Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Sneek

Een gemiddelde score van 9.8 uit 4 klantenervaringen

06 2907 7268
sneek@personalfitnessnederland.nl
Tingietersstraat 14M, 8601 WJ Sneek
KVK
74872990
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf
Dit vinden onze klanten in Sneek

Een gemiddelde score van 9.8 uit 4 klantenervaringen

10
12 juni 2021

"Veel fitter. Veel minder snel moe. Meer energie"

Mart Jansma

Studio Sneek
10
12 juni 2021

"Voel me veel fitter en zekerder. Daarnaast voel i kme Veel meer vrouw."

Mart Jansma

Studio Sneek
10
12 juni 2021

"Ik heb veel meer energie. En vind het heel leuk"

Studio Sneek
9
2 juni 2021

"Het geeft mij een positieve energie boost die zorgt dat ik fysiek en mentaal meer uit mijzelf haal."

Studio Sneek
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Sneek
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020!
Nynke Oud
Lifestylecoach van Sneek & Leeuwarden

Ik ben afgestudeerd fysiotherapeute en ik heb 5 jaar als professioneel volleybalster in het buitenland gespeeld. Nu werk ik met veel plezier met onze klanten naar hun mooie doelen in mijn eigen stadje Sneek (& Leeuwarden)! 💪🏻😁

Mart Jansma
Studiomanager & Lifestylecoach van Sneek & Leeuwarden

Door foute keuzes ben ik erachter gekomen hoe ik mijn leven niet meer wil leiden. Door regie terug te nemen en gezonder te leven ben ik fitter en gelukkiger dan ooit! Nu heb ik de mogelijkheden om anderen ook te helpen. Ben jij de volgende?

Personal Training Sneek

Gaat het sporten je niet altijd even makkelijk af of is de motivatie even ver te zoeken? Onze bevlogen personal coaches zitten vol enthousiasme en positiviteit. Zij zijn gecertificeerde personal trainers, die op een persoonlijke, grensverleggende en effectieve wijze aan de slag gaan met jouw persoonlijke doelen. De een-op-een training wordt gegeven onder professionele begeleiding van Personal Trainer Mart Jansma. Kom langs bij Personal Fitness Nederland – Sneek en ervaar de gezellige en gemoedelijke sfeer!

Blijvend resultaat met personal trainer uit Sneek

Bij Personal Fitness Nederland werken we met het Fit for Life programma. Je werkt aan een vitale levensstijl waarbij je een gezond gewicht hebt en behoudt, geniet van het leven en bruist van de energie. Zónder dure maaltijdvervangers, shakes of wonderpillen. Ons concept is dus geen dieet, hype of kortetermijnoplossing. Door onze professionele begeleiding behaal je maximaal resultaat, zowel in de sportschool als daarbuiten.

Werk aan de kwaliteit van jouw leven

Het bewezen Fit for Life programma is opgebouwd uit drie pijlers: voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching. Duizenden anderen gingen je al voor. Stuk voor stuk mensen net zoals jij, met een doel en missie voor ogen. Met wekelijks wisselende, uitdagende trainingen van onze personal trainers in Sneek, op maat gemaakte voedingsschema’s samengesteld door een voedingsdeskundige en de nodige mental coaching sessies werken we stapsgewijs toe naar de eindstreep: een gelukkigere versie van jezelf.

Uniek: resultaat gegarandeerd

Als enige in Nederland garanderen de personal trainers van onze studio in Sneek daadwerkelijk resultaat. Behaal jij je doelen onverhoopt niet binnen de vooraf vastgestelde periode? Dan trainen wij kosteloos met je door. Wij bieden namelijk 100% resultaatgarantie. Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent!

Kom je ook trainen in Sneek?

De locatie is zeer goed bereikbaar en ligt in de directe nabijheid van de uitvalsweg naar de snelweg A7. De studio is gevestigd vlakbij de Mac Donalds, Praxis en Karwei, naast het gebouw MindUp. De bushalte ‘Sneek Zeilmakersstraat’ is gevestigd schuin tegenover het pand.

Ja, ik wil meer informatie ontvangen

Zet vandaag nog de eerste stap op weg naar een gelukkig, fit en vitaal leven. Go for it, go for fit! Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over Personal Fitness Nederland – Sneek.

Werken aan je personal fitness in Sneek

Ben je op zoek naar een fitness programma in Sneek waarmee ingezet wordt op het verbeteren van je algehele fitheid? Dan zit je bij Personal Fitness Nederland vast en zeker goed. Jij bepaalt je fysieke of misschien wel mentale doelen. Wij helpen jou vervolgens deze te behalen. Dit doen we op heel gerichte wijze, waarbij je gekoppeld wordt aan een personal trainer. Samen met jouw coach werk je aan het programma dat rust op drie essentiële pijlers: beweging, mentale coaching en voedingsadvies. Zo zetten we in op een duurzame verbetering van jouw persoonlijke fitheid.

Fitness programma in Sneek met persoonlijke aanpak

Kies je voor fitnessen in Sneek bij Personal Fitness Nederland, dan kies je voor een maatwerk alternatief op reguliere fitness. Tijdens een vrijblijvende kennismaking bespreken we jouw doelen. Daarop stellen wij een Leefstijl Programma voor je samen. Dit programma bestaat uit onder meer beweegschema’s, voedingsschema’s en mindset coaching. Met dit op jouw toegespitste programma wordt gericht gewerkt om jou fitter, gezonder en uiteindelijk gelukkiger te maken.

Fitness programma met gegarandeerd resultaat

Kom je fitnessen in Sneek bij Personal Fitness Nederland dan geven we jou 100% resultaatgarantie op de doelen die jij wilt behalen. We werken niet aan snelle oplossingen maar richten ons op een duurzaam resultaat voor de langere termijn. Belangrijk daarbij is de combinatie van de drie elementen uit onze succesformule: voeding, beweging en de juiste mindset. Wij zetten kortom altijd in op het totale plaatje.

Voor wie is dit fitness programma?

Of je nu last hebt van specifieke lichamelijke klachten, stress, je conditie wilt verbeteren of wilt inzetten op meer energie, bij Personal Fitness Nederland is jouw streefdoel het uitgangspunt. Na een intake gesprek en gezondheidscheck ga je samen met je personal trainer werken aan concrete, permanente resultaten. Ben je benieuwd hoe jouw Leefstijl Programma er uit kan zien? Kom dan vrijblijvend een keertje langs in onze fitness studio in Sneek.

Lees meer

Ga jij hier je doel halen?

Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt