Hoeveel kost Personal Training?

Bij veel mensen bestaat het idee dat de kosten voor een personal trainer erg hoog zijn. Trainen met een personal trainer hoeft echter niet duur te zijn. Bij Personal Fitness Nederland is er voor ieders budget een mooi programma. Of je nu 1-op-1 begeleiding nodig hebt of liever met z'n 2en meedoet.

Er zijn tal van mogelijkheden, ieder met zijn eigen prijs. Voor iedereen hebben wij het juiste programma voor het juiste budget! Doordat personal training voor ieder budget beschikbaar is bij ons kan iedereen bij Personal Fitness Nederland trainen met een personal trainer.

 

Kosten personal trainer

Een personal trainer vraagt gemiddeld €60 - €80 per uur voor een training. Bij Personal Fitness Nederland hanteren we in plaats van een prijs per training een tarief per week. De weekprijs is een investering van gemiddeld €49 - €99.

Bij deze investering zit altijd ingegrepen:

  • Trainingsessies in studio inclusief wegen, bespreken, evalueren, doelen stellen
  • Voedingsadvies op maat
  • Mental coaching sessies
  • Persoonlijk trainingsschema voor thuis
  • Diverse werkboeken
  • Uitgebreid fitnesspakket voor thuis
  • Wij bieden altijd 100% resultaatgarantie want wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

 

Erkende personal trainers

Bij Personal Fitness Nederland werk je met erkende personal trainers en mental coaches. Je kunt bijvoorbeeld wekelijks een persoonlijk voedingsadvies ontvangen, maar we evalueren ook regelmatig of jouw doelstellingen behaald worden. Het voedingsadvies doet de coach in overleg met een voedingsdeskundige. Hierdoor garanderen wij kwaliteit, en het mooie is dat onze personal trainers met resultaatgarantie werken. 
 

Wil jij weten wat jij betaalt voor personal training?

Ieder persoon heeft andere doelstellingen en verwachtingen bij een personal trainer. Wij zorgen ervoor dat het tarief dat jij betaald voor personal training afgestemd is op jouw behoefte en mogelijkheden. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van de kwaliteit in begeleiding en resultaat van Personal Fitness Nederland. Zoals gezegd, wij bieden een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding met 100% resultaatgarantie!

We gaan namelijk kosteloos door als je jouw doelstelling niet haalt. Wil je resultaat boeken en ben je bereid om in jezelf te investeren? Wij geven iedereen de mogelijkheid om een week gratis met ons mee te doen, op die manier kun je zelf ervaren wat wij je te bieden hebben. Wil jij weten welke kosten voor personal training voor jou van toepassing zijn?

Vul dan het onderstaande formulier in en dan zal de personal trainer van de dichtsbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je opnemen over de mogelijkheden en de gratis proefweek met advies, gezondheidscheck en metingen.  

  • * velden zijn verplicht.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum