Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo is Didier 30 kilo afgeslankt en zijn al zijn rugklachten ook verdwenen!

Lees hieronder het succesverhaal van Didier:

Wat ik wilde bereiken toen ik me de eerste keer aanmeldde bij Personal Fitness Nederland-Maastricht was dat ik me fitter wilde voelen. Ik zat niet lekker in mijn vel, traplopen ging niet goed en ik was snel buiten adem. Daarnaast merkte ik ook dat het strikken van mijn veters steeds een hele uitdaging was. Ik was door rugklachten 6 maanden uit de running geweest. Hierdoor merkte ik dat het beetje conditie dat ik nog had, ook snel verdwenen was. Ik wist overigens niet goed wat ik wilde. Sportscholen trekken me niet, steeds maar dezelfde oefeningen op de apparaten, waardoor het voor mij al snel eentonig aanvoelt met weinig afwisseling/variatie in de training.

Mijn eerste doel was om onder de 100kg te komen en meer structuur te krijgen in mijn leven, zodat ik me ook fitter en energieker ging voelen. Momenteel ben ik 30kg afgevallen, voel ik me mentaal frisser, heb ik meer energie en het plezier in het sporten weer teruggevonden.

Het verschil met 2 jaar geleden is groot. Toen voelde ik me dichtgeslibd, plofte ik op het einde van een werkdag moe op de bank en stond ik niet meer op. Nu ben ik veel energieker en zit ik veel beter in mijn vel. Ik ben veel actiever geworden en ik pak ook veel sneller de fiets. Daarnaast zijn ook alle rugklachten verdwenen. Ik heb veel meer discipline gekregen en daarbij ben ik een stuk bewuster bezig met voeding. Er moet een balans zijn tussen het gezonde en het ongezonde eten. Je kunt met gemak een keer een pilsje drinken of kebab eten, maar daar kan ik nu veel beter balans in houden.

Toen het eerste jaar was afgelopen en ik stopte bij PFN, woog ik net onder de 90kg. Ik was vol goede moed om dit ook zo te houden, maar de juiste mindset en leefstijl was er nog niet. Ik had afspraken gemaakt met familieleden als check up. Echter werkte dit niet zoals vooraf bedacht. Ik dacht er te makkelijk over dat ik dit wel ging volhouden. Na ¾ jaar heb ik me weer aangemeld bij Personal Fitness Nederland-Maastricht met het doel om de aangekomen kilo’s er weer af te krijgen en er volledig voor te gaan. Onder het toeziend oog van ”strenge” Raissa is dit 2e jaar voorbij gevlogen. Ze was de stok achter de deur die ik nodig had. Ook als ik een keer geen zin had om te sporten, ben ik toch gegaan omdat de afspraak gepland stond. Ik kende het Fit for Life programma en wist wat me te doen stond. Het ritme en de structuur die alleen niet lukte, had ik binnen no-time weer opgepakt.

Mijn volgende mijlpaal is om over een jaar nog op hetzelfde gewicht te zitten en deze structuur vast te blijven houden. Daarnaast blijf ik 2x per week de Small group trainingen van PFN Maastricht volgen. Want ondanks dat ik mijn doelen nu heb behaald, wil ik niet meer terugvallen in mijn oude patronen!

 

 

 

 

Ik ben veel actiever en heb het plezier in het sporten weer teruggevonden!

9
0%
9

2129 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.6

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Vroeg opstaan! 3 tips om eerder uit je bed te komen
3x Kerst nagerechten voor 2023
3x Kerst hoofdgerechten voor 2023
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen