Stress coach, personal trainer en voedingsdeskundige binnen handbereik

Met een stress coach van Personal Fitness Nederland neem jij de touwtjes weer in handen. Heb je het gevoel dat je de controle over je leven hebt verloren, dat je altijd overal achteraan loopt en dat je lontje veel te kort is, dan is het tijd om daar direct wat aan te doen. Dit zijn namelijk bekende symptomen van stress en de stressbegeleiding van Personal Fitness Nederland is dan een goede plek om te beginnen. Niet alleen helpen wij je jouw stressgevoelens de baas te worden, we gaan ook werken aan een gezonder leven. Want als jij gezond eet en genoeg beweegt, dan zal je merken dat je stress ook minder wordt.
 

Een stress coach en de drie pijlers

Als je bij ons komt dan sluit je je aan bij ons Fit for Life programma. En daarmee richten we ons op zowel lichamelijke- als mentale gezondheid. Je krijgt een specialist aangewezen die jou met stressbegeleiding, lichaamsbeweging en voorlichting over gezonde voeding helpt weer controle te nemen over je leven. Als je jouw lichaam niet goed verzorgt dan ben je veel gevoeliger voor stress. Daarom moet zowel je mentale- als lichamelijke gezondheid worden aangepakt. Je coach tegen stress zal daarom drie pijlers hanteren en je steunen door middel van:

  • Lichaamsbeweging
  • Voedingsadvies
  • Coaching en training


 

Gegarandeerd een gezonder leven

Stress is ongezond en met je eigen stresscoach maak je daar voor goed een einde aan. Een leven zonder stress is een gezonder leven en met voldoende lichaamsbeweging en een gezond dieet doe je daar nog twee schepjes bovenop. Wij geven iedereen die zich bij ons aansluit een 100% resultaatgarantie op het plan dat we voor je opstellen. Bij ons behoort stress voor goed tot het verleden.
 

Gratis proefweek!   

Vul onderstaand formulier in en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 15.000 mensen gingen je voor!

  • * velden zijn verplicht.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum