Hoe kan ik sterker worden?

Door je spieren regelmatig met gewichten te belasten, verander je ze. Ze kunnen makkelijker energie omzetten, de bloeddoorstroming wordt vele malen beter, de spiervezels veranderen en je spieren worden alsmaar groter. Je wordt stapsgewijs dus sterker!

Je spieren opbouwen doe je met een trainingsschema. Met gezond eten leg je daarnaast de basis om goede prestaties neer te kunnen zetten en alles uit je work-outs te halen. Een voedingsschema waarin van moment tot moment staat beschreven wat je eet, helpt je hierbij. Wil je sterker worden, dan zijn dus zowel een voeding- als een trainingsschema van belang.
 

Sterker worden met een voedingsschema

Om in spiermassa aan te komen, moet je elke dag meer calorieën binnenkrijgen dan jouw lichaam verbrandt. Om te groeien moet je dus eten! Als sterker worden het doel is, komen bij het samenstellen van een voedingsschema allerlei aspecten om de hoek kijken. Factoren zoals geslacht en gewicht bijvoorbeeld. Wij maken persoonlijke voedingsschema’s, afgestemd op die genoemde factoren, maar ook op jouw voorkeuren, trainingsuren, trainingsintensiteit en jouw motivatie om meer spiermassa op te bouwen. Onze BGN-geregistreerde voedingsconsulent weet als geen ander wat je wél en níet moet binnenkrijgen op weg naar het bereiken van jouw doel. Je wordt wekelijks verrast met unieke combinaties, recepten en meer, zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt.
 

Sterker worden met een trainingsschema

Op internet zijn ontzettend veel trainingsschema’s te vinden om meer spiermassa op te bouwen. Maar welk schema past nou echt bij jouw lichaam en jouw doelen? En wat werkt het beste? Die vragen zijn helaas niet direct te beantwoorden, omdat ieder lichaam anders is en reageert. Wil je graag meer weten over de juiste lifestyle om spiermassa op te bouwen? Of wil je een op maat gemaakt trainings- en voedingsschema? Ons team staat voor je klaar! En wel met een gratis proefweek. ↓
 

Samen sterken worden?!

Wij kunnen wel van de toren blazen over hoe effectief onze werkwijze om jou sterker te maken is. Maar we hebben veel liever dat jij dit zelf ervaart! Daarom bieden wij jou een gratis proefweek aan. Zo maak je ongedwongen en vrijblijvend kennis met ons en onze werkwijze en bepaal je na een week zélf of we samen doorgaan. Vul hiervoor het onderstaande formulier in. We nemen dan telefonisch contact met je op. Je krijgt een gratis intake met advies én metingen. En wie weet maak je deze week nog kennis met jouw personal trainer!

  • * velden zijn verplicht.

 

Wellicht vind je dit ook interessant: 

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum