Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Kosten Personal Training

Hoeveel kost Personal Training?

Bij veel mensen bestaat het idee dat de kosten voor een personal trainer erg hoog zijn. Trainen met een personal trainer hoeft echter niet duur te zijn. Bij Personal Fitness Nederland is er voor ieders budget een mooi programma. Of je nu 1-op-1 begeleiding nodig hebt of liever met z’n 2en meedoet.

Er zijn tal van mogelijkheden, ieder met zijn eigen prijs. Voor iedereen hebben wij het juiste programma voor het juiste budget! Doordat personal training voor ieder budget beschikbaar is bij ons kan iedereen bij Personal Fitness Nederland trainen met een personal trainer.

Kosten personal trainer

Een personal trainer vraagt gemiddeld €60 – €80 per uur voor een training. Bij Personal Fitness Nederland hanteren we in plaats van een prijs per training een tarief per week. De weekprijs is een investering van gemiddeld €49 – €99.

Bij deze investering zit altijd ingegrepen:

  • Trainingsessies in studio inclusief wegen, bespreken, evalueren, doelen stellen
  • Voedingsadvies op maat
  • Mental coaching sessies
  • Persoonlijk trainingsschema voor thuis
  • Diverse werkboeken
  • Uitgebreid fitnesspakket voor thuis
  • Wij bieden altijd 100% resultaatgarantie want wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Erkende personal trainers

Bij Personal Fitness Nederland werk je met erkende personal trainers en mental coaches. Je kunt bijvoorbeeld wekelijks een persoonlijk voedingsadvies ontvangen, maar we evalueren ook regelmatig of jouw doelstellingen behaald worden. Het voedingsadvies doet de coach in overleg met een voedingsdeskundige. Hierdoor garanderen wij kwaliteit, en het mooie is dat onze personal trainers met resultaatgarantie werken.

Wil jij weten wat jij betaalt voor personal training?

Ieder persoon heeft andere doelstellingen en verwachtingen bij een personal trainer. Wij zorgen ervoor dat het tarief dat jij betaald voor personal training afgestemd is op jouw behoefte en mogelijkheden. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van de kwaliteit in begeleiding en resultaat van Personal Fitness Nederland. Zoals gezegd, wij bieden een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding met 100% resultaatgarantie!

We gaan namelijk kosteloos door als je jouw doelstelling niet haalt. Wil je resultaat boeken en ben je bereid om in jezelf te investeren? Wij geven iedereen de mogelijkheid om een week gratis met ons mee te doen, op die manier kun je zelf ervaren wat wij je te bieden hebben.

Gratis proefweek!

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 17.000 mensen gingen je voor!

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen