Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Gebruik de personal training app om doelgericht te sporten

Gebruik de personal training app om doelgericht te sporten

Gebruik onze personal training app tijdens het sporten en je bent verzekerd van adequaat support en begeleiding in het uitvoeren van diverse waardevolle oefeningen. De training app is personal in te stellen, zodat precies de juiste oefeningen aan je worden getoond. Deze zullen je vervolgens verder helpen om de juiste resultaten te bewerkstelligen binnen jouw trainingstraject. Selecteer het Leefstijl Programma en volg jouw persoonlijk afgestemde oefeningen om een geschikte training mogelijk te maken. Je kunt de personal training app gebruiken in combinatie met trainingssessies met jouw persoonlijke trainer in één van onze studio’s bij Personal Fitness Nederland.

Training app op personal instellen

De personal training app maakt het mogelijk om individuele oefeningen uit te voeren, volgens persoonlijk ingestelde doelstellingen. Enkel oefeningen die jou verder helpen op jouw pad, komen zo naar voren. Uiteraard werkt ook de personal training app volgens ons drietal bewezen pijlers, namelijk:

  • Bewuste voeding
  • Beweging en sport
  • Mentale coaching

Coaching via app

Spoor jezelf aan om de personal training app te gebruiken en je zult zien dat je aanzienlijke vooruitgangen boekt. De personal training app geeft je immers de juiste aanmoediging om met jouw oefeningen aan de slag te gaan. Ook om gemotiveerd te blijven, biedt de training app zoveel meer. Je ontvangt adviezen rondom voeding en aanmoediging via mentale coaching. Zelfs op momenten dat jouw coach niet met je samenwerkt, train je zo gemotiveerd volgens de Fit for Life methode voor de beste resultaten.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
10 maart 2023
Studio Roden

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen