Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Utrecht

Neem vandaag nog contact op met de studio in Utrecht . Onze coaches staan je graag te woord. Je kunt altijd bellen of anders onderstaand antwoordformulier invullen. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op.

Direct de juiste oplossing

Tijdens dit vrijblijvende intakegesprek worden al jouw wensen en doelstellingen besproken. Tevens wordt er gekeken naar je huidige situatie (sport je op dit moment, heb je blessures, enz.). Het fijne van Personal Fitness Utrecht is dat we altijd met 100% resultaatgarantie werken.* Je hoeft dus nooit bang te zijn dat het jou niet gaat lukken. We gaan kosteloos door als je jouw doelstelling niet behaalt. Jouw doel is onze missie! 

Personal Fitness Utrecht is een Lifestyle en Fitness studio waar je in alle privacy kan trainen. Je kunt bij Personal Fitness Utrecht terecht voor personal training, coaching, groepstraining en voedingsadvies.

Adres: 
Molensteijn 1-1
3454 PT Utrecht

Trainer: Michael Aarts
M: 06 13 93 86 35
E: personalfitnessutrecht@gmail.com?

Tot snel in de studio,

Sportieve groet, 

Michael Aarts

Tijdelijke actie: gratis proefweek Personal Fitness Utrecht

Vul onderstaand formulier in en wij bellen jou binnen één werkdag op om een afspraak te maken. De proefweek is tijdelijk helemaal gratis en geheel vrijblijvend. Waar wacht je nog op? Zet vandaag de stap naar een gezonder leven!

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*