Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Duiven

Een gemiddelde score van 9.2 uit 22 klantenervaringen

Rijksweg 60, 6921 AJ Duiven
KVK
08121863
Personal Fitness Nederland Duiven
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Welkom bij Personal Fitness Nederland in Duiven! Klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven? Dan zit je bij ons goed. Van afvallen en conditie verbeteren tot het fysiek en mentaal sterker worden: onze gecertificeerde personal trainers in Duiven zijn ready om samen met jou aan de slag te gaan. Bij Personal Fitness Nederland krijgt iedereen een persoonlijk programma zodat jij jouw doelen daadwerkelijk bereikt. Je traint samen met jouw personal trainer en in kleine groepjes in onze studio in Duiven. Verwacht geen grote apparaten. Bij ons train je in een functionele trainingsruimte. In een warme en persoonlijk setting. Omdat we willen dat jij je thuisvoelt.

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Afvallen met een personal trainer in Duiven

Het belangrijkste uitgangspunt van ons bewezen Fit for Life programma is dat ieder mens uniek is. Ook jij. Dat wil zeggen dat ieder mens op zijn of haar eigen manier fitter, gezonder en gelukkiger kan en wil worden. Daarom luisteren we echt naar wat jij wilt bereiken met personal training in Duiven. Wat jouw sportieve doelen ook zijn. We willen je leren kennen en weten wie je bent. Op basis daarvan maken we een trainingsschema op maat. Wij zijn meer dan een sportschool in Duiven, bij ons ga je namelijk samen met je gecertificeerde coach aan de slag om al je persoonlijke doelstellingen te bereiken. Ben jij klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven?

Schrijf je in voor de gratis proefweek!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je vandaag nog in voor de gratis proefweek. Dé manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met personal training in Duiven. Het enige dat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Na jouw inschrijving bellen we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag om een intake in te plannen. Het gesprek kan ook 's avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat voor jou uitkomt. Kom langs bij Personal Fitness Nederland Duiven en ontdek hoe het is om te trainen in een studio met een huiselijke sfeer, maak kennis met onze gecertificeerde coaches en kom erachter of Personal Fitness Nederland Duiven iets voor jou is.

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Duiven

Een gemiddelde score van 9.2 uit 22 klantenervaringen

Studio Duiven
8
30 augustus 2022

"Artie heeft me laten zien dat met kleine aanpassingen veel te bereiken is qua voeding en beweging."

Fokke

Studio Duiven
9
17 augustus 2022

"Ik heb een veel beter inzicht gekregen hoe ik gezond maar toch leuk kan leven"

Kristiaan

Studio Duiven
10
15 juni 2022

"Ik weet nu waar mijn fout ligt waardoor ik juist aan ben gekomen in de jaren voor personal fitness nederland (te weinig eten). Eetpatroon is volledig op de schop gegaan hierdoor en mn sport/beweeggedrag ben ik bewuster van geworden. Deze combi zorgt voor een goede leefbalans die Personal Fitness Nederland mij heeft meegegeven."

Kemberly

Studio Duiven
10
25 mei 2022

"Artie en yamina hebben een super schema opgesteld om mijn spierkracht en conditie te optimaliseren, erg blij met resultaat."

Debby Jansen

Studio Duiven
10
23 maart 2022

"Meer energie en een positief zelfbeeld"

Angela van Vlaanderen

Studio Duiven
10
11 maart 2022

"Door je bewust te maken van wat goed voor je is en hoe dit te bereiken."

Marco Leunk

Studio Duiven
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Duiven
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Artie Possemis
Studiomanager & Lifestylecoach van Duiven

Met mijn (kinder)verpleegkundige achtergrond en uit mijn eigen ervaring (20 kg afgeslankt) is er niets mooiers om je gelukkig(er) te voelen. Fitter, vitaler en slanker. “Making the world Healthier and Happier”.

Zoek jij naar een betere manier van Fitness in Duiven? Lees dan verder

Ben jij op zoek naar verbetering wat betreft fitness in Duiven? Wij zijn het helemaal met je eens. Wij van Personal fitness Nederland vinden dat het huidige systeem van fitter worden niet werkt voor de meeste mensen. Ze krijgen immers te weinig hulp van anderen of weten zelf niet precies wat ze aan het doen zijn. Voorkom blessures en het verliezen van jouw waardevolle tijd en besluit om door middel van onze uitstekende coaches op een efficiënte manier af te vallen, fitter te worden of gespierder te worden.

Fitness in Duiven aan de hand van ons systeem

Wat fitness in Duiven bij ons zo anders maakt is ons systeem. Bij Personal Fitness Nederland werken we met een systeem dat gebaseerd is op drie verschillende pijlers. Deze pijlers zijn mindset, beweging en voeding. Met de juiste mindset zal jij altijd gemotiveerd blijven met sporten en ook nooit vals spelen met jouw dieet. Door tips van onze coaches heb jij straks ook een perfect voedingsplan. Vanzelfsprekend beheers jij ook alle oefeningen met hulp van onze personal training in Duiven.

Personal fitness in Duiven die het verschil maakt tussen succes of falen

Naast het systeem is er nog een andere factor die het verschil maakt tussen succes en falen. Je traint namelijk in een fitness studio in plaats van een sportschool. Hier heb jij een plek helemaal voor jezelf en jouw coach, waardoor trainen heerlijk wordt en je progressie boekt. Dat is een garantie die we je altijd zullen geven. Zo zul je gaandeweg merken dat jouw lichaam steeds sterker wordt. Klinkt dit als een toekomstbeeld die bij je past? Samen werken we hieraan. Ga daarom snel bij ons langs om te beginnen met jouw fitness reis.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?