Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Aalten

Een gemiddelde score van 9.1 uit 33 klantenervaringen

06 1283 0481 / 06-39141254
info@personalfitnessaalten.nl / lisa@personalfitnessaalten.nl
Landstraat 7a, 7121 CM Aalten
KVK
07039219
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf
Dit vinden onze klanten in Aalten

Een gemiddelde score van 9.1 uit 33 klantenervaringen

9
12 augustus 2021

"Ik heb minder rugklachten en als ik iets van rugklachten heb dan zijn ze sneller weg!"

Ingrid

Studio Aalten
8
12 augustus 2021

"Ik voel me fit, mentaal sterk en ben 31,3 kilo afgevallen!"

Chantal

Studio Aalten
10
12 augustus 2021

"Ik kan jullie Personal Fitness Nederland dan ook van harte aanbevelen!"

Bea

Studio Aalten
10
12 augustus 2021

"Ik zag de resultaten van mijn vriendin en dacht 'dat zou ook wat voor mij zijn!'"

Claudia

Studio Aalten
9
21 juli 2021

"Door het bezig zijn met mijn eigen lichaam kom ik weer wat dichterbij mijn gevoel."

Silvia

Studio Aalten
10
6 juli 2021

"Ik ben al bijna 10 KILO kwijt! Geweldig blij ben ik en ik krijg heel veel complimenten!"

Gijs

Studio Aalten
9
5 juli 2021

"een aanrader voor iedereen met gewicht, conditie of mentale problemen!"

Hans

Studio Aalten
9
17 april 2021

"30 kilo lichter geeft je zelfvertrouwen wel een boost"

Ilona Hummelink

Studio Aalten
10
16 april 2021

"Lekkerder in Mn vel EN meer conditie om dingen met Mn kids te kunnen doen."

Sandra

Studio Aalten
10
16 april 2021

"Beter in mijn vel en betere mindset"

Renate

Studio Aalten
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Aalten
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020!
Lisa Bruijn
Lifestylecoach van Aalten

Met mijn passie, kennis als sportdeskundige en energie gaan wij jouw doelen bereiken. Ik vind het fantastisch om jou gelukkiger te maken door beweging, voeding en coaching. Ben jij klaar voor verandering? Ik sta voor jou klaar!

 

 

 

Maarten Krabben
Studiomanager & Lifestylecoach van Aalten

Met mijn kennis en ervaring zorg ik dat je de beste versie van jezelf wordt. Iedereen is uniek. Met jouw doelen stel ik een succesplan op waarin beweging, voeding en coaching centraal staan. Mijn missie is altijd jouw gezondheid!

 

 

 

Personal Training Aalten

Maak kennis met ons team van bevlogen, gecertificeerde personal trainers in Aalten die op een persoonlijke, grensverleggende en effectieve wijze aan de slag gaan met jouw persoonlijke doelen. De een-op-een training wordt gegeven onder professionele begeleiding van Personal trainer Maarten Krabben. Kom langs bij Personal Fitness Nederland – Aalten en ervaar de gezellige en gemoedelijke sfeer!

Blijvend resultaat met personal trainer uit Aalten

Bij Personal Fitness Nederland – Aalten werken we met het Fit for Life programma. Ons concept is geen dieet, hype of kortetermijnoplossing. Je werkt aan een vitale levensstijl waarbij je een gezond gewicht hebt en behoudt, geniet van het leven en bruist van de energie. Zónder dure maaltijdvervangers, shakes of wonderpillen.

Werk aan de kwaliteit van jouw leven

Het bewezen Fit for Life programma is opgebouwd uit drie pijlers: voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching. Duizenden anderen gingen je al voor. Stuk voor stuk mensen net zoals jij, met een doel en missie voor ogen. Met wekelijks wisselende, uitdagende trainingen van onze personal trainers in Aalten, op maat gemaakte voedingsschema’s samengesteld door een voedingsconsulent en de nodige mental coaching sessies werken we stapsgewijs toe naar de eindstreep: een gelukkigere versie van jezelf.

“Heb het geloof en de overtuiging in jezelf dat je echt alles kunt bereiken als je zelf echt wilt. Mijn passie is om dit als coach over op jou te brengen en je te begeleiden naar jouw doelen” – Maarten Krabben, Personal trainer in Aalten.

Uniek: resultaat gegarandeerd

Als enige in Nederland garanderen de personal trainers van onze studio in Aalten daadwerkelijk resultaat. Behaal jij je doelen onverhoopt niet binnen de vooraf vastgestelde periode? Dan trainen wij kosteloos met je door. Wij bieden namelijk 100% resultaatgarantie. Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent!

Waarom trainen bij een personal trainer in Aalten?

✔ Je leert de juiste (basis) technieken
Je weet waarom en hoe je bepaalde oefeningen uitvoert. Hierdoor is kans op blessures vele malen kleiner.

✔ Je traint effectief en bespaard daardoor tijd
Jouw personal trainer in Aalten maakt een persoonlijk trainingsschema gericht op jouw doelstelling(en). Onze professionals weten als geen ander hoe jij het snelste een duurzaam resultaat behaalt.

✔ Je hebt een stok achter de deur;
We dagen je uit, motiveren, inspireren, adviseren en geven jou nét dat zetje in de rug als je het nodig hebt.

✔ Op maat gemaakte voedingsschema’s
Als je traint met een personal trainer ontvang je wekelijkse persoonlijke voedingsschema’s, samengesteld door onze voedingsconsulent. We leren je voeding te gebruiken waarvoor het bedoeld is: als brandstof en bouwstoffen voor je lichaam.

✔ Je verandert van binnen naar buiten
Op wilskracht kun je tijdelijk het roer omgooien, maar daarmee ben je niet geholpen. Om oude gewoontes voor eens en voor altijd de deur te wijzen werken we samen aan een oplossing op de lange termijn.

Kom je ook trainen in Aalten?

Onze personal training studio in Aalten is gevestigd in het centrum aan Hogestraat 16. De studio ligt naast de bibliotheek en achter de Albert Hein. Er is rondom de studio voldoende parkeergelegenheid. Personal trainer Maarten Krabben helpt je graag op het gebied van persoonlijke training, voedingsadvies en mental coaching. Hij zorgt er niet alleen voor dat je gezonder gaat leven, maar ook dat je je weer energiek en fit voelt!

Kom je uit de omgeving Aalten (Lintelo, IJzerlo, Heurne, Bredevoort, de Haart of een andere plek) en zoek jij een personal trainer? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Ja, ik wil meer informatie ontvangen

Zet vandaag nog de eerste stap op weg naar een gelukkig, fit en vitaal leven. Go for it, go for fit! Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over Personal Fitness Nederland in Aalten.

Fitness Aalten

Woon jij in Aalten? En wil jij graag de nodige kilo’s afvallen? Dan ben je bij Personal Fitness Nederland – Aalten aan het juiste adres. Onze lifestyle en fitnessstudio is voorzien van alle faciliteiten om op een gezonde, effectieve en duurzame manier te werken aan jouw doelen. Samen met een personal trainer! Altijd gedacht dat personal trainers alleen voor bekende Nederlanders zijn weggelegd? Niets is minder waar!

Personal Fitness Nederland voor resultaat

Steeds meer mensen ervaren dat ze met behulp van een personal trainer betere resultaten behalen. Wij geloven in de combinatie van voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching. Op basis van deze drie pijlers ontwikkelden we het Fit for Life programma. Stapsgewijs werken we in onze lifestyle en fitnessstudio aan jouw fysieke doelen en ook op mentaal vlak houden we je op de juiste koers. Door je te stimuleren om je grenzen te verleggen en door je op het juiste moment te motiveren. Naast de uitdagende personal trainingen die we verzorgen, ontvang je op maat gemaakte voedingslijsten, samengesteld door onze voedingsconsulent.

Kies voor kwaliteit

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek maak je onder het genot van een kop koffie of thee kennis met ons team en onze fitnessstudio. Om jou beter te leren kennen stellen we je vragen en voeren we een gezondheidscheck uit. Hiermee brengen we jouw wensen, doelen en de huidige gesteldheid van je lichaam in kaart. Vervolgens bekijken we welke personal trainer het beste aansluit bij jouw persoonlijkheid, doelen, verwachtingen, eventuele lichamelijke beperkingen en je agenda. Aansluitend stellen we een op maat gemaakt plan van aanpak op waarin we de route op weg naar de eindstreep, jóuw eindstreep, uitstippelen.

“Mijn missie is om heel Aalten en omstreken weer fit en vitaal te maken. In onze lifestyle en fitnessstudio doen we dat door middel van beweging, voeding en mental coaching” – Maarten Krabben, Personal trainer in Aalten.

Hoe werkt het Fit for Life programma?

Met wekelijks uitdagende personal trainingen, de nodige mental coaching sessies en op maat gemaakte voedingsschema’s pakken we jouw doelen met beide handen aan. Samen creëren we een nieuwe levensstijl die ervoor zorgt dat je fit en gezond wordt én blijft. Als enige in Nederland garanderen wij daadwerkelijk resultaat. Behaal jij je doelen onverhoopt niet binnen de vooraf vastgestelde periode? Dan trainen wij kosteloos met je door. Wij bieden namelijk 100% resultaatgarantie. Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent!

Zet in Aalten de stap naar een gezondere versie van jezelf

Onze personal trainers staat te poppelen om met jou aan de slag te gaan. Laat vandaag nog je contactgegevens achter. Binnen één werkdag nemen we telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. Onze studio in Aalten is gevestigd aan de Hogestraat 4. Personal trainer Maarten gaat graag met jou aan de slag!

Lees meer

Ga jij hier je doel halen?

Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt