Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Zoetermeer

Een gemiddelde score van 9.3 uit 14 klantenervaringen

06 5793 0135
zoetermeer@personalfitnessnederland.nl 
Kaagkade 57A, 2725 AA Zoetermeer
KVK
78402735
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf
Dit vinden onze klanten in Zoetermeer

Een gemiddelde score van 9.3 uit 14 klantenervaringen

10
11 augustus 2021

"Ik merk dat ik mezelf weer terug begin te vinden, meer zelfvertrouwen heb en fitter ben dan ooit!"

Amanda

Studio Zoetermeer
10
2 juli 2021

"Bewustwording!"

Studio Zoetermeer
10
5 juni 2021

"Fijne, professionele begeleiding van mijn zoon met snelle resultaten waardoor hij gemotiveerd blijft en lekker in zijn vel zit."

Margriet van Essen

Studio Zoetermeer
9
1 juni 2021

"FIJNE EERLIJKE BEGELEIDING !"

MIRANDA

Studio Zoetermeer
9
29 mei 2021

"Door Personal Fitness Nederland ben ik bewust van de voeding en wat goed voor het lichaam is, daarnaast is het ook veel genieten & sporten en dit kan met het eet & sport schema"

Tessa

Studio Zoetermeer
9
7 mei 2021

"Het laat je bewust worden hoe je naar jezelf kijkt en het geeft handvatten om je doel te bereiken"

Kim de Vogel

Studio Zoetermeer
10
30 april 2021

"Mijn gezondheid is beter en mijn gewicht gaat top en dat is fantasties!!!!!!!"

Claudia

Studio Zoetermeer
9
20 april 2021

"door persoonlijke begeleiding helpt mijn coach mij scherp mijn doelen voor ogen te houden en door te vragen als het even niet lukt"

Marco

Studio Zoetermeer
9
16 april 2021

"Door energie te geven tijdens het sporten bij Personal Fitness Nederland (Zoetermeer) krijg je nog meer energie!"

Diana en Tessa

Studio Zoetermeer
10
16 april 2021

"het programma helpt mij om mijn doel te halen zodat ik me fit voel en trots kan zijn wie ik ben."

Dascha

Studio Zoetermeer
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Zoetermeer
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020!
Remco van der Tas
Studiomanager van Zoetermeer

Met mijn nodige kennis en ervaring weten we van iedere training weer een feestje te maken. Sporten en plezier gaan wel degelijk samen! Mijn energie haal ik uit het behalen van jouw doelen. ‘If it doesn’t challenge you, it doesn’t change you!’

 

 

 

 

Personal Training Zoetermeer

Ben jij er klaar mee om telkens weer in oude slechte gewoontes terug te vallen en wil je nu onderhand eens blijvend resultaat boeken? Dan is Personal Fitness Nederland – Zoetermeer de plek waar jij moet zijn. Wij geloven in jou en zorgen dat jij jouw doelstelling behaald, of je nou wil afvallen, beter in je vel wil zitten of een betere conditie wilt opbouwen. Onze personal trainers helpen je gegarandeerd naar de eindstreep.

Adviseren, stimuleren en vasthouden

Met het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland, brengen onze personal trainers jouw lichaam (back) in shape. Voldoende beweging, de juiste voeding en mental coaching is waar het allemaal om draait bij ons wetenschappelijk bewezen programma. In moeilijke tijden zijn wij jouw stok achter de deur en we lachen samen met je wanneer de kilo’s eraf vliegen. We zijn jouw raadgever op het gebied van voeding, beweging en mental coaching. We zijn er voor je, als jij het nodig hebt. We zullen je adviseren, stimuleren en we zorgen ervoor dat jij jouw nieuwe vitale en gezonde leefstlijl voor altijd vast kan houden. Dat is onze aanpak!

Ben je klaar voor een fit en gelukkig leven?

En kies jij voor een gezondere toekomst? Gooi dan nu het roer om en stel je koers bij. De bestemming? Personal Fitness Nederland – Zoetermeer natuurlijk.

Claim nu een gratis proefweek bij Personal Fitness Nederland – Zoetermeer

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk met jou contact op. Je maakt tijdens de proefweek onder andere kennis met jouw personal trainer en je krijgt een gratis intake met advies, gezondheidscheck én metingen.

Fitness in Zoetermeer met een Fit for Life programma

Werken aan je personal fitness in Zoetermeer doe je met een Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland. Met dit programma zorgen we ervoor dat je lichaam fitter wordt en jij je gezonder en gelukkiger gaat voelen. Dit doen we door specifiek te werken aan drie belangrijke pijlers binnen ons programma: voeding, mentale coaching én beweging. Zo werken we niet alleen aan fitter lichaam maar ook aan een bijpassende, gezonde lifestyle.

Fitness in Zoetermeer met persoonlijke begeleiding

Fitnessen in Zoetermeer doe je in onze fitness studio of lekker in de buitenlucht. Je doet dit niet in je eentje maar samen met een persoonlijke coach. Deze personal trainer zet zich volledig in voor de doelen die jij wenst te behalen. Hier is tijdens de gratis intake veel aandacht voor. Daarbij hoort ook een gezondheidscheck. Zo weten we waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Op basis hiervan stellen we bij Personal Fitness Nederland een programma op maat voor jou op.

Programma op maat

Kom je bij ons fitnessen in Zoetermeer dan kies je voor maatwerk en een alternatief op standaard fitnesslessen. Je kunt vanuit verschillende motivaties bij ons aan aankloppen. Wellicht ervaar je veel stress of een gebrek aan energie. Misschien wil je afvallen of juist aankomen. Samen met je personal trainer kun je werken aan mentale en fysieke doelen. Daarbij gaat het dus niet alleen om beweging maar krijg je ook persoonlijke voedingsadviezen en is er veel aandacht voor jouw mindset.

Personal fitness dankzij succesformule

Juist doordat er veel persoonlijke begeleiding is en een programma aansluit bij jouw persoonlijke doelen kunnen wij je een resultaatgarantie geven. Onze Fit for Life programma’s waarin onze drie succesvolle pijlers gecombineerd worden, zorgen al jaren voor veel positieve feedback. Graag helpen we jou ook aan een fitter lichaam en vitalere levensstijl. Kom daarom gerust eens langs om de mogelijkheid voor persoonlijke fitness programma’s in Zoetermeer door te nemen.

Lees meer

Ga jij hier je doel halen?

Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt