Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo heeft Lowie zijn doel bereikt!

Lees hieronder het succesverhaal van Lowie:

April 2021 was ik er klaar mee, de kilo’s en daar bovenop ook nog eens de Corona kilo’s. Op Instagram kwam een advertentie voorbij van Personal Fitness Nederland. Die zochten iemand zoals ik. Dus ik een afspraak maken om te kijken of het wat voor mij was.

Na een intake met Jasper maar meteen een lidmaatschap afgesloten, om te beginnen een half jaar. Het klonk mij wel goed in de oren. Nu bijna een jaar later, nog steeds lid dus, heb ik m’n doel bereikt. Ik wilde onder de 80kg komen. En met mijn leven als Bourgondiër, fervent carnavalsvierder en regelmatig horeca bezoeker is het natuurlijk wel een uitdaging. Nu ruim 16kg vet minder en ruim 3kg spieren erbij, verder met een buik omvang die van 107 cm naar 89cm is gegaan ben ik erg happy.

Het afgebeuld worden door Jasper met z’n deadlifts, crunches, burpees en ga zo maar door heeft een mega effect gehad. Ik ben al jaren niet zo fit geweest, zit goed in m’n vel, beetje ruimer dan een jaar geleden en heb een berg energie. Jaren naar een sportschool geweest en nog geen fractie bereikt van wat er nu binnen een jaar bereikt is.

Sorry Jasper maar voorlopig ben je nog niet van me af.

 

Reactie coach Jasper:

Ha Lowie, vanaf het eerste moment dat wij elkaar leerden kennen wist ik al dat wij elkaar wel lagen. Ondanks je passie voor horeca wist jij een ongekend mooi resultaat neer te zetten, zonder daarvoor alles op te moeten geven. Je hebt je levensstijl aangepast en kan gewoon blijven genieten van alles. Gelukkig blijf je voorlopig nog even bij ons trainen, ik kan de gezelligheid namelijk niet missen! ????????????

Groeten, Jasper

Ik heb door Personal Fitness Nederland mijn doelen eindelijk bereikt!

10
0%
10

2129 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.6

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Vroeg opstaan! 3 tips om eerder uit je bed te komen
3x Kerst nagerechten voor 2023
3x Kerst hoofdgerechten voor 2023
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen