Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Franchise beginnen met weinig eigen vermogen

Franchise beginnen met een klein bedrag aan eigen vermogen?

Een franchise beginnen met weinig eigen vermogen is mogelijk met ons succesvolle concept. Veel jonge mensen willen ondernemer zijn, maar geen risico lopen door een bedrijf vanuit het niets zelf op te bouwen. De investeringskosten zijn meestal hoog en een eigen kapitaal is nodig om eventuele tegenslagen op te kunnen vangen. Wil je een eigen fitnessstudio beginnen met weinig risico? Kies dan voor ons franchiseconcept, zodat je ook kunt starten met weinig eigen vermogen. De investering is minimaal en als je wilt kunnen wij je helpen met eventuele financieringsmogelijkheden.

Franchise beginnen met weinig eigen vermogen? Unieke kans

Een franchise beginnen met weinig eigen vermogen is een unieke kans. Ons franchiseconcept biedt ook een aantal andere voordelen. Zo krijgt je een stabiel klantenbestand en kun je direct gebruikmaken van een doorontwikkeld bedrijfsconcept. Succes gegarandeerd! Wat wij wel van je vragen is dat je een eigen locatie zoekt. Waar? Dat mag je zelf bepalen. Het moet wel een locatie zijn die goed bereikbaar is. Daarnaast moet het pand een nette vloer hebben waar je klanten veilig kunnen sporten. Onbezorgd sporten draagt bij aan betere prestaties.

De meeste jonge ondernemers hebben (nog) weinig eigen kapitaal. Logisch, want na al het studeren is er nog geen kans geweest om geld te verdienen. Een franchise beginnen met weinig eigen vermogen is dan ook een logische stap, want hierdoor kun je wel je droom verwezenlijken. Je eigen personal fitness studio starten is daardoor een reële mogelijkheid.

Succesvol franchiseconcept

Ons franchiseconcept bewijst zijn succes iedere dag weer, zowel in kleine als grote gemeentes. Het maakt dan ook niet uit waar jij je studio wilt beginnen, zolang je er maar een goed gevoel bij hebt. Heb je geen ervaring op dit gebied, dan kunnen wij je adviseren over gangbare huurprijzen en je eventueel bijstaan bij huuronderhandelingen. Een goede start is het halve werk!

Ondernemen in deze tijden is geen eenvoudige zaak, want de crisis heeft zijn sporen achtergelaten. De banken stellen veel meer eisen en zijn terughoudend in het verlenen van kredieten. Laat je daardoor vooral niet tegenhouden. Zoek naar mogelijkheden, want aan de andere kant draait ondernemen ook om creativiteit: kansen zien en pakken die anderen laten liggen. Niet bang zijn om nieuwe persoonlijke uitdagingen aan te gaan. Franchise beginnen met weinig eigen vermogen? Het kán.

Een personal fitness franchise starten met weinig eigen vermogen is een concept van Personal Fitness Nederland. Ons bedrijf heeft maar liefst 85+ vestigingen. Je kunt met ons in contact komen door het onderstaande contactformulier in te vullen. Wij sturen je dan meer informatie toe. Tevens nemen wij telefonisch contact met je op om eventuele vragen te beantwoorden. Uiteraard is dit vrijblijvend! Wil je alvast meer informatie lezen? Ga dan naar www.mijneigenstudio.nl. Graag tot ziens.

 

Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen