Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Rugpijn in de bovenrug behandelen met fitness oefeningen

diëten vijf soorten

Rugpijn in de bovenrug behandelen met fitness oefeningen

Werk met het fitnessprogramma Fit for Life aan het verbeteren van je rugspieren en ervaar hoe rugpijn in de bovenrug effectief behandeld kan worden. Bij Personal Fitness Nederland kun je in meer dan 80 verschillende vestigingen support ontvangen van een ervaren coach. Deze coach verdiept zich volledig in jouw situatie en zal een duidelijk behandelplan kunnen opstellen. Ervaar je in de bovenrug rugpijn dan zijn er diverse oefeningen die hierin verbetering kunnen brengen. Alles valt of staat hierbij met een goede houding en hier krijg je deskundig advies over. Wekelijks zal er gekeken worden of de rugpijn in de bovenrug met oefeningen afneemt, zodat deze eventueel kunnen worden aangepast. Heb je last van je midden rug? Ook daar kunnen wij je bij helpen.

Pijlers voor deskundig fitness support

Coaches bij Personal Fitness Nederland werken volgens het Leefstijl Programma dat kenmerkend support biedt volgens een drietal pijlers. Zo wordt optimale begeleiding bij rugpijn in de bovenrug gegarandeerd en profiteer je van uitstekende uitkomsten. Kenmerkend voor de support van coaches is de aandacht voor:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Rugpijn in bovenrug met oefeningen behandelen

Ervaren coaches zetten alles in werking om jouw gezondheid op een hoger peil te zetten. Rugpijn in de bovenrug is vervelend als je ervan uitgaat dat er niets aan te doen is. Gelukkig brengen coaches hier maar al te graag verandering in en ben je bij jouw persoonlijke coach in goede handen. Ervaar je in de bovenrug rugpijn? Maak snel een afspraak en je kunt direct van start met oefeningen.

Inschrijfformulier gratis proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Klantverhaal Roos
10
4 dagen geleden
Studio Sneek

Meer over dit onderwerp

Gelukkig gezin op de bank

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen