Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Almere

Een gemiddelde score van 8.8 uit 8 klantenervaringen

Markerkant 10 - 7W, 1316 AA Almere
KVK
82119287
bedrijfsreportageper_wUJfG
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Almere

Een gemiddelde score van 8.8 uit 8 klantenervaringen

9
19 april 2021

"Ik ben in september begonnen en kan alweer twee maten kleiner aan. Ik voel me steeds beter en ik leer hoe ik gezond kan blijven leven. Met mijn ziekte ‘fibromyalgie’ valt beter te leven, minder klachten en voel me goed. Resultaten die ik niet had durven dromen. Maar we zijn er nog niet, het doel is nu om nog wat kilo’s af te vallen en dat vast te houden!!!"

Daniëlle Jas

Studio Almere
9
27 mei 2021

"Ik voel mij op mijn gemak bij Quinty en kan doen en laten wat ik prettig vind."

Studio Almere
9
27 mei 2021

"Bewustwording en een stok achter de deur."

Studio Almere
8
21 mei 2021

"Als je je goed voelt, zit je ook lekkerder in je vel ????????"

Tamara

Studio Almere
10
20 mei 2021
Studio Almere
8
18 mei 2021

"Goede begeleiding in het behalen van je doelen"

Studio Almere
8
18 mei 2021

"Tijd voor jezelf,kiezen voor jezelf Ik blijf trainen,geef het nu niet zo snel op als de vorige keren. Hoop dat ik innenkort ook mijn gewicht kan behalen die ik wil."

Studio Almere
9
26 april 2021

"Door fitter te leven geniet ik veel meer van alles wat ik kan en doe, mede omdat het me meer energie geeft dan dat het kost. Ik kan veel meer dan ik denk. Ik lees er niet meer over, maar ik doe het. En dat voelt krachtig!"

Stephanie de Jongh

Studio Almere
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Almere
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Tessa Delforno
Lifestyle coach van Almere

Van je hobby je werk maken en het beste in iemand naar boven halen, dat maakt mij gelukkig. Graag deel ik mijn kennis met je om samen jouw doelen te bereiken!

Danny Put
Eigenaar van Apeldoorn, Doorn, Deventer, Veenendaal, Almere & Purmerend
Ik doe dit werk al 6+ jaar en vind het fantastisch om te doen. Mijn kennis draag ik graag over naar mijn collega’s om nog meer mensen naar een gezonde levensstijl te helpen.

 

 

Rodney Rijnbergen
Eigenaar van Apeldoorn, Doorn, Deventer, Veenendaal, Almere en Purmerend

Hoi, ik ben Rodney! Mede-eigenaar van Apeldoorn, Deventer, Doorn, Veenendaal, Almere en Purmerend. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen gelukkig en gezond te maken. Dat vind ik fantastisch en daar krijg ik super veel energie van!

 

 

Personal training met Fit for Life: een fitter lichaam voor de rest van je leven

Een fitter lichaam betekent meer energie, een gezonder leven en een slankere lijn. Daar wordt iedereen gelukkig van. Bij Personal Fitness Nederland hebben we als doel al onze leden in Almere van een fit en gezond lichaam te voorzien. Personal training is voor ons een belangrijke pijler in het Fit for Life programma. Je werkt met een personal trainer in Almere die voor jou interessante en afwisselende sessies organiseert, zowel in onze oefenruimtes als buiten. Door hier twee andere tools aan toe te voegen, zorgen we ervoor dat je niet alleen meer beweegt, maar ook dat je dit voor de rest van je leven volhoudt.

Drie pijlers bij Personal Fitness Nederland

Bij Personal Fitness Nederland kijken we naar resultaat op de lange termijn. We geloven niet in crash diëten en afslankpillen, maar helpen je je oude gewoontes te veranderen en hier tweede natuur van te maken. Daarvoor bieden we je in ons Fit for Life programma drie pijlers aan die samen succes garanderen:

  • Beweging: personal training met onze gecertificeerde trainers.
  • Gezonde voeding: wekelijkse sessies met onze voedingsdeskundige over gebalanceerde maaltijden en het maken van de juiste keuzes.
  • Mental coaching: dit alles gaat nooit lukken zonder de juiste mindset. Onze mental coaches helpen je de uitdagingen en verleidingen te weerstaan.

 

Een gratis proefweek

Bij Fit for Life verander je je leven. Wij bieden je in Almere alle steun en tools aan om hier een succes van te maken. Bekijk daarom onze studio en boek een gratis proefweek om zelf te zien wat we voor je kunnen betekenen. Met een 100% succesgarantie en drie specialisten tot je beschikking maken we van jou ook de beste versie van jezelf.

Fitness in Almere; een gezonder lichaam voor de rest van je leven

Het fitness in Almere Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geen standaard fitness programma. Wij veranderen je leven en garanderen onze leden een gezonder lichaam. Met onze 100% resultaatgarantie zorgen we ervoor dat iedereen de doelstellingen haalt. Shakes, dieetpillen en crash diëten helpen even, maar leveren op de lange termijn vaak weinig op. Dat komt doordat ze zich alleen richten op de gevolgen van je situatie en niet op de oorzaken.

Begin bij de basis met fitness in Almere

Aan de basis van een ongezond leven liggen vaak drie oorzaken, namelijk weinig beweging, slechte eetgewoonten en een gebrek aan zelfvertrouwen en wilskracht. Kom bij ons fitnessen in Almere en we richten ons op drie pijlers, namelijk beweging, gezond eten en mental coaching. Daarmee geven we je de tools om je slechte gewoontes te herkennen, deze te vervangen voor goede gewoontes en daar een tweede natuur van te maken. Gewichtsverlies en een fitter lichaam zijn dan automatisch het gevolg.

100% resultaatgarantie

Wij geloven dat ons Fit for Life programma iedereen helpt de doelen te bereiken. We hebben een prettige lifestyle- en fitness studio waar alles bij de hand is. Hier vinden de trainingssessies plaats, krijg je voorlichting over je eetgewoonten en werken we aan mental coaching. Wij geven je zo alles wat je nodig hebt om er een succes van te maken. En wij stoppen in ieder geval niet totdat jij tevreden bent.

Alles op maat gemaakt

Vanaf het moment dat je komt fitnessen in Almere richten we ons op jou. Je krijgt een trainer die bij je past, op maat gemaakte trainings- en voedingsplannen en we werken aan jouw persoonlijke mentale drempels. Boek daarom een vrijblijvend intakegesprek en bekijk zelf wat ons fitness programma in Almere jou kan bieden. Je wilt daarna vast niet meer terug.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?