Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Maastricht

Een gemiddelde score van 9.5 uit 40 klantenervaringen

Frankenstraat 124A, 6224 GS Maastricht
KVK
73807303
bedrijfsreportageper_wUJfG
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Maastricht

Een gemiddelde score van 9.5 uit 40 klantenervaringen

10
21 september 2022

"Ik heb geleerd dat balans de sleutel tot succes is!"

Inge

Studio Maastricht
9.5
18 juli 2022

"Ik ben er zowel lichamelijk als mentaal er op vooruit gegaan!"

Bianca

Studio Maastricht
10
11 mei 2022

"Ik voel me nu een stuk fitter en gezonder!"

Camiel

Studio Maastricht
9
17 februari 2022

"Ik heb gemakkelijk mijn eetgewoonte volledig veranderd!"

Vera

Studio Maastricht
9
3 februari 2022

"Ik zit weer goed in mijn vel, heb geen pijnstillers meer nodig én ben 15 kg lichter! "

Miranda

Studio Maastricht
9
12 augustus 2021

"Ik slaap beter, ben fitter, vrolijker en eet zonder moeite veel gezonder en regelmatiger!"

Lidewij

Studio Maastricht
10
10 augustus 2021

"Ik ben nu veel meer bezig met mezelf en zet mezelf ook echt op de eerste plaats"

Pien

Studio Maastricht
10
10 augustus 2021

"Ik ben heel blij en trots, en heb zin om door te gaan"

Myrthe

Studio Maastricht
10
29 juni 2021

"Ik voel me goed, ik voel me fit, ik mag er weer zijn!"

Marielle

Studio Maastricht
10
20 maart 2022

"Raissa, mijn coach, heeft mij geholpen om aan mijn streefgewicht te komen en ik had nooit gedacht dat snel kon gaan en eigenlijk is het mij best makkelijk afgegaan en ik heb ontzettend veel plezier aan het sporten en ook thuis sportief bezig te zijn."

Studio Maastricht
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Maastricht
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Nicky Ackermans
Lifestylecoach van Maastricht

Sport en krachttrainingen zijn een groot onderdeel van mijn leven, zo train ik voor bodybuilding en powerliften. Daarnaast heb ik op hoog niveau gebokst en geef ik hier momenteel nog steeds les in. Bij Personal Fitness Nederland maak ik van mijn passie mijn beroep.

 

Fabien Kulka
Lifestylecoach van Maastricht / Roermond

Ik ben Fabiën en ben health coach. Ik vind het leuk om met verschillende doelgroepen te sporten en om anderen te helpen met het behalen van hun doelen.

 

 

Raissa van den Hove
Studiomanager van Maastricht

Ik ben afgestudeerd als bewegingsdeskundige met de afstudeerrichting sportstimulering en bewegingseducatie. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt in de studio en op zijn eigen tempo kan trainen en groeien.

100% succes met personal training in Maastricht

Ons personal training in Maastricht programma heet Fit for Life en dat heeft natuurlijk een reden. Wij richten ons niet op resultaten op de korte termijn, maar willen jou een gezonder en fitter lichaam bezorgen voor de rest van je leven. Crash diëten en wonderpillen komen hier dan dus ook niet aan te pas. Deze werken ook vaak alleen op de korte termijn waarna je weer snel in je oude gewoonten belandt. Onze personal trainer in Maastricht pakt dit anders aan.

Voor altijd fit en gezond met personal training in Maastricht

In het Fit for Life programma staan drie pijlers centraal. We richten ons op beweging en dat doe je met een gecertificeerde personal trainer in Maastricht. Nu je aan het bewegen bent hoort daar ook gezond eten bij en onze voedingsdeskundige geeft je de kennis die je nodig hebt om dat te doen. Tijdens dit proces zal je uitdagingen, verleidingen en twijfels tegenkomen en onze mentale coach zorgt ervoor dat jij deze probleemloos overwint.

Een gratis intakegesprek

Iedereen die aan het Fit for Life programma begint komt eerst voor een intakegesprek. Deze vindt plaats op locatie in Maastricht. We stellen je voor aan het team, we laten je de studio zien en we spreken over wat jij met personal training in Maastricht wilt bereiken. Vervolgens bekijken we je huidige gezondheid en maken we zo een realistisch en uitvoerbaar plan waar je enthousiast van wordt.

Fit for Life

Als je bij ons komt dan werken we samen aan een fitter lichaam, zowel van binnen als van buiten en zowel mentaal als fysiek. Je krijgt weer energie, je bouwt conditie op en je voelt je fit en vitaal. Je bent een nog betere versie van jezelf en dat geeft zelfvertrouwen. Boek daarom een gratis proefweek en jouw leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

Fitness in Maastricht voor een leven lang resultaat

Woon je in Maastricht en heb je al zo veel fitness abonnementen, crash diets en shakes geprobeerd dat je het eigenlijk hebt opgegeven, probeer dan het Fit for Life fitness programma in Maastricht van Personal Fitness Nederland. Dit is het enige programma dat je nodig hebt om gewicht te verliezen en een energiek en vitaal leven te leiden. Wij zijn als geen ander fitness programma, garanderen 100% succes en helpen je een betere versie van jezelf te worden en om dat te handhaven.

Een fitter lichaam met fitness in Maastricht

Kom je fitnessen bij Personal Fitness Nederland dan richten we ons op het creëren van een fitter lichaam. We passen drie pijlers toe, namelijk beweging, gezond eten en mental coaching. Deze drie pijlers maken jouw lichaam fit, van binnen en van buiten en mentaal en fysiek. We wijzen een persoonlijke coach aan die uitdagende trainingen voor je samenstelt, je krijgt advies van onze voedingsdeskundige over gezond eten en we helpen je over je mentale drempels heen. De drie pijlers vormen de rode draad door je programma en zorgen ervoor dat jouw kans van slagen aanzienlijk wordt vergroot.

Weg met slechte gewoonten

Een gezond lichaam heeft beweging nodig, gebalanceerd voedsel en geen stress. Het zijn de slechte gewoonten die zo moeilijk te veranderen zijn en waarom je regelmatig terugvalt in je oude patroon. Wij geven je met ons Fit for Life fitness programma in Maastricht alle tools om nieuwe gewoontes aan te nemen en hier tweede natuur van te maken. Een slank lichaam volgt dan vanzelf.

Werken aan de basis

Het Fit for Life programma werkt aan de basis en de oorzaak voor overgewicht. Als dat in orde is, wordt de kans van slagen aanzienlijk groter. Kom daarom fitnessen bij ons in Maastricht, gooi je leven om en laat onze experts je naar de finishlijn leiden.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?