Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo kon Krista weer pijnloos door het leven!

Trots op onze topper Krista! Lees hier haar inspirerende verhaal en ervaring met het Fit For Life programma:

“Een jaar geleden ben ik begonnen bij Personal Fitness Nederland. Door deze stap te zetten, kan ik nu weer pijnloos door het leven.

Ik kwam binnen met rugklachten. Toentertijd werkte ik nog in een kledingwinkel. Als ik nog maar een halfuur aan het werk was, kreeg ik al zoveel pijn dat ik met moeite mijn dag kon afmaken. Daarnaast ben ik ook nog in de kinderopvang gaan werken. Hier moest ik veel tillen en bukken. Dit resulteerde in dat ik avonden op bed lag omdat ik te veel pijn had om nog echt dingen te ondernemen.

De fittere en gezondere levensstijl was voor mij een fijne bonus die ik ook kon meekrijgen bij het programma van Personal Fitness Nederland. Maar de hoofdreden dat ik me had aangemeld was om mijn lichaam sterker te maken en daarmee de pijn te verminderen. En dit is zeker gelukt. Waar ik eerst na een halfuur staan al pijn ervaarde, kan ik nu een hele dag pijnloos op een festival staan. Door elke dag te sporten en één keer per week naar de studio te gaan, heb ik mijn doel bereikt, hier ben ik onwijs dankbaar voor! Naast dat het onwijs leerzaam was, was het ook altijd erg gezellig. Ik voelde me gehoord, altijd welkom en geen vraag was te gek. Elke week ging ik met veel plezier naar de training toe en ik kijk ook met erg veel plezier terug op het afgelopen jaar.

Personal Fitness Nederland, en voornamelijk Sietse, onwijs bedankt dat jullie me geholpen hebben met het bereiken van mijn doel en het sterker maken van mijn lichaam. Jullie zijn toppers!

Door deze stap te zetten, kan ik nu weer pijnloos door het leven.

9
0%
9

2129 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.6

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Vroeg opstaan! 3 tips om eerder uit je bed te komen
3x Kerst nagerechten voor 2023
3x Kerst hoofdgerechten voor 2023
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen