Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Den Haag Oude Haagweg

Een gemiddelde score van 9.4 uit 15 klantenervaringen

Oude Haagweg 577, 2552 GJ Den Haag Oude Haagweg
KVK
75376733
bedrijfsreportageper_wUJfG
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Den Haag Oude Haagweg

Een gemiddelde score van 9.4 uit 15 klantenervaringen

10
6 juli 2021

"Leuke mensen, goeie coaches en een relaxte sfeer."

Nienke

Studio Den Haag Oude Haagweg
9
25 november 2022

"De organisatie, inhoud van de trainingen met daarbij het enthousiasme en begeleiding van de coaches, geven telkens weer de motivatie om naar de trainingen te gaan. Dit heeft voor mij het resultaat dat ik mij mentaal en fysiek vele malen fitter voel dan voorheen."

Tom van den Berg

Studio Den Haag Oude Haagweg
8
7 november 2022

"Ik zit al een tijdje bij Personal Fitness Nederland. Door de trainingen voel ik mij fitter. Vooral bij de personal trainingen van Musa zijn de oefeningen heel gevarieerd. Na de training ben ik altijd blij dat ik ben geweest."

Studio Den Haag Oude Haagweg
9
28 oktober 2022

"Ik heb een stuk minder rugklachten en voel me sowieso een stuk fitter."

Vera

Studio Den Haag Oude Haagweg
10
26 oktober 2022

"Alles wat ik nodig heb om gemotiveerd te raken en te blijven, gezond te eten met de recepten en ingrediënten en alle informatie die ik uit het geweldige werkboek haal en van mijn coach, de persoonlijke wekelijkse samenkomen, bespreken en trainen is voor mij een moment om steeds weer naar uit te kijken, sinds ik dit alles doe voel ik me lekker in mijn vel en hoofd en daarom draagt het Personal Fittness Plan bij aan mijn betere kwaliteit van leven"

Cinderella

Studio Den Haag Oude Haagweg
10
25 oktober 2022

"Door het fit For life programma voel ik me nu topfit en doordat ik beter in mijn vel ben gaan zitten ben ik ook afgevallen. Mijn doel heb ik 2 jaar geleden al behaald en nu probeer ik sterker te worden."

Dagmar Duijkers

Studio Den Haag Oude Haagweg
10
16 oktober 2022

"Door het programma van Personal Fitness Nederland en de trainingen met mijn coach Musa ben ik afgevallen, zit ik goed in mijn vel, en ben ik sterker geworden. Ik heb geleerd dat sporten ontzettend leuk is en dat ik daar mijn energie in kwijt kan en dat het ook veel energie geeft."

Meyke

Studio Den Haag Oude Haagweg
10
21 oktober 2022

"Door trainen heb ik veel meer energie gekregen en ik zit lekkere in mijn vel"

Ana

Studio Den Haag Oude Haagweg
10
29 juni 2022

"Verandering van mindsetdoor beter zelfinzicht, goede tips en ondersteuning. Veel persoonlijke aandacht. Betrokkenheid van coach en trainers."

Hanny

Studio Den Haag Oude Haagweg
10
9 april 2022

"Door de betere conditie en het lagere lichaamsgewicht voel ik me fitter en meer zelfverzekerd over mijzelf en kan ik weer dingen die jarenlang een probleem hebben gegeven."

Fred van den Bree

Studio Den Haag Oude Haagweg
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Den Haag Oude Haagweg
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Cindy van der Aa
Lifestylecoach van Den Haag, Rijswijk, Delft & Leidschendam

Al bijna 4 jaar begeleid ik met veel plezier klanten binnen het Fit for Life programma. Ik vind het belangrijk om jouw wensen en doelen voorop te stellen. En natuurlijk jou te enthousiasmeren om lekker te starten om je doelen te bereiken!

Nancy van den Berg
Lifestylecoach van Den Haag Oude Haagweg

Ik werk nu zes jaar in de sport en in 2019 heb ik mijn yoga opleiding gedaan in Thailand. Voor mij is het totaal plaatje onwijs belangrijk. Een pittige work-out is top! Maar ademhaling, ontspanning en voeding zijn the key naar een gelukkige lifestyle.

 

 

 

 

Marco Hoogendijk
Eigenaar & Coach van Den Haag, Rijswijk, Delft & Leidschendam

Het geeft mij energie om dagelijks mensen te ondersteunen en te coachen die op zoek zijn een gezond, vitaal en gelukkiger leven.

Musa Kaya
Lifestylecoach van Den Haag Oude Haagweg

Iedereen heeft een ander doel en daar hoort een individuele aanpak bij. Mijn kennis, passie en enthousiasme helpen jouw doelen te bereiken. Ik haal het beste in jou naar boven, samen werken we aan het gewenste resultaat.

 

 

 

 

Melih Kaya
Eigenaar & Coach van Den Haag, Rijswijk, Delft & Leidschendam

Mijn missie is om op een inspirerende wijze mensen te helpen hun persoonlijke doelen te realiseren om zo een wezenlijke bijdrage te leveren aan de kwaliteit van het leven en welzijn.

Personal training in Den Haag voor een gezonder leven

Ons personal training in Den Haag Fit for Life programma is specifiek ontwikkeld voor iedereen die meer energie, een gezonder lichaam en een fitter leven wil hebben. Door jouw inzet te combineren met onze ervaring maken we van jou een betere versie van jezelf. Hiervoor richten we ons op drie pijlers die niet zonder elkaar kunnen als jij langdurige effecten wilt zien. Onze personal trainer in Den Haag richt zich op lichaamsbeweging, onze voedseldeskundige adviseert je over je eetgewoonten en onze mental coach zorgt ervoor dat je deze uitdaging mentaal ook aan kunt. Door ons te richten op deze drie ingrediënten garanderen wij 100% succes.

Een betere jij met personal training in Den Haag

Als je ons Fit for Life programma volgt, dan zal je je fitter en energieker voelen en je stresslevels gaan naar beneden. Dit zal zich alleen maar voortzetten als je gewicht begint te verliezen, gezonder wordt en je zelfverzekerdheid terug krijgt. Wij willen de levens van alle Nederlanders veranderen en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Onze personal training sessies zijn afwisselend en uitdagend en vinden zowel buiten als binnen plaats. Onze voedingsdeskundige helpt je elke week je eetpatronen te verbeteren en onze mental coach geeft je de fysieke kracht om je doeleinden te bereiken. De resultaten zijn levenslang, want je wilt niet meer terug.

Een intakegesprek

Waarom kom je niet bij ons langs voor een intakegesprek? Je personal trainer in Den Haag laat je de studio zien, stelt je voor aan het team en beoordeelt je huidige gezondheid. We kijken naar de doeleinden die jij wilt bereiken en stellen een persoonlijk plan op waarmee dat kan. Personal training in Den Haag is meer dan alleen sporten en crash diëten alleen. Het is een change for life en het begin van een gezonder leven.

Fitness in Den Haag begint bij Personal Fitness Nederland

Een gezonder lichaam, minder gewicht en mentale stabiliteit; dat zijn bij ons Fit for Life fitness in Den Haag programma de resultaten die we jou garanderen. Wij bieden een 100% resultaatgarantie aan voor iedereen die onze deuren doorstapt en besluit aan ons programma deel te nemen. Vanaf dat moment gaan we werken aan drie pijlers, namelijk beweging, gezond eten en mentale coaching zodat jij niet alleen je gewicht kwijt kunt raken, maar dat jij ook de rest van je leven de beste versie van jezelf blijft. Daarmee zijn we anders dan andere fitness scholen.

Fitness in Den Haag voor resultaat

Ons fit for Life programma is specifiek opgesteld zodat iedereen resultaat boekt. Dat doen we door ons te richten op jou. Je krijgt een personal trainer aangewezen die je uitdagende en gevarieerde trainingen aanbiedt, gericht op de doelen die jij wilt bereiken. De voedseldeskundige stelt een op maat gemaakte lijst voor je samen waarmee jij gezonder en gebalanceerde maaltijden bereidt. We werken aan mental coaching zodat je sterker wordt en doorzet tot het einde.

Een vrijblijvend intakegesprek

Als je bij ons wilt komen fitnessen in Den Haag, dan begint dit altijd met een vrijblijvend intakegesprek. Je krijgt een rondleiding door onze lifestyle- en fitnessstudio, je ontmoet het team en we bespreken je doeleinden. Ook voeren we een gezondheidscheck uit. Aan de hand van die informatie krijg je een persoonlijk plan en wijzen we een personal fitness trainer in Den Haag aan die bij je past. De belangrijkste stap richting een gezonder leven is gezet.

Slechte gewoontes het raam uit

Gewichtsverlies en fitnessen in Den Haag heeft alleen langdurig effect als je je slechte gewoontes aan de kant zet. Hij geven je alle tools die je nodig hebt om dit te doen. Tegen de tijd dat je nieuwe gewoontes tweede natuur zijn geworden denk je hier niet eens meer bij na. Dat is het moment dat jouw leven voor goed en ten goede is veranderd.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?