Al meer dan 19.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Arnhem

Een gemiddelde score van 9.7 uit 16 klantenervaringen

Snelliusweg 77, 6827 DG Arnhem
KVK
69424349
bedrijfsreportageper_wUJfG
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Arnhem

Een gemiddelde score van 9.7 uit 16 klantenervaringen

10
9 maart 2022

"Wij hebben nooit echt dit soort sport gedaan. Dat was niks voor ons. Maar nu ben we al een paar maanden bezig zijn en het is echt een onderdeel van ons leven geworden. Voor het werk even samen lekker sporten. Echt top!"

Studio Arnhem
9
9 maart 2022

"Ik heb het heel erg naar mijn zin. De trainers zijn professioneel en geven mij goede feedback. Door mijn persoonlijke aanpak ga ik goed vooruit met mijn klachten. Ik kan nu zelfs lekker met de groepslessen meekomen."

CO

Studio Arnhem
9
9 maart 2022

"Ik ben half december begonnen bij Personal Fitness Nederland - Arnhem en ik heb daarvoor nooit echt gesport. Maar het bevalt me zo goed hier, hele goede begeleiding en veel persoonlijk contact en aandacht. En het is ook zo fijn dat je kunt appen met Annelies of Jordy, ze staan altijd voor je klaar!"

Cindy

Studio Arnhem
10
2 november 2021

"Super blij dat ik met het programma ben begonnen. De kwaliteit van mijn leven is sindsdien alleen maar beter geworden. Ook met een beperking kan je veel dingen verbeteren. En we gaan nog even door,"

Rob goosen

Studio Arnhem
9
2 november 2021

"Ik ben begonnen bij Personal Fitness Nederland - Arnhem omdat ik met mijn spierziekte onder begeleiding wilde sporten om mijn doelen te behalen. Ik had niet gedacht dat ik het kon maar ben 12 kilo afgevallen, mijn balans is verbeterd, en mijn leven is een stuk makkelijker geworden. Het verschil met de eerste les is zo een groot verschil. Het afvallen was een bijkomstigheid maar heb dat ook makkelijk kunnen doen. Echt super bedankt!"

Frank kerkhoven

Studio Arnhem
9
2 november 2021

"Super leuke sport school train zelf al bijna 2 jaar bij Personal Fitness Nederland Arnhem. Waar ik heb leren sporten en wat voeding is. Ben toen zelf begonnen. Om lage vetpercentage te hebben en droog gespierd te worden met juiste traing en voeding schema kwam ik eindelijk binnen kleine 7 maanden naar me doel. Van 23,5 vet Naar 8 procentvet en droge spieren te hebben. En wat belangrijk is dat we super leuke coach en leden hebben om mee te trainen. Top"

Aswin Asjarbadhan

Studio Arnhem
10
2 november 2021

"Ik heb altijd moeite gehad met het vinden van een ritme en juiste eetpatroon. Met hulp van de medewerkers van Personal Fitness Nederland heb ik veel kunnen bereiken. Zij hebben me echt geholpen en ben ze zeer dankbaar! Wat ik eerder niet kon in het dagelijkse leven kan ik nu wel! Als je lieve, begripvolle, behulpzame personal coaches wilt hebben dan ben je bij hun op het juiste adres! De prijs vergeleken met andere personal training valt echt reuze mee! De recepten zijn heerlijk en ga zo maar door. Al bij al top dus! 👌 Hiernaast hebben ze echt begrip en medeleven en werken ze hard voor je!"

Aziz Abdull

Studio Arnhem
10
24 maart 2021

"Nick is een toptrainer/coach, perfecte begeleiding. Kan hen ten zeerste aanbevelen!"

Emiel de Wild

Studio Arnhem
9
24 maart 2021

"De mensen bij personal fitness aan hem zijn echt professioneel en vooral heel erg enthousiast. Dit maakt dat ik het Goed vol kan houden Sterker nog ik vind het nu gewoon heel erg leuk om daar naartoe te gaan. Iets wat ik nooit verwacht had. Weer wat kilo’s kwijt en fitter worden dan Hebben zij de juiste aanpak."

Sifra Kremer

Studio Arnhem
10
24 maart 2021

"De mensen bij personal fitness aan hem zijn echt professioneel en vooral heel erg enthousiast. Dit maakt dat ik het Goed vol kan houden Sterker nog ik vind het nu gewoon heel erg leuk om daar naartoe te gaan. Iets wat ik nooit verwacht had. Weer wat kilo’s kwijt en fitter worden dan Hebben zij de juiste aanpak."

Guzi Nold en Frank

Studio Arnhem
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Arnhem
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Annelies van Gelder
Studiomanager van Arnhem

Na mijn opleiding HBO Sport, Gezondheid & Management heb ik extra sport- en voeding opleidingen gevolgd. Het belangrijkste vind ik dat je in een vertrouwde en gezellige omgeving bij ons kunt sporten en jezelf kunt zijn. Ik sta voor jou klaar!

 

 

 

 

Jordy Soer
Studiomanager & Lifestylecoach van Arnhem

Samen met Annelies ben ik de eigenaar van de studio in Arnhem. Ik heb HBO Sportmarketing gestudeerd en fitness/coaching opleidingen gevolgd. Ik sta voor je klaar als je wil werken aan een gezonde levensstijl. Spreken wij elkaar snel?

 

 

 

 

Personal training in Arnhem met 100% succes gegarandeerd

Ons Fit for Life programma richt zich op drie belangrijke gezondheidspijlers en daarmee hebben wij een personal training programma in Arnhem opgezet waarbij opgeven geen optie is. Ben je wel eens begonnen aan een dieet, een lidmaatschap bij de sportschool of een ander goed voornemen en viel je daarna net zo snel weer terug in je oude gewoonten? Dan ben je niet de enige. Sommige mensen vechten jaren met overtollig gewicht, gebrek aan energie en gezondheidsproblemen en komen maar niet uit die sleur. Ons Fit for Life programma is anders en levert jou een compleet toolpakket aan om je leven deze keer wel voor goed te veranderen.

Personal training in Arnhem met drie pijlers

De drie pijlers die wij hanteren kunnen niet zonder elkaar en zijn samen een garantie voor een leven lang succes. Onze personal trainer in Arnhem neemt het bewegingsgedeelte op zich en zorgt ervoor dat jij fit en slank wordt. Je krijgt ook steun van een voedingsdeskundige die deze fysieke aandacht ondersteunt met advies over gezond eten. Na je wekelijkse bezoek aan onze mental coach weet je zeker dat je alle uitdagingen aan kunt die je tijdens dit proces en in je leven tegen komt.

De vierde pijler ben jij

Deze drie pijlers kunnen niet zonder de vierde pijler: jouw persoonlijke inzet. Bij een intakegesprek geef je bij ons aan wat je wilt bereiken van je personal training sessies in Arnhem en we beoordelen je algehele gezondheid. Vervolgens wordt er een persoonlijk plan voor je gemaakt dat uitdagend is, dat motiverend is en dat realistisch is. Hier ga jij mee aan de slag. Onze tools + jouw inzet = gegarandeerd succes.

Onze personal trainer staat in Arnhem voor je klaar om jouw leven voor goed te veranderen. Boek een gratis proefweek en je kijkt nooit meer terug.

Fitness in Arnhem met resultaat voor het leven

Woon jij in Arnhem en wil je je overgewicht kwijt, dan is het Fit for Life fitness programma in Arnhem de manier om dit te doen. Dit is geen standaard personal fitness programma. Wij garanderen je niet alleen dat je je doelen bereikt, maar dat je deze ook de rest van je leven handhaaft. Dat doen we door ons te richten op je huidige levensstijl en daar veranderingen in te maken waar je de rest van je leven resultaat van ziet.

Fitness in Arnhem met drie pijlers

Bij ons draait het om een fitter lichaam en dan bedoelen we dat in de breedste zin van het woord. Om dat te bereiken werken we aan je lichamelijke gezondheid door je een persoonlijke trainer aan te bieden, aan je innerlijke gezondheid door je te koppelen aan een voedingsdeskundige en aan mentale gezondheid met mental coaching. Met deze drie pijlers – beweging, gezond eten, mental coaching – onder controle, volgen gewichtsverlies, vitaliteit, geluk en meer energie vanzelf.

Het Fit for Life programma

Nadat je een intakegesprek bij ons hebt gevolgd stellen we een op maat gemaakt plan voor je samen om personal fitness in Arnhem te starten. De rode draad zijn de drie pijlers van het Fit for Life programma. Je komt dus niet alleen fitnessen in Arnhem, maar je krijgt ook advies over voeding en je mentale kracht verbetert. In onze lifestyle- en fitnesstudio hebben we alles bij de hand om hier een succes van te maken. Jij geeft aan wat je doeleinden zijn en wij zijn niet tevreden totdat je deze hebt bereikt.

100% resultaatgarantie

Alle leden die bij ons komen fitnessen in Arnhem krijgen onze 100% resultaatgarantie. Is je programma afgelopen en ben je er nog niet, dan gaan we kosteloos verder tot je bij de finish bent. Wij bieden fitness in Arnhem aan dat zich richt op een fitter lichaam en een gezonder leven.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?