Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo is Jackie weer zelfverzekerd geworden!

Lees hier de ervaring van Jackie met het Fit For Life programma

Een jaar geleden ben ik begonnen bij Personal Fitness Nederland. Bijna m’n hele leven gerookt en niet meer gesport. Ik besefte me (na wat gezondheidsproblemen) dat mijn leven drastisch moest veranderen. Ik was gestopt met roken en had de intake bij Personal Fitness Nederland – Bussum met Sietse. Ik wist direct dat ik me in deze studio thuis zou voelen, één op één trainen.

M’n doelen hadden we gesteld, ik moest aankomen. Ik woog maar 53 kg, veel te weinig voor mijn lengte (1.74m). Ik wilde fitter worden en mijn conditie opbouwen. Vanaf dat moment ging ik in de studio wekelijks op de weegschaal en thuis trainen. Persoonlijk dieet opgesteld, waar Sietse altijd een persoonlijke noot aan toevoegde.

Tijdens dit eerste jaar heb ik behoorlijk wat tegenslagen gehad in m’n privé leven. Maar dit gaf mij de boost die ik nodig had. Ik werd zo enthousiast in het sporten dat Sietse me zelfs een keer opdroeg tijdens de vakantie om niet te sporten, ik was te veel afgevallen. Dat vond ik het moeilijkste. Want ik had me helemaal gevonden in het sporten. In mijn nieuwe huis had ik m’n draai al snel gevonden en m’n zolder helemaal ingericht als sportruimte, wat tijdens de lockdown ideaal uitkwam. Na het werk even naar boven en trainen.

Nu ben ik bijna 1 jaar bezig en weeg inmiddels 61 kg. Mega-trots, voor weer een jaar bijgetekend, verder werken aan conditie. Ik ben ontzettend blij dat ik de stap heb gezet om bij PFN Bussum te gaan werken aan m’n lijf, geest en herstel. Het persoonlijke contact, de training, het dieet, elke week weer een stapje vooruit en elke week weer ga ik met een glimlach naar de studio. En komt het met grote regelmaat voor dat Sietse me de slappe lach bezorgt. Hij heeft me in een jaar tijd van een onzeker poppetje een redelijk zelfverzekerde sportfanaat gemaakt.

Sietse dankjewel voor dit afgelopen jaar, ik kijk uit naar het aankomende jaar!

Ik voel me eindelijk weer fitter!

10
0%
10

2129 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.6

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Vroeg opstaan! 3 tips om eerder uit je bed te komen
3x Kerst nagerechten voor 2023
3x Kerst hoofdgerechten voor 2023
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen