Wing Chun Sittard

300 jaar geleden ontwikkelde een non een vechtsysteem in een Shaolin Tempel. Wing Chun is een gevechtssysteem dat gebaseerd is op wetenschappelijke principes. Dit gevechtssysteem is een pro-actieve gevechtskunst. Het complete lichaam wordt gezien als wapen, er wordt gezocht naar een zo groot mogelijk effect met een minimale inzet. Door de snelle stoten en trappen vanuit een sterke verdediging is Wing Chun een gevechtssport voor zelfverdediging. We beginnen nooit zelf een gevecht, maar we verdedigen onszelf en zorgen ervoor dat het gevecht eindigt. Wing Chun is geschikt voor iedereen. Zelfs voor mensen die minder sterk of tenger zijn. 

Wing Chun zorgt ervoor dat je met zelfvertrouwen de straat op kunt. Je bent altijd in staat om jezelf te verdedigen. Dit zorgt bij velen voor een gevoel van veiligheid en tevens zorgen de Wing Chun lessen voor een betere gezondheid, meer souplesse en lichaamsbeheersing. Wing Chun is ook zeker een ideale verdedigingssport voor vrouwen. Bij Personal Fitness Sittard geven wij regelmatig workshops in Wing Chun. Ook is er de mogelijkheid om lessen zowel in een groep als privé te volgen. Samen met een professionele trainer kom jij erachter hoe jij jezelf optimaal kunt verdedigen.

Twee vliegen in één klap! 

Wil jij fit worden en ondertussen leren om jezelf beter te verdedigen? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en binnen één werkdag nemen wij contact met je op.

  • * velden zijn verplicht.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum