Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Duiven

Een gemiddelde score van 9.1 uit 14 klantenervaringen

06 4726 2676
duiven@personalfitnessnederland.nl
Elshofpassage 7, 6921 BC Duiven
KVK
08121863
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf
Dit vinden onze klanten in Duiven

Een gemiddelde score van 9.1 uit 14 klantenervaringen

9
28 juli 2021

"Andere kijk op life-style"

William

Studio Duiven
10
3 mei 2021

"Ik heb geleerd om beter op mijn voeding te letten."

Studio Duiven
8
26 april 2021

"Door de coaching en trainingen bij Personal Fitness Nederland eet ik veel gezonder en is mijn conditie stukken beter geworden!"

Studio Duiven
10
22 april 2021

"Het heeft me laten zoen dat ik er ook mag zijn"

Studio Duiven
10
22 april 2021

"Ik voel me fitter en lekkerder dan voor dat ik met personal fitness duiven . Dus een echte aanrader!!!"

Studio Duiven
9
21 april 2021

"Het totale plaatje van mind set, voeding en bewegen werkt heel fijn. Een coach die persoonlijk en via app bereikbaar is en weet te motiveren, een luisterend oor biedt maar je ook streng toespreekt waar nodig, werkt voor mij inspirerend en motiverend. Top!"

Studio Duiven
9
16 april 2021

"Na verlies van 8,2 kg, voel ik me mooier en dat maakt me gelukkiger met mezelf."

Loes

Studio Duiven
9
14 april 2021

"Mindset en permanente veranderingen in mijn burn-out"

Studio Duiven
10
14 april 2021

"Stok achter de deur. Telkens weer gemotiveerd worden."

Studio Duiven
8
14 april 2021

"Beter levenskwaliteit, fitter, meer energie en gezonde eetptroon"

Studio Duiven
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Duiven
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020!
Artie Possemis
Studiomanager & Lifestylecoach van Duiven

Met mijn (kinder)verpleegkundige achtergrond en uit mijn eigen ervaring (20 kg afgeslankt) is er niets mooiers om je gelukkig(er) te voelen. Fitter, vitaler en slanker. “Making the world Healthier and Happier”.

Personal Training Duiven

Maak kennis met ons team van bevlogen, gecertificeerde personal trainers in Duiven die op een persoonlijke, grensverleggende en effectieve wijze aan de slag gaan met jouw persoonlijke doelen. De een-op-een training wordt gegeven onder professionele begeleiding van Team Personal Fitness Nederland – Duiven. Kom langs bij Personal Fitness Nederland – Duiven en ervaar de gezellige en gemoedelijke sfeer!

Blijvend resultaat met personal trainer uit Duiven

Bij Personal Fitness Nederland – Duiven werken we met het Fit for Life programma. Ons concept is geen dieet, hype of kortetermijnoplossing. Je werkt aan een vitale levensstijl waarbij je een gezond gewicht hebt en behoudt, geniet van het leven en bruist van de energie. Zónder dure maaltijdvervangers, shakes of wonderpillen.

Werk aan de kwaliteit van jouw leven

Het bewezen Fit for Life programma is opgebouwd uit drie pijlers: voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching. Duizenden anderen gingen je al voor. Stuk voor stuk mensen net zoals jij, met een doel en missie voor ogen. Met wekelijks wisselende, uitdagende trainingen van onze personal trainers in Duiven, op maat gemaakte voedingsschema’s samengesteld door een voedingsdeskundige en de nodige mental coaching sessies werken we stapsgewijs toe naar de eindstreep: een gelukkigere versie van jezelf.

Als enige in Nederland garanderen de personal trainers van onze studio in Duiven daadwerkelijk resultaat. Behaal jij je doelen onverhoopt niet binnen de vooraf vastgestelde periode? Dan trainen wij kosteloos met je door. Wij bieden namelijk 100% resultaatgarantie. Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent!

Waarom trainen bij een personal trainer in Duiven?

✔ Je leert de juiste (basis) technieken
Je weet waarom en hoe je bepaalde oefeningen uitvoert. Hierdoor is kans op blessures vele malen kleiner.

✔ Je traint effectief en bespaard daardoor tijd
Jouw personal trainer in Duiven maakt een persoonlijk trainingsschema gericht op jouw doelstelling(en). Onze professionals weten als geen ander hoe jij het snelste een duurzaam resultaat behaalt.

✔ Je hebt een stok achter de deur;
We dagen je uit, motiveren, inspireren, adviseren en geven jou nét dat zetje in de rug als je het nodig hebt.

✔ Op maat gemaakte voedingsschema’s
Als je traint met een personal trainer ontvang je wekelijkse persoonlijke voedingsschema’s, samengesteld door onze voedingsdeskundige. We leren je voeding te gebruiken waarvoor het bedoeld is: als brandstof en bouwstoffen voor je lichaam.

✔ Je verandert van binnen naar buiten
Op wilskracht kun je tijdelijk het roer omgooien, maar daarmee ben je niet geholpen. Om oude gewoontes voor eens en voor altijd de deur te wijzen werken we samen aan een oplossing op de lange termijn.

Kom je ook trainen in Duiven?

Onze personal trainers staat te poppelen om met jou aan de slag te gaan. Laat vandaag nog je contactgegevens achter. Binnen één werkdag nemen we telefonisch contact op om een afspraak in te plannen.

Ja, ik wil meer informatie ontvangen

Zet vandaag nog de eerste stap op weg naar een gelukkig, fit en vitaal leven. Go for it, go for fit! Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over Personal Fitness Nederland – Duiven.

Gezonder leven met persoonlijk fitness programma Duiven

Wil jij jouw lifestyle positief aanpassen en zoek je een gepersonaliseerd fitness programma in Duiven? Dan kunnen wij van Personal Fitness Nederland je verder helpen. Met ons succesvolle Fit for Life programma werk je aan een fitter lichaam én gezonde levensstijl. Hoe bewerkstelligen we dat? Door jou te koppelen aan een personal trainer en gecombineerd te werken aan beweging, gezonde voeding en de juiste mindset.

Zet in op blijvend resultaat met persoonlijk fitness plan in Duiven

Bij Personal Fitness Nederland doen we niet aan snelle diëten en oplossingen voor de korte termijn. Wij zetten in op een gezonde verandering van jouw lifestyle zodat je permante resultaten kunt boeken. De drie pijlers van onze methode – beweging, voeding en mindset – zijn hiervoor heel belangrijk. Voor een duurzaam resultaat is het essentieel om deze drie facetten te combineren in jouw persoonlijke fitness programma.

Hoe ziet het Fit for Life programma er precies uit?

Kom je bij ons fitnessen in Duiven dan personaliseren wij jouw Fit for Life programma. Allereerst is er een gratis intake en gezondheidscheck. Hiermee stellen we scherp waar je staat en aan welk fitness doel je wilt werken. Dit kan te maken hebben met afvallen, specifieke fysieke of mentale klachten, jouw conditie of lekkerder in je vel willen zitten. Op basis van jouw doel stellen we bijpassende voedings- en bewegingsschema’s en mindset coaching op.

Fitness in Duiven met een personal coach

Dan is het tijd om aan de slag te gaan. Fitnessen in Duiven doe je niet alleen. Je werkt altijd samen met je personal trainer. De trainingen vinden afwisselend in de fitness studio of buiten plaats. Dankzij je personal coach kun je heel effectief en gericht werken aan jouw trainingsdoel en een gezondere levensstijl. Met ons programma bieden we je daarom een erg resultaatgericht alternatief op fitness in de reguliere sportschool. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende kennismaking om te ontdekken of onze werkwijze bij jou past.

Lees meer

Ga jij hier je doel halen?

Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt