Personal training Best

Bij Personal Fitness Nederland - Best werken wij vanuit drie speerpunten: gezonde voeding, voldoende beweging en mental coaching. Dit vormt de basis voor ons Fit for Life programma. Iedereen die start met het programma krijgt een gratis gezondheidscheck bij ons. Deze gezondheidscheck is geheel vrijblijvend, maar geeft onze personal coaches een inzicht in jouw huidige conditie. Zo kunnen we samen jouw doelstellingen opstellen en hieraan werken.

Wil je graag afvallen, een betere conditie opbouwen of weten welke voeding je het beste kan nuttigen? Het maakt niet uit welke doelstelling jij voor ogen hebt, samen met jouw coach ga je deze behalen.


Altijd al gedroomd van:

  •     Een personal trainer die jou altijd motiveert?
  •     Blijvend resultaat?
  •     Weer lekker in je vel zitten?
     

Tijdelijke actie: gratis proefweek Personal Fitness Nederland - Best

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. De proefweek is (tijdelijk) helemaal gratis en geheel vrijblijvend. Waar wacht je nog op? Jij gaat je doelen behalen!

  • * velden zijn verplicht.

 

Vitaal en zelfverzekerd met personal training in Best

Een slank lichaam, barstend met energie en zonder stress, dat is wat we bij Fit for Life nastreven en wat je met personal training in Best kunt verwachten. Fit for Life is een programma dat werkt aan een fitter lichaam voor jou. Dat betekent slanker, maar vooral gezonder. We werken aan voldoende beweging, gezond eten en geven je de mentale kracht om dit keer door te zetten. Want Fit for Life is niet tijdelijk, het is een methode voor de rest van je leven.
 

Gezond en gelukkig leven met personal training Best

Wie wil er nu niet gezond en gelukkig zijn? Veel van jouw mentale en lichamelijke staat is afkomstig van hoeveel je beweegt, wat je eet en hoe je je voelt. Daarom werken we met Fit for Life met een aantal deskundigen die alle aspecten van een gezond leven aanpakken. Onze personal trainer in Best zorgt ervoor dat je genoeg lichaamsbeweging krijgt. De voedingsdeskundige werkt met je aan je eetgewoonten en de mentale coach geeft je wilskracht en zelfvertrouwen. Deze drie pijlers samen – beweging, gezond eten en mentale coaching - resulteren in gewichtsverlies, vermindering van stress en depressie en een toename aan energie en zelfvertrouwen.
 

Wat wil je bereiken?

De drie pijlers komen in elk Fit for Life programma naar voren, maar jij geeft aan wat je ermee wilt bereiken. Wil je aan een personal training programma in Best deelnemen om gewicht te verliezen, gezonder te worden, je bloeddruk naar beneden te halen, je conditie te verbeteren, spiermassa op te bouwen, om te herstellen na een ziekte of om fysieke problemen te verhelpen? Met onze personal trainer in Best doe je dat voor de rest van je leven. Gooi je shakes en crash diëten dus uit het raam en boek een intakegesprek. Wij stoppen niet totdat jij tevreden bent en de beste versie van jezelf naar voren is gebracht.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum