Fitness Soest

Woon jij in Soest? En wil jij graag de nodige kilo’s afvallen? Dan ben je bij Personal Fitness Nederland - Soest het juiste adres. Onze lifestyle en fitnessstudio is voorzien van alle faciliteiten om op een gezonde, effectieve en duurzame manier te werken aan jouw doelen. Samen met een personal trainer!

Altijd gedacht dat personal trainers alleen voor bekende Nederlanders zijn weggelegd? Niets is minder waar! 
 

Fitness voor resultaat

Steeds meer mensen ervaren dat ze met behulp van een personal trainer betere resultaten behalen. Wij geloven in de combinatie van voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching. Op basis van deze drie pijlers ontwikkelden we het Fit for Life programma. Stapsgewijs werken we in onze lifestyle en fitnessstudio aan jouw fysieke doelen en ook op mentaal vlak houden we je op de juiste koers door je te stimuleren om je grenzen te verleggen en door je op het juiste moment te motiveren.

Naast de uitdagende personal trainingen die we verzorgen, ontvang je op maat gemaakte voedingslijsten, samengesteld door onze voedingsdeskundige. 

Kies voor kwaliteit

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek maak je onder het genot van een kop koffie of thee kennis met ons team en onze fitnessstudio. Om jou beter te leren kennen stellen we je vragen en voeren we een gezondheidscheck uit. Hiermee brengen we jouw wensen, doelen en de huidige gesteldheid van je lichaam in kaart. Vervolgens bekijken we welke personal trainer het beste aansluit bij jouw persoonlijkheid, doelen, verwachtingen, eventuele lichamelijke beperkingen en je agenda. Aansluitend stellen we een op maat gemaakt plan van aanpak op waarin we de route op weg naar de eindstreep, jóuw eindstreep, uitstippelen.
 

Hoe werkt het Fit for Life programma?

Met wekelijks uitdagende personal trainingen, de nodige mental coaching sessies en op maat gemaakte voedingsschema’s pakken we jouw doelen met beide handen aan. Samen creëren we een nieuwe levensstijl die ervoor zorgt dat je fit en gezond wordt én blijft. Als enige in Nederland garanderen wij daadwerkelijk resultaat. Behaal jij je doelen onverhoopt niet binnen de vooraf vastgestelde periode? Dan trainen wij kosteloos met je door. Wij bieden namelijk 100% resultaatgarantie. Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent!
 

Zet in Soest de stap naar een gezondere versie van jezelf

Onze personal trainers staan te poppelen om met jou aan de slag te gaan. Laat vandaag nog je contactgegevens achter. Binnen één werkdag nemen we telefonisch contact op om een afspraak in te plannen.

  • * velden zijn verplicht.


 

Verander jouw lifestyle met een persoonlijke fitness plan in Soest

Ben je er helemaal klaar voor jouw leven positief te veranderen en wil je graag een persoonlijk fitness programma in Soest volgen? Dan zit je bij Personal Fitness Nederland goed. Met onze studio’s en personal trainers verspreidt door het land, helpen wij dagelijks mensen aan een gezondere levensstijl en een fitter lichaam. Dit doen wij met ons succesvolle methode Fit for Life waarin we lichaamsbeweging combineren met persoonlijke voedingsadviezen en mindset coaching.
 

Fitness Soest: een programma op maat

Deze drie pijlers vormen de krachtige basis voor het Fit for Life programma waarbij we inzetten om permanente resultaten. Deze combinatie is al 15 jaar een succes, juist omdat de aanpak heel persoonlijk is. We bieden je meer dan reguliere fitnesslessen. Kom je bij ons fitnessen in Soest dan stellen we eerst jouw streefdoelen vast. Op basis hiervan zetten we mentale coaching en persoonlijke bewegings- en voedingsschema’s in. Zo geven we jou de tools om heel concreet te werken aan je doelen en zorgen we tegelijkertijd voor een gezondere levensstijl.


Fitnessen in Soest met een personal coach

Bij Personal Fitness Nederland word je gekoppeld aan een persoonlijke coach die op effectieve wijze met jou toewerkt naar het behalen van je doelstellingen. Jullie trainen één op één in onze fitness studio in Soest of gaan buiten op pad. Je leert de juiste sporttechnieken en je wordt altijd gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen. En zit je er een keertje helemaal doorheen? Dan is de personal trainer er voor het duwtje in de rug.
 

Het persoonsgerichte alternatief op reguliere fitness

Kom je fitnessen in Soest volgens ons Fit for Life programma dan kies je voor persoonlijke begeleiding en een totaalaanpak. Je werkt niet met zware apparaten zoals in de sportschool maar gaat aan de slag met functionele fitnessmaterialen om concrete resultaten te behalen. Ben je benieuwd hoe jouw fitness programma eruit kan zien? Maak gebruik van onze gratis intake en gezondheidscheck. 

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Ik ben rond de 20 kilo afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik heb weer zoveel energie gekregen

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum