Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Franchise beginnen met een klein bedrag aan eigen vermogen?

Een franchise beginnen zonder eigen vermogen is mogelijk met ons succesvolle concept. Veel jonge mensen willen ondernemer zijn, maar geen risico lopen door een bedrijf vanuit het niets zelf op te bouwen. De investeringskosten zijn meestal hoog en een eigen kapitaal is nodig om eventuele tegenslagen op te kunnen vangen. Wil je een eigen fitnessstudio beginnen met weinig risico? Kies dan voor ons franchiseconcept, zodat je ook kunt starten zonder eigen vermogen. De investering is minimaal en als je wilt kunnen wij je helpen met eventuele financieringsmogelijkheden.

Franchise beginnen zonder eigen vermogen? Unieke kans

Een franchise beginnen zonder eigen vermogen is een unieke kans. Ons franchiseconcept biedt ook een aantal andere voordelen. Zo krijgt je een stabiel klantenbestand en kun je direct gebruikmaken van een doorontwikkeld bedrijfsconcept. Succes gegarandeerd! Wat wij wel van je vragen is dat je een eigen locatie zoekt. Waar? Dat mag je zelf bepalen. Het moet wel een locatie zijn die goed bereikbaar is. Daarnaast moet het pand een nette vloer hebben waar je klanten veilig kunnen sporten. Onbezorgd sporten draagt bij aan betere prestaties.

Ondernemen in eigen franchise studio

De meeste jonge ondernemers hebben (nog) geen eigen kapitaal. Logisch, want na al het studeren is er nog geen kans geweest om geld te verdienen. Een franchise beginnen zonder eigen vermogen is dan ook een logische stap, want hierdoor kun je wel je droom verwezenlijken. Je eigen personal fitness studio starten is daardoor een reële mogelijkheid.

Succesvol franchiseconcept

Ons franchiseconcept bewijst zijn succes iedere dag weer, zowel in kleine als grote gemeentes. Het maakt dan ook niet uit waar jij je studio wilt beginnen, zolang je er maar een goed gevoel bij hebt. Heb je geen ervaring op dit gebied, dan kunnen wij je adviseren over gangbare huurprijzen en je eventueel bijstaan bij huuronderhandelingen. Een goede start is het halve werk!

Ondernemen in deze tijden is geen eenvoudige zaak, want de crisis heeft zijn sporen achtergelaten. De banken stellen veel meer eisen en zijn terughoudend in het verlenen van kredieten. Laat je daardoor vooral niet tegenhouden. Zoek naar mogelijkheden, want aan de andere kant draait ondernemen ook om creativiteit: kansen zien en pakken die anderen laten liggen. Niet bang zijn om nieuwe persoonlijke uitdagingen aan te gaan. Franchise beginnen zonder eigen vermogen? Het kán.

Franchise onderneming starten zonder hoge investering

Een fitness franchise starten zonder eigen vermogen is een concept van Personal Fitness Nederland. Ons bedrijf heeft maar liefst 6 vestigingen verspreid door Noord-Brabant. Je vindt ons in de plaatsen Waalwijk, Budel, Geldrop, Tilburg, Valkenswaard en Eindhoven. Woon je in een andere provincie? Geen probleem, want ons doel is om landelijk te gaan werken. Je kunt met ons in contact komen door het contactformulier in te vullen. Wij sturen je dan meer informatie toe. Tevens nemen wij telefonisch contact met je op om eventuele vragen te beantwoorden. Uiteraard is dit vrijblijvend! Graag tot ziens.

Een bedrijf beginnen zonder eigen kapitaal? Het is mogelijk!

Laat hier je gegevens achter

 

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.