Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo werd Willy fitter, gezonder en gelukkiger

Precies een jaar geleden heb ik mij aangemeld bij PFN. Een jaar, tijd is voorbijgevlogen. Met lood in mijn schoenen stapte ik toen naar binnen. Maar het is de allerbeste beslissing van mijn leven geweest. Nu een jaar verder, ruim 40 kilo lichter en ondertussen een kledingkast vol nieuwe kleren. Als ik teruglees wat vorig jaar mijn doel was, staat er ook bij: “ik wil weer jurken en rokken dragen”, ik heb nu meer jurken en rokken dan broeken. Was wel even een drempel om weer een jurk te gaan dragen, maar nu heb ik er geen problemen meer mee en draag ik het heel graag.

Wat er allemaal in een jaar kan veranderen: van een oversized iemand, die moeite had met lopen, conditie van een naaktslak tot iemand die sportief en energiek door het leven gaat. Het heeft lang geduurd voordat ik de juiste mindset kreeg. Ik was nog heel lang in mijn hoofd die te stevige dame, al waren de reacties om me heen niet te missen. Sinds een tijdje heb ik het nu ook door, ik ben veranderd en geniet er met volle teugen van. Wat is mijn kwaliteit van leven veranderd. Uren wandelen of fietsen met mijn man, heerlijk, ik kan het allemaal weer.

 

Iedere dag sporten is ondertussen een deel van de dag geworden, wat erbij hoort. Ik doe ook wel de online trainingen mee bij Tim, Bob en Sietse. Maar ook mijn eigen trainingen, ruim een half uurtje op zolder, of een stuk steppen over de hei. Ik vind het heerlijk, een dag niet gesport is een dag niet geleefd ☺.

Het einde van mijn jaar traject was in zicht. Nou daar was ik het eigenlijk niet zo mee eens. Ik wilde nog niet stoppen. Ik vind het geweldig om iedere week een half uurtje te sporten bij Sietse. Ik denk niet dat ik zo gauw zal terugvallen, maar het is toch wel lekker om een soort van stok achter de deur te hebben. Dus heb ik besloten om nog een jaar bij te tekenen en als het blijft bevallen, wie weet teken ik volgend jaar wel weer bij. Ik ben het nog lang niet zat en ga gewoon lekker door

Sinds een tijd heb ik het door. Wat is mijn kwaliteit van leven veranderd!

Waardering

10
Tevredenheid met Personal Fitness Nederland?
0%
10

Gecoacht door

2129 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.6

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Vroeg opstaan! 3 tips om eerder uit je bed te komen
3x Kerst nagerechten voor 2023
3x Kerst hoofdgerechten voor 2023
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen