Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Deventer

Een gemiddelde score van 8.8 uit 11 klantenervaringen

06 2484 3744
danny.pfn@gmail.com
Zweedsestraat 8A-14, 7418 BG Deventer
KVK
63578581
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf
Dit vinden onze klanten in Deventer

Een gemiddelde score van 8.8 uit 11 klantenervaringen

8
15 juni 2021

"Goed luisterend oor en ze hebben geduld met je"

Sven Emens

Studio Deventer
9
18 mei 2021

"Brengt stabiliteit in mijn leven door een stevige stok achter de deur te zijn en je staat nooit alleen!"

Tim

Studio Deventer
9
17 mei 2021

"Ik wordt altijd goed gestimuleerd en gemotiveerd om door te gaan bij Personal Fitness Nederland."

Wendy

Studio Deventer
9
17 mei 2021

"Goede bewustwording waarbij ik ook goed gestimuleerd en gemotiveerd wordt om door te gaan."

Thecla

Studio Deventer
8
17 mei 2021

"Door Personal Fitness Nederland Hou ik het beter vol door een stok achter de deur te hebben en mede daardoor is mijn algehele fitheid verbeterd."

Annemiek

Studio Deventer
8
17 mei 2021

"Door Personal Fitness Nederland heb ik meer energie voel ik mij vitaler en passen kledingstukken weer een stuk beter (zelfs worden ze te GROOT)"

Milan

Studio Deventer
8
14 mei 2021

"Qua contact, voeding en moeite vind ik het erg prettig bij Personal fitness Nederland"

Gerjan

Studio Deventer
9
14 mei 2021

"Doordat ik me veel fitter voel, sta ik positiever in het leven en ben ik tevredener in mijzelf."

Bernarda

Studio Deventer
10
14 mei 2021

"Algehele conditie is sterk verbeterd. Sterkere core zorgt ervoor dat je beter beweegt"

Gerald

Studio Deventer
10
14 mei 2021

"De mensen helpen mij goed en ben ook heel tevreden met wat ik nu behaald heb"

Studio Deventer
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Deventer
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020!
Danny Put
Studiomanager van Apeldoorn, Doorn, Deventer & Veenendaal
Ik ben de studiomanager van Apeldoorn, Deventer, Doorn en Veenendaal. Ik doe dit werk al 5+ jaar en vind het fantastisch om te doen. Mijn kennis draag ik graag over naar mijn collega’s om nog meer mensen naar een gezonde levensstijl te helpen.

 

 

Bastiaan ten Hope
Lifestylecoach van Deventer
Na het programma te hebben gevolgd ben ik van klant naar erkend coach gegaan. Nu wil ik anderen net zo goed helpen! Ik vind het geweldig te zien hoe kleine wekelijkse doelen een grote verandering in  levensstijl teweeg brengen naar een fit en vrij leven!
Rodney Rijnbergen
Studiomanager van Apeldoorn, Doorn, Deventer & Veenendaal

Hoi, ik ben Rodney! Studiomanager van Apeldoorn, Deventer, Doorn & Veenendaal. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen gelukkig en gezond te maken. Dat vind ik fantastisch en daar krijg ik super veel energie van!

 

 

Personal training in Deventer: creëer de beste versie van jezelf

Het is moeilijk om jezelf te zijn als je geen energie hebt, stress ervaart en niet lekker in je vel zit, maar met personal training in Deventer en Fit for Life maak je daar een einde aan. Energie, zelfvertrouwen en rust zijn allen tekenen van een gezond en fit lichaam en dat is waar wij naar streven. Ons Fit for Life programma hanteert drie pijlers – beweging, gezond eten en coaching – om de beste versie van jou naar voren te brengen. Je voelt je weer jezelf, staat midden in het leven en ziet er stralend uit.

Afslanken met personal training in Deventer

Bij Fit for Life pakken we de oorzaken aan en niet de gevolgen. Heb jij problemen met overgewicht dan komt dat doordat je niet voldoende beweegt, niet gezond eet en wat wilskracht mist. Door deze punten aan te pakken, volgt een fitter en slanker lichaam vanzelf. De personal trainer in Deventer zorgt ervoor dat je voldoende beweegt en organiseert afwisselende en uitdagende sessies, zowel binnen als buiten. De voedingsdeskundige kijkt samen met je naar je eetgewoonten en helpt je met het klaarmaken van gezonde en gebalanceerde maaltijden. De mental coach helpt je met je zelfvertrouwen en geeft je de wilskracht en het doorzettingsvermogen om al je slechte gewoonten voor goed het raam uit te gooien.

Meer dan afslanken alleen

De personal training sessies in Deventer zijn dus veel meer dan alleen een afslankprogramma. We helpen je je leven te verbeteren en gezonde gewoonten aan te nemen tot ze tweede natuur zijn geworden. Wij stoppen niet totdat jij tevreden bent en met die instelling garanderen we 100% succes. Jouw inzet samen met onze drie pijlers betekent positieve veranderingen en een gezond leven. Stap dus bij ons binnen, spreek met de personal trainer in Deventer en je staat aan het begin van een energierijk en gezond leven.

Fitness in Deventer voor een fitter leven

Als jij op zoek bent naar een goede fitness school in Deventer, dan zal je nergens zo’n complete en persoonlijke aanpak aantreffen als bij Personal Fitness Nederland. Wij zijn niet alleen een fitness studio, want met ons Fit for Life programma werken we samen met jou aan alle lifestyle veranderingen die je moet maken om gezonder en gelukkiger te worden. Het doel is een fitter lichaam, in de breedste zin van het woord. En wij garanderen dat jij hier bij ons in slaagt.

Fitness in Deventer bij Personal Fitness Nederland

Vanaf het moment dat jij bij ons binnenstapt voor een vrijblijvend intakegesprek zal je zien dat wij geen standaard fitness school zijn. Je krijgt een rondleiding, ontmoet het team en we bekijken je huidige gezondheid en fitness niveau. Vervolgens geef jij aan wat je bij ons wilt bereiken. We kiezen een personal trainer voor je uit die daarbij past, onze voedingsdeskundige geeft je op maat gemaakt advies over gezond en gebalanceerd eten en door mental coaching werken we aan je zelfvertrouwen en wilskracht.

Succes gegarandeerd met drie pijlers

Fitnessen bij ons in Deventer betekent dat we jouw leven voor goed veranderen. Dat doen we door drie pijlers te hanteren, namelijk beweging, gezond eten en mental coaching. Deze pijlers zijn de rode draad door ons Fit for Life programma en helpen je je slechte gewoonten te vergeten en deze te vervangen voor goede gewoonten. Wil je fitnessen in Deventer dan bereik je je doelen bij ons.

100% succesgarantie

Wij zijn overtuigd dat ons programma van jou een betere versie van jezelf maakt en dat wij jouw leven voor goed en ten goede kunnen veranderen. Een fitter lichaam begint bij ons fitness programma in Deventer. Wij bieden al onze leden een 100% succesgarantie aan en stoppen niet totdat jij tevreden bent.

Lees meer

Ga jij hier je doel halen?

Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt