Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo is Camiel sporten leuk gaan vinden!

Lees hieronder het succesverhaal van Camiel die sporten – tot zijn eigen verbazing – voor het eerst leuk is gaan vinden!

Hoewel ik al heel wat jaren wist dat mijn leefstijl niet goed was en ik fors te zwaar was, wilde het maar nooit echt lukken er iets aan te doen. Ik ging elke week braaf een uurtje fitnessen en ik probeerde wat op het eten te letten. Door gebrek aan motivatie en een geen duidelijk plan had het weinig effect. Van mijn collega Silke hoorde ik over de successen die zij had geboekt bij Personal Fitness Nederland – Maastricht. Na een veelbelovende proefles op een hele vroege winterochtend heb ik mij ingeschreven.

Tijdens de intake stelden we duidelijke doelen vast waar ik aan ging werken. Hoewel ik er in het begin wel tegenop zag, bleek het allemaal ontzettend mee te vallen. Het belangrijkste is dat je voor jezelf de knop omzet en er voor gaat. De coaching en aanmoediging van coach Raissa is hierbij wel een cruciale steun in de rug. Het gevarieerde trainingsschema en haar vele tips helpen mij telkens weer een stapje verder. Qua voeding was het voor mij vooral belangrijk om de vele ‘ongezonde’ tussendoortjes drastisch terug te brengen. Met de adviezen die ik krijg kan ik nog steeds lekker eten, alleen op een andere, verantwoorde, manier. Ik geniet nu extra van de dingen die ik wél nog eet.

Na een kleine drie maanden Personal Fitness Nederland voel ik me een stuk fitter en gezonder. En tot mijn eigen verbazing begin ik sporten voor het eerst leuk te vinden. Tijdens de groepslessen van Jessie  ontdekte ik zelfs dat sporten in een groep ontzettend fijn is, het motiveert als anderen om je heen net zo staan te knokken als jijzelf.

Nu ik de eerste 10 kilo heb kunnen afschrijven geeft dat natuurlijk een enorme stimulans om door te gaan. Want we zijn er nog niet, maar ik heb er wel alle vertrouwen in dat dat goed komt.

 

Coach Raissa: Camiel! Je bent een topper! Je hebt al bewezen dat je het kunt en we gaan door naar de volgende 10kg! Hard werken wordt beloond????

Ik voel me nu een stuk fitter en gezonder!

10
0%
10

2129 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.6

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Vroeg opstaan! 3 tips om eerder uit je bed te komen
3x Kerst nagerechten voor 2023
3x Kerst hoofdgerechten voor 2023
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen