Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo kreeg Jessy weer het vertrouwen terug in haar lichaam!

Lees hieronder het succesverhaal van Jessie

Sinds een halfjaar train ik bij Jasper. Door een langdurige en vage knieblessure + behandelingen is dit een lang traject wat hij in samenwerking met @defysiovrienden professioneel en deskundig heeft opgepakt. Jasper kan goed omgaan met mijn eigenwijze kant maar is vooral erg bewust van mijn groei/genees tempo (laaaag). Vertrouwend op zijn kennis durf ik mijn grenzen op te zoeken en kan ik opbouwen in de trainingen. Jasper heeft veel geduld want bij de eerste sessies kon ik nog geen 5min de oefening uitvoeren zonder duizelig te worden. Er werd met de training rekening gehouden met mijn grens zodat ik niet zwaar, veel of snelle bewegingen hoefde te maken.

Het trainingsschema heb ik maandenlang zittend uitgevoerd wat al behoorlijk intensief was. Dit hebben we heel langzaam opgebouwd zodat de kracht weer in een ‘normaal’ tempo terug kan komen.

Het vertrouwen in mijn lichaam en kracht is langzaamaan terug aan het komen. Daar ben ik de mannen alleen al heel dankbaar voor! Personal training wordt vaak ingezet bij afvallen maar is nét zo goed voor mensen die revalideren:)

Reactie coach Jasper:
Ha Jess! Ik heb onwijs veel bewondering voor wat jij na een heleboel tegenslagen heb gepresteerd in de afgelopen periode. Je blessure heeft je ondernemerschap flink op de proef gesteld. Jouw discipline, doorzettingsvermogen en positiviteit slepen je hier gelukkig doorheen. Ga zo door, op deze manier ben je binnen no-time weer de oude

 

Ik heb weer vertrouwen in mijn lichaam!

10
0%
10

2141 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.2

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Opening studio Leiderdorp - Ruben Hoonhout aan het woord
Buikvet kwijtraken als 50 plusser
Symptomen burn-out bij een man
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen