Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Stress coach

Werkstress - burn-out klachten verminderen

Stress coach, personal trainer en voedingsdeskundige binnen handbereik

Met een stress coach van Personal Fitness Nederland neem jij de touwtjes weer in handen. Heb je het gevoel dat je de controle over je leven hebt verloren, dat je altijd overal achteraan loopt en dat je lontje veel te kort is, dan is het tijd om daar direct wat aan te doen. Dit zijn namelijk bekende symptomen van stress en de stressbegeleiding van Personal Fitness Nederland is dan een goede plek om te beginnen. Niet alleen helpen wij je jouw stressgevoelens de baas te worden, we gaan ook werken aan een gezonder leven. Want als jij gezond eet en genoeg beweegt, dan zal je merken dat je stress ook minder wordt.

Een stress coach en de drie pijlers

Als je bij ons komt dan sluit je je aan bij ons Fit for Life programma. En daarmee richten we ons op zowel lichamelijke- als mentale gezondheid. Je krijgt een specialist aangewezen die jou met stressbegeleiding, lichaamsbeweging en voorlichting over gezonde voeding helpt weer controle te nemen over je leven. Als je jouw lichaam niet goed verzorgt dan ben je veel gevoeliger voor stress. Daarom moet zowel je mentale- als lichamelijke gezondheid worden aangepakt. Je coach tegen stress zal daarom drie pijlers hanteren en je steunen door middel van:

  • Lichaamsbeweging
  • Voedingsadvies
  • Coaching en training

Gegarandeerd een gezonder leven

Stress is ongezond en met je eigen stresscoach maak je daar voor goed een einde aan. Een leven zonder stress is een gezonder leven en met voldoende lichaamsbeweging en een gezond dieet doe je daar nog twee schepjes bovenop. Wij geven iedereen die zich bij ons aansluit een 100% resultaatgarantie op het plan dat we voor je opstellen. Bij ons behoort stress voor goed tot het verleden.

Gratis proefweek!

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 17.000 mensen gingen je voor!

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen