Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo is Benito 12,5 kilo afgevallen!

Lees nu het succesverhaal van Benito: 
 
In november 2022 kreeg ik via een PMO op mijn werk een soort wake-up call. Overwicht in de categorie obesitas en een veel te hoge bloeddruk. Vanaf dat moment zoeken naar, hoe kom ik hier vanaf? Wie kan mij helpen. In ieder geval ging de knop om en ging ik gezonder eten. En in ieder geval veel minder koffie, want dat was wel een dingetje. Ik legde in december contact met Personal Fitness Nederland, want de keuze was vrij simpel, ik kende Maarten via mijn voetbal verleden. Vanaf 2 januari begon ik met een 1 op 1 traject bij Lisa. Met een begin gewicht van bijna 105 kg. En de bloeddruk nog steeds te hoog.
 
Inmiddels ben ik bijna 16 weken verder en boek erg goede resultaten. Ben inmiddels ruim 12,5 kg kwijt en heb mijn bloeddruk weer onder controle. Voedingsadviezen en leefstijlwijzigen, maar dan op een manier waarbij ik mij niet extreem veel moet ontzeggen. Het is meer bewuster zijn met wat je doet en wat je eet.

Ik ben veel fitter, voel me energiek en heb een streef gewicht waar ik bijna op ben aanbeland als doelstelling gesteld. Dit wil ik constant houden en dat gaat mij lukken. Met de hulp van perfect op maat coaching. Ik ben erg tevreden en geef Personal Fitness Nederland-Aalten een dikverdiende 9 als cijfer!

 

 

 

 

Ik ben veel fitter, voel me energiek en heb mijn bloeddruk weer onder controle!

9
0%
9
Coach niet gevonden

2141 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.2

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Opening studio Leiderdorp - Ruben Hoonhout aan het woord
Buikvet kwijtraken als 50 plusser
Symptomen burn-out bij een man
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen