrouwen en kracht en energie om leuke activiteiten te ondernemen."

Anja Bloemberg

Studio Ede
9
3 mei 2021

"Het heeft mij geholpen om weer vat op mijn leven te krijgen op een positieve manier. Het is echt een omslag van Leefstijl!!"

Dave Sahanaja

Studio Ede
8
26 april 2021

"Ik heb de juiste begeleiding gekregen om weer te gaan bewegen en gezond te gaan eten ondanks mijn grote fysieke klachten na een ongeluk. Ik ervaar een bevrijding en voel me veel beter."

Anouar Abakkari

Studio Ede
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Ede
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020!
Deborah van Manen
Lifestylecoach van Ede
Ik heb de opleiding voedingsleer afgerond, welke ik was begonnen om voor eens en voor altijd van mijn overgewicht af te komen. Diëten hield ik nooit lang vol. Door de jaren heen heb ik geleerd dat gezond eten eigenlijk heel lekker is!

 

 

Mathilde Rijsemus
Studiomanager & Lifestylecoach van Ede

Ik ben afgestudeerd aan de Academie voor Leefstijl & gezondheid. Het is mijn missie om klanten te helpen gelukkig te zijn en volledig in hun kracht te staan. Ik ondersteun je graag bij dit proces en beloof je dat er iets moois staat te gebeuren!

Personal Training Ede

Maak kennis met ons team van bevlogen, gecertificeerde personal trainers in Ede die op een persoonlijke, grensverleggende en effectieve wijze aan de slag gaan met jouw persoonlijke doelen. Kom langs bij Personal Fitness Nederland – Ede en ervaar de gezellige en gemoedelijke sfeer van onze personal trainers uit Ede en omgeving!

Blijvend resultaat met personal trainer uit Ede

Bij Personal Fitness Nederland – Ede werken we met het Fit for Life programma. Ons concept is geen dieet, hype of kortetermijnoplossing. Je werkt aan een vitale levensstijl waarbij je een gezond gewicht hebt en behoudt, geniet van het leven en bruist van de energie. Zónder dure maaltijdvervangers, shakes of wonderpillen.

“Door de verschillende specialiteiten binnen ons team zorgen we ervoor dat iedereen 100% gegarandeerd zijn doelstellingen zal behalen. Dit kan variëren van 10 tot 20 kilo afvallen, het verhelpen van rugklachten, fitter worden of het voorkomen van mentale problemen zoals een burnout. Wat iemand zijn doelstelling ook is, samen gaan we er voor! Ook in het natraject blijven wij de mensen volgen. Niemand zal terugvallen in oude gewoonten. De resultaten zijn dus voor de rest van je leven!” – Team Personal Fitness Nederland – Ede.

Werk aan de kwaliteit van jouw leven

Het bewezen Fit for Life programma is opgebouwd uit drie pijlers: voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching. Duizenden anderen gingen je al voor. Stuk voor stuk mensen net zoals jij, met een doel en missie voor ogen. Met wekelijks wisselende, uitdagende trainingen van onze personal trainers in Ede, op maat gemaakte voedingsschema’s samengesteld door een voedingsdeskundige en de nodige mental coaching sessies werken we stapsgewijs toe naar de eindstreep: een gelukkigere versie van jezelf.

Uniek: resultaat gegarandeerd

Als enige in Nederland garanderen de personal trainers van onze studio in Ede daadwerkelijk resultaat. Behaal jij je doelen onverhoopt niet binnen de vooraf vastgestelde periode? Dan trainen wij kosteloos met je door. Wij bieden namelijk 100% resultaatgarantie. Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent! Waarom trainen bij een personal trainer in Ede?

✔ Je leert de juiste (basis) technieken
Je weet waarom en hoe je bepaalde oefeningen uitvoert. Hierdoor is kans op blessures vele malen kleiner.

✔ Je traint effectief en bespaard daardoor tijd
Jouw personal trainer in Ede maakt een persoonlijk trainingsschema gericht op jouw doelstelling(en). Onze professionals weten als geen ander hoe jij het snelste een duurzaam resultaat behaalt.

✔ Je hebt een stok achter de deur
We dagen je uit, motiveren, inspireren, adviseren en geven jou nét dat zetje in de rug als je het nodig hebt.

✔ Op maat gemaakte voedingsschema’s
Als je traint met een personal trainer ontvang je wekelijkse persoonlijke voedingsschema’s, samengesteld door onze voedingsdeskundige. We leren je voeding te gebruiken waarvoor het bedoeld is: als brandstof en bouwstoffen voor je lichaam.

✔ Je verandert van binnen naar buiten
Op wilskracht kun je tijdelijk het roer omgooien, maar daarmee ben je niet geholpen. Om oude gewoontes voor eens en voor altijd de deur te wijzen werken we samen aan een oplossing op de lange termijn.

Kom je ook trainen in Ede?

Onze personal training studio in Ede is gevestigd op het adres: Hoorn 96. Onze personal trainers helpen je graag op het gebied van persoonlijke training, voedingsadvies en mental coaching. Zij zorgen er niet alleen voor dat je gezonder gaat leven, maar ook dat je je weer energiek en fit voelt!

Kom je uit de omgeving Ede (Rietkampen, De Kade, Doesburgerbuurt, Veldhuizen, Driesprong of een andere plek) en zoek jij een personal trainer? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Ja, ik wil meer informatie ontvangen

Zet vandaag nog de eerste stap op weg naar een gelukkig, fit en vitaal leven. Go for it, go for fit! Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over Personal Fitness Nederland – Ede.

Een gezonder leven, meer energie, minder gezondheidsklachten en een slanker lichaam; dit zijn slechts enkele van de uitkomsten die wij met ons Fit for Life fitness programma in Ede kunnen garanderen. Wij richten ons op de lange termijn en op het complete plaatje, dus je krijgt niet alleen een persoonlijke trainer, je krijgt ook voedingsadvies van onze voedingsdeskundige en mental coaching voor zelfvertrouwen en wilskracht. Met deze drie pijlers garanderen wij jou een fitter lichaam, zowel fysiek als mentaal.

Onze lifestyle en fitness studio in Ede

Fitnessen in Ede doe je in onze lifestyle en fitness studio. Hier komen alle componenten van ons Fit for Life programma samen. De specialisten zijn aanwezig om je te helpen, er staan kwalitatieve fitnesstoestellen tot je beschikking en de sfeer is kalm en relaxed. Ben je benieuwd naar de faciliteiten die wij aanbieden, dan geven we je graag een rondleiding.

De drie pijlers tot succes

Beweging, gezond eten en mental coaching zijn de drie pijlers die ons fitness programma in Ede anders maken dan de rest. Wij pakken namelijk het complete plaatje aan en begrijpen dat een fit lichaam niet alleen van meer beweging komt. Een fit lichaam is een gelukkig lichaam, zonder stress en depressie en met de brandstoffen om optimaal te functioneren. Door aan de basis te werken zijn gewichtsverlies en de vermindering van lichamelijke- en mentale klachten een automatisch gevolg.

Wij geven nooit op

Wij hebben zoveel vertrouwen in ons programma dat we garanderen dat jij je doelstellingen haalt. En lukt dit niet binnen de aangegeven tijd, dan gaan de kosteloos door tot we er wel zijn. Fitnessen in Ede met ons Fit for Life programma betekent dat slechte gewoonten worden vergeten en goede gewoonten tweede natuur worden. De kans van slagen en langdurig succes is bij ons daarom 100%.

Lees meer

Ga jij hier je doel halen?

Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt