Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Spiermassa opbouwen

Door boksen sterker worden

Spiermassa opbouwen

Vaak denken mensen bij krachttrainingen aan gespierde lichamen, opgepompte bodybuilders en gewichten die je niet eens kunt tillen al had je het graag. Maar krachttraining is meer dan alleen een gespierd lijf. Krachttraining is een middel om bepaalde spiergroepen sterker te maken zodat je een fitter en sterker lichaam krijgt.

Betere vetverbranding met krachttraining

Meer spierweefsel zorgt voor een betere stofwisseling en dit leidt weer tot een betere en snellere vetverbranding. Krachttraining is dus niet alleen goed voor je spieren, maar ook goed voor een betere vetverbranding!

Aan krachttraining zit ook een risico verbonden, als je niet weet hoe je het beste kunt trainen. Door een verkeerde houding, te veel gewicht en een slechte uitvoering van de oefeningen kunnen er vervelende blessures ontstaan. Bij Personal Fitness Nederland werken deskundige en ervaren trainers die jou precies leren wat de meest effectieve krachttraining is. Zij zorgen ervoor dat je snel en zichtbaar spierweefsel zult creëren.

Fit for Life programma

Samen met onze personal trainer stel je een plan op om jouw doelen te bereiken. Om spiermassa op te bouwen ga je dan ook samen aan de slag om dat doel te bereiken. Iedere training daagt jouw personal trainer je uit om te werken aan extra spiermassa. Met ons Fit For Life programma ben je met een personal trainer in beweging en krijg je vervolgens als huiswerk een set oefeningen mee naar huis. Moet jij eens opletten hoe snel je sterker wordt!

100% Resultaatgarantie

Door de persoonlijke aanpak van onze Personal Coaches en het unieke Fit for Life programma kunnen wij 100% resultaatgarantie op jouw persoonlijke doelen bieden. En mochten de resultaten toch nog niet helemaal behaald zijn, dan trainen we kosteloos door. Want afspraak = afspraak!

Waarom kiezen voor Personal Fitness Nederland?

✓ Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt
✓ 100% resultaatgarantie
✓ Vijf jaar op een rij gekozen tot Beste Personal Trainer & Lifestyle Coach in diverse regio’s
✓ 1 op 1 Personal Training en Coaching
✓ Deelname Small Group Trainingen
✓ Werkboeken en persoonlijk voedingsadvies
✓ Gratis fitness set voor thuis

Gratis proefweek!

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 23.000 mensen gingen je voor!

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Klantverhaal Roos
10
20 februari 2024
Studio Sneek

Meer over dit onderwerp

Gelukkig gezin op de bank

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen