Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Deventer

Een gemiddelde score van 8.8 uit 18 klantenervaringen

Zweedsestraat 8A-14, 7418 BG Deventer
KVK
63578581
Apeldoorn Deventer Personal Fitness Nederland
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Deventer

Een gemiddelde score van 8.8 uit 18 klantenervaringen

10
3 november 2021

"Ik voel me na een paar weken al zoveel fitter en beter."

Studio Deventer
8
28 oktober 2021
Studio Deventer
8
26 oktober 2021

"Beter in mijn vel door gewichtsverlies en eetpatroon"

Studio Deventer
10
26 oktober 2021

"Goede een op een begeleiding. Persoonlijk en eerlijk."

Studio Deventer
9
22 oktober 2021

"De positieve mindset, je gaat anders (positiever) denken het trekt je over de streep om echt met jezelf aan de slag te gaan."

Studio Deventer
9
18 oktober 2021

"Je fitter voelen, geeft meer energie en een betere kwaliteit van leven en geluk"

Studio Deventer
8
18 oktober 2021

"Voel me fitter"

Studio Deventer
8
15 juni 2021

"Goed luisterend oor en ze hebben geduld met je"

Sven Emens

Studio Deventer
9
18 mei 2021

"Brengt stabiliteit in mijn leven door een stevige stok achter de deur te zijn en je staat nooit alleen!"

Tim

Studio Deventer
9
17 mei 2021

"Ik wordt altijd goed gestimuleerd en gemotiveerd om door te gaan bij Personal Fitness Nederland."

Wendy

Studio Deventer
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Deventer
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Robbie van Beek
Studiomanager / lifestylecoach van Deventer

Ik vind het geweldig om mensen te helpen d.m.v. voeding, beweging & coaching en hiermee ze te ondersteunen in de weg om de beste versie van zichzelf te worden! Samen maken we een plan om op zo leuk een efficiënte  mogelijke manier naar JOUW doelstelling te werken.

Sem Kos
Lifestylecoach van Apeldoorn & Deventer

Als personal coach is het mijn doel om samen met jou aan de slag te gaan met het behalen én behouden van je doelen. Dit doen we door samen realistische doelen te stellen en hier in kleine stapjes naartoe te werken. Tot snel!

Danny Put
Eigenaar van Apeldoorn, Doorn, Deventer, Veenendaal, Almere & Purmerend
Ik doe dit werk al 6+ jaar en vind het fantastisch om te doen. Mijn kennis draag ik graag over naar mijn collega’s om nog meer mensen naar een gezonde levensstijl te helpen.

 

 

Rodney Rijnbergen
Eigenaar van Apeldoorn, Doorn, Deventer, Veenendaal, Almere en Purmerend

Hoi, ik ben Rodney! Mede-eigenaar van Apeldoorn, Deventer, Doorn, Veenendaal, Almere en Purmerend. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen gelukkig en gezond te maken. Dat vind ik fantastisch en daar krijg ik super veel energie van!

 

 

Personal training in Deventer: creëer de beste versie van jezelf

Het is moeilijk om jezelf te zijn als je geen energie hebt, stress ervaart en niet lekker in je vel zit, maar met personal training in Deventer en Fit for Life maak je daar een einde aan. Energie, zelfvertrouwen en rust zijn allen tekenen van een gezond en fit lichaam en dat is waar wij naar streven. Ons Fit for Life programma hanteert drie pijlers – beweging, gezond eten en coaching – om de beste versie van jou naar voren te brengen. Je voelt je weer jezelf, staat midden in het leven en ziet er stralend uit.

Afslanken met personal training in Deventer

Bij Fit for Life pakken we de oorzaken aan en niet de gevolgen. Heb jij problemen met overgewicht dan komt dat doordat je niet voldoende beweegt, niet gezond eet en wat wilskracht mist. Door deze punten aan te pakken, volgt een fitter en slanker lichaam vanzelf. De personal trainer in Deventer zorgt ervoor dat je voldoende beweegt en organiseert afwisselende en uitdagende sessies, zowel binnen als buiten. De voedingsdeskundige kijkt samen met je naar je eetgewoonten en helpt je met het klaarmaken van gezonde en gebalanceerde maaltijden. De mental coach helpt je met je zelfvertrouwen en geeft je de wilskracht en het doorzettingsvermogen om al je slechte gewoonten voor goed het raam uit te gooien.

Meer dan afslanken alleen

De personal training sessies in Deventer zijn dus veel meer dan alleen een afslankprogramma. We helpen je je leven te verbeteren en gezonde gewoonten aan te nemen tot ze tweede natuur zijn geworden. Wij stoppen niet totdat jij tevreden bent en met die instelling garanderen we 100% succes. Jouw inzet samen met onze drie pijlers betekent positieve veranderingen en een gezond leven. Stap dus bij ons binnen, spreek met de personal trainer in Deventer en je staat aan het begin van een energierijk en gezond leven.

Fitness in Deventer voor een fitter leven

Als jij op zoek bent naar een goede fitness school in Deventer, dan zal je nergens zo’n complete en persoonlijke aanpak aantreffen als bij Personal Fitness Nederland. Wij zijn niet alleen een fitness studio, want met ons Fit for Life programma werken we samen met jou aan alle lifestyle veranderingen die je moet maken om gezonder en gelukkiger te worden. Het doel is een fitter lichaam, in de breedste zin van het woord. En wij garanderen dat jij hier bij ons in slaagt.

Fitness in Deventer bij Personal Fitness Nederland

Vanaf het moment dat jij bij ons binnenstapt voor een vrijblijvend intakegesprek zal je zien dat wij geen standaard fitness school zijn. Je krijgt een rondleiding, ontmoet het team en we bekijken je huidige gezondheid en fitness niveau. Vervolgens geef jij aan wat je bij ons wilt bereiken. We kiezen een personal trainer voor je uit die daarbij past, onze voedingsdeskundige geeft je op maat gemaakt advies over gezond en gebalanceerd eten en door mental coaching werken we aan je zelfvertrouwen en wilskracht.

Succes gegarandeerd met drie pijlers

Fitnessen bij ons in Deventer betekent dat we jouw leven voor goed veranderen. Dat doen we door drie pijlers te hanteren, namelijk beweging, gezond eten en mental coaching. Deze pijlers zijn de rode draad door ons Fit for Life programma en helpen je je slechte gewoonten te vergeten en deze te vervangen voor goede gewoonten. Wil je fitnessen in Deventer dan bereik je je doelen bij ons.

100% succesgarantie

Wij zijn overtuigd dat ons programma van jou een betere versie van jezelf maakt en dat wij jouw leven voor goed en ten goede kunnen veranderen. Een fitter lichaam begint bij ons fitness programma in Deventer. Wij bieden al onze leden een 100% succesgarantie aan en stoppen niet totdat jij tevreden bent.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?