Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Enschede

Een gemiddelde score van 8.8 uit 12 klantenervaringen

‘t Sander 43 G, 7522 AL Enschede
KVK
73807303
bedrijfsreportageper_wUJfG
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Enschede

Een gemiddelde score van 8.8 uit 12 klantenervaringen

10
8 mei 2021

"Ik wil afvallen"

Jordy

Studio Enschede
10
21 april 2021

"Door de persoonlijke begeleiding van Floris Podzimek is het mij gelukt om gezond te bewegen en dat maakt mij super gelukkig!!"

Sita Ganeshi

Studio Enschede
9
27 oktober 2022

"Door structuur en begeleiding je doelen kunnen behalen."

Heleen Triemstra

Studio Enschede
10
26 oktober 2022

"Het helpt om een routine te creëren. Daarnaast helpt het mij om gezonder en fitter te zijn."

Dedre Buys

Studio Enschede
9
8 mei 2021

"Ik voel me fysiek sterker en mijn conditie is erg verbeterd."

Studio Enschede
8
8 mei 2021

"Ik voel me er goed bij"

Gijs bakker

Studio Enschede
8
5 mei 2021

"Personal fitness is ...als een stok achter de deur voor mij !"

Daniëlle

Studio Enschede
9
5 mei 2021

"Top bedrijf"

Studio Enschede
10
21 april 2021

"Door de goede begeleiding en coaching en de kleine groepen gaat het veel beter"

Studio Enschede
8
21 april 2021
Studio Enschede
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Enschede
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Ryan van der Wal
Lifestylecoach van Enschede

Het belangrijkste van een gezonde leefstijl is in mijn ogen dat je mentaal en fysiek goed in je vel zit. Door mijn enthousiasme tijdens elke trainings- en contactmoment zorgen we er samen voor dat fit, gezond en gelukkig bent!

Fit for Life: personal training in Enschede voor een leven lang succes

Ben jij het zat om extra kilo’s te dragen, om geen energie te hebben en om dagelijks met je slechte conditie geconfronteerd te worden; probeer dan personal training in Enschede eens. Wij bieden jou een complete gereedschapsset aan waarmee jij je leven voor goed verandert. Vergeet korte termijn oplossingen zoals wonder pillen en crash diëten. Wij kijken samen met jou naar de toekomst en onze personal trainer in Enschede is pas tevreden als jij dat ook bent.

Personal training Enschede op drie vlakken

Ons Fit for Life programma richt zich niet alleen op fit worden of afslanken. Wij maken van jou een gezonder en gelukkiger persoon en dat op alle vlakken. Om dat te doen vragen wij om jouw inzet en bieden we je een programma aan waarin we drie pijlers hanteren. We richten ons op beweging, op gezond eten en op mental coaching, zodat je aan je gezondheid werkt van binnen en buiten en zowel mentaal als fysiek. Deze drie pijlers kunnen niet zonder elkaar en geven jouw lichaam en leven een complete make-over.

Het begint met een intakegesprek

Heb jij de motivatie om je doeleinden te bereiken, dan geven wij jou de training, de kennis en de mentale kracht om hier een succes van te maken. Boek daarom een intakegesprek en je maakt kennis met je personal trainer in Enschede en de rest van het team. Je bekijkt onze studio en geeft aan wat je met jouw personal training sessies in Enschede wilt bereiken. Wij maken een realistisch maar uitdagend plan voor je en garanderen dat je niet faalt.

Voor alle doeleinden

Gewicht verliezen, conditie en/of spiermassa opbouwen, stresslevels verlagen, gezondheidsklachten verminderen en herstellen na ziekte zijn allen redenen om nu bij ons langs te komen voor een gratis proefweek. Samen met ons haal je je doelstellingen en dat voor de rest van je leven.

Fitness in Enschede begint bij Personal Fitness Nederland

Ben jij op zoek naar een fitness programma in Enschede waarmee je eindelijk successen boekt en de rest van je leven energieker, slanker en gezonder kunt zijn? Dan is ons Fit for Life programma echt iets voor jou. Wij zijn geen standaard fitness school, want ons doel is om al jouw slechte gewoonten aan te pakken en niet alleen aan beweging te werken. Daarom hebben we voedingsdeskundigen in dienst die je adviseren over gebalanceerd eten, werk je met mental coaches aan je wilskracht en zelfvertrouwen en wijzen we jou een personal trainer aan die bij je past.

Fitness in Enschede voor een fitter lichaam

Ons doel is niet alleen om jou te helpen meer te bewegen. Wij gaan voor een complete verandering in lifestyle met als doel een fitter lichaam. Volgens ons is een fit lichaam niet alleen een lichaam met een goede conditie, maar ook een lichaam dat gezond eten krijgt en dus goed kan functioneren en een lichaam dat mentaal sterk en gelukkig is. Kom je fitnessen bij ons in Enschede, dan pakken we al deze aspecten aan en werken we toe naar succes op de lange termijn.

Drie pijlers

Als je besluit bij ons te komen fitnessen in Enschede, dan neem je deel aan ons Fit for Life programma. Dit programma is voor jou op maat gemaakt en de personal trainer en voedingsdeskundige maken plannen specifiek voor de doelen die jij wilt bereiken. We hanteren drie pijlers die als een rode draad door het Fit for Life programma lopen, namelijk bewegen, gezonde voeding en mental coaching.

Wij garanderen succes

Door ons via die drie pijlers op jou persoonlijk te richten is je kans van slagen veel groter. Zo groot zelfs dat bij met ons fitness programma in Enschede succes garanderen en niet stoppen totdat jij je doeleinden hebt bereikt.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?