Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Afvallen met fietsen

diëten vijf soorten

Afvallen door fietsen

Afvallen met fietsen? Afvallen terwijl je van de natuur en omgeving geniet in je eentje of samen met je partner? Afvallen met fietsen is een reële mogelijkheid, de sportieve activiteit is namelijk zeer geschikt om extra calorieën te verbranden en wat kilo’s kwijt te raken terwijl je op mentaal gebied ontspant en je gedachten de vrije loop laat. Op ieder moment van de week kan jij wanneer het jou uitkomt de fiets pakken en daarmee de kilo’s eraf trappen. Daarentegen ligt de basis van het afvallen niet alleen bij het fietsen zelf, maar tevens bij goede voeding. Als je wil afvallen is het belangrijk om te weten hoeveel calorieën jij verbrandt tijdens het fietsen en hoe je gezond kan eten.

Met een trainingsschema afvallen

Bij Personal Fitness Nederland krijg je na aanmelding een personal trainer die met jou aan de slag wil gaan en jou gaat helpen met het behalen van je persoonlijke doelen op sportief vlak. Samen bedenk je een goed schema gericht op regelmatig trainen, fysieke uitdagingen, goede voeding en voldoende rust. Op basis van dit totaalplaatje wordt jouw doelstelling concreet gemaakt en weet je wat je moet doen om je doel te behalen en met fietsen af te vallen.

Afvallen door aandacht voor drie uitgangspunten

Bij Personal Fitness Nederland geven onze personal trainers aandacht aan drie cruciale uitgangspunten die leiden tot sportief succes. Zo leer je hoe je kan afvallen met fietsen op een concrete manier.

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching
Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Klantverhaal Roos
10
4 dagen geleden
Studio Sneek

Meer over dit onderwerp

Gelukkig gezin op de bank

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen