Snel van je overspannen klachten af met Personal Fitness Nederland

Heb jij te maken met overspannen klachten, dan is het zaak om daar direct wat aan te doen. Want het laatste wat je wilt is overspannen worden. Typische klachten bij overspannenheid zijn moeheid, gemakkelijk huilen, piekeren, prikkelbaar zijn en onrustig slapen. Merk jij dat je overspannen aan het worden bent, dan stap je één van de vele studio’s van Personal Fitness Nederland binnen. Want wij weten exact hoe we jou moeten begeleiden en zodat jij je overspannenheid de baas kunt worden.
 

Overspannen klachten aanpakken met Fit for Life

Als je je bij ons aansluit dan maak je deel uit van ons Fit for Life programma. Je krijgt dan een persoonlijke coach, een op maat gemaakt plan en een 100% resultaatgarantie. We gaan direct aan de slag en geloven dat overspannen symptomen en lichamelijke klachten allen kunnen worden verbeterd als je aan je gezondheid werkt. En dat doen we door ons te focussen op drie pijlers:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset coachingGezond en fit het leven in

Bij ons Fit for Life programma leren we je om gezond te eten, ontwikkel je de juiste mindset om de transformatie een succes te maken en helpen we je aan een goede hoeveelheid lichaamsbeweging. Met deze drie pijlers word jij fit en gezond en de beste versie van jezelf. Overspannenheid verdwijnt en je hebt weer zelfvertrouwen en energie. De specialisten bij een Personal Fitness Nederland studio in jouw buurt zijn er om je te helpen en je leven voor goed te veranderen.
 

Gratis proefweek!   

Vul onderstaand formulier in en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 15.000 mensen gingen je voor!

  • * velden zijn verplicht.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum