Franchise beginnen met een klein bedrag aan eigen vermogen?

Een franchise beginnen zonder eigen vermogen is mogelijk met ons succesvolle concept. Veel jonge mensen willen ondernemer zijn, maar geen risico lopen door een bedrijf vanuit het niets zelf op te bouwen. De investeringskosten zijn meestal hoog en een eigen kapitaal is nodig om eventuele tegenslagen op te kunnen vangen. Wil je een eigen fitnessstudio beginnen met weinig risico? Kies dan voor ons franchiseconcept, zodat je ook kunt starten zonder eigen vermogen. De investering is minimaal en als je wilt kunnen wij je helpen met eventuele financieringsmogelijkheden.

Franchise beginnen zonder eigen vermogen? Unieke kans

Een franchise beginnen zonder eigen vermogen is een unieke kans. Ons franchiseconcept biedt ook een aantal andere voordelen. Zo krijgt je een stabiel klantenbestand en kun je direct gebruikmaken van een doorontwikkeld bedrijfsconcept. Succes gegarandeerd! Wat wij wel van je vragen is dat je een eigen locatie zoekt. Waar? Dat mag je zelf bepalen. Het moet wel een locatie zijn die goed bereikbaar is. Daarnaast moet het pand een nette vloer hebben waar je klanten veilig kunnen sporten. Onbezorgd sporten draagt bij aan betere prestaties.

De meeste jonge ondernemers hebben (nog) geen eigen kapitaal. Logisch, want na al het studeren is er nog geen kans geweest om geld te verdienen. Een franchise beginnen zonder eigen vermogen is dan ook een logische stap, want hierdoor kun je wel je droom verwezenlijken. Je eigen personal fitness studio starten is daardoor een reële mogelijkheid.

Succesvol franchiseconcept

Ons franchiseconcept bewijst zijn succes iedere dag weer, zowel in kleine als grote gemeentes. Het maakt dan ook niet uit waar jij je studio wilt beginnen, zolang je er maar een goed gevoel bij hebt. Heb je geen ervaring op dit gebied, dan kunnen wij je adviseren over gangbare huurprijzen en je eventueel bijstaan bij huuronderhandelingen. Een goede start is het halve werk!

Ondernemen in deze tijden is geen eenvoudige zaak, want de crisis heeft zijn sporen achtergelaten. De banken stellen veel meer eisen en zijn terughoudend in het verlenen van kredieten. Laat je daardoor vooral niet tegenhouden. Zoek naar mogelijkheden, want aan de andere kant draait ondernemen ook om creativiteit: kansen zien en pakken die anderen laten liggen. Niet bang zijn om nieuwe persoonlijke uitdagingen aan te gaan. Franchise beginnen zonder eigen vermogen? Het kán.

Een fitness franchise starten zonder eigen vermogen is een concept van Personal Fitness Nederland. Ons bedrijf heeft maar liefst 6 vestigingen verspreid door Noord-Brabant. Je vindt ons in de plaatsen Waalwijk, Budel, Geldrop, Tilburg, Valkenswaard en Eindhoven. Woon je in een andere provincie? Geen probleem, want ons doel is om landelijk te gaan werken. Je kunt met ons in contact komen door het contactformulier in te vullen. Wij sturen je dan meer informatie toe. Tevens nemen wij telefonisch contact met je op om eventuele vragen te beantwoorden. Uiteraard is dit vrijblijvend! Graag tot ziens.

Een bedrijf beginnen zonder eigen kapitaal? Het is mogelijk!

Laat hier je gegevens achter

 

  • * velden zijn verplicht.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum