Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo werd Ronald fit, 10 kg lichter en gelukkiger!

Kijk Ronald eens stralen! ???? Lees hier zijn inspirerende verhaal:

In april 2021 heb ik via mijn werk de kans gekregen om deel te nemen aan een sportprogramma inclusief personal coach. Dit programma werd mij aangeboden aangezien mijn collega’s en ik als taxichauffeur enkel zittend werk verrichten. Ik ben dit programma gestart met het idee: ‘Ik kiek wal wat ut wordt’.

De persoonlijke coach Lisa van Personal Fitness Nederland – Aalten is een goede stimulator. Het is prettig dat er constant sprake is van positieve energie. Kleine behaalde doelen worden groots gemaakt, waardoor je als sporter nog fanatieker en enthousiaster wordt om nieuwe doelen te behalen. Mijn doelen heb ik samen met de personal coach opgesteld, zodat ik ook zeker wist dat deze realistisch zouden zijn. Aangezien voeding ook een belangrijk onderdeel van een andere leefstijl is, hebben mijn vrouw ik veelvuldig gebruikgemaakt van de app met recepten. Wij hebben zelden zo gevarieerd en lekker gegeten. De recepten zijn gemakkelijk te volgen. Daarnaast drink ik nu standaard veel meer water verdeeld over de gehele dag.

Momenteel ben ik 10 kilo kwijt, maar ook vele kilo’s spieren rijker. Mijn traject is afgesloten, maar ik ga thuis verder op de nieuwe ingeslagen weg. De kinderen zijn reeds uit huis waardoor er ruimte is gekomen voor een heuse sportkamer met sportattributen. Ik ben erg blij met de gekregen kans om kennis te maken met een personal coach inclusief sportprogramma en ben gemotiveerder dan ooit om mijn doelen thuis op eigen kracht te behalen.

Ik het dit programma iedereen aanbevelen die graag zijn/haar doelen wil bereiken!

Ben jij de volgende? ????

Lisa en team bedankt ????

Momenteel ben ik 10 kilo kwijt, maar ook vele kilo’s spieren rijker! Ik eet gevarieerder dan ooit en ben blij met de kans die ik gekregen heb!

10
0%
10

2141 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.2

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Opening studio Leiderdorp - Ruben Hoonhout aan het woord
Buikvet kwijtraken als 50 plusser
Symptomen burn-out bij een man
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen