Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo vond Vera een programma die ze daadwerkelijk kan blijven volhouden!

Onder het motto waar een wil is, is een weg, obstakels overwinnen en er sterker uitkomen. Deze topper doet het!

Lees hieronder het klantverhaal van Vera:

Net voor de zomervakantie van 2021 had ik mijn revalidatietraject bij de sportfysiotherapeut afgerond. Een domme actie in een skilift zorgde voor een volledig gescheurde voorste kruisband en een deels gescheurde meniscus: 2 operaties en een zwaar revalidatietraject van 2,5 jaar volgde maar ik kon toen weer pijnvrij leven en zelfs weer tennissen/padellen. Helaas heb ik er artrose in de knie aan overgehouden dus dat betekent dat ik de rest van mijn leven zal moeten zorgen voor sterke beenspieren. Ik ben geen fan van de sportschool en met een drukke baan zag ik het ook niet gebeuren dat ik dit thuis zelf ging doen dus ging ik googelen op Personal Coaching en zo kwam ik terecht bij Personal Fitness Nederland. Het intakegesprek met Raissa voelde meteen goed: de klik was er en dat is toch één van de belangrijkste zaken naast het inhoudelijke programma zelf! Hoofddoel was om mijn beenspieren verder te verstevigen (en te onderhouden) maar ook om de teveel aangekomen kilo’s in die 3 jaar weer langzaam kwijt te raken.

Ik startte met het Fit for Life programma in augustus: mijn revalidatie was dan wel ten einde maar fit was ik nog zeker niet. Conditioneel moest er nog een hoop gebeuren en die kilo’s meezeulen hielp ook niet mee: ik was het zat, voelde me niet gelukkig met mijn lichaam en er moest iets veranderen! Na een duidelijke uitleg over het programma en de enorm handige voedingsapp Vytal ging ik samen met Raissa vol vertrouwen van start. Nu 6 maanden later voel ik mij al stukken fitter, is mijn eetgewoonte volledig veranderd en ben ik 12 kilo lichter. Eigenlijk is het meest mooie dat het weinig tot geen moeite heeft gekost: tuurlijk het was even omschakelen met het eetpatroon maar de recepten in de app zijn verrassend lekker en de vele tips van Raissa helpen ook mee! Ik doe nu boodschappen voor de hele week, weeg alles keurig af en het gezin doet gewoon mee. Sporten was al wel onderdeel van mijn leven maar core- en krachttraining stonden niet op mijn favorieten lijstje: Raissa (en ook Jessie) weet me daarentegen continu te motiveren en te stimuleren door haar zeer gevarieerde trainingsprogramma’s en geloof in mijn kunnen!

Nu ik het 2e deel van mijn jaartraject ben ingegaan, ben ik vol vertrouwen dat ik samen met Raissa mijn 2 doelen ga behalen: spierkracht volledig terug opbouwen en nog eens 12 kilo er vanaf! Stap voor stap natuurlijk met het uiteindelijke doel om weer happy te zijn met mijn eigen lijf en zonder pijn door het leven te gaan! Het ‘Fit for Life programma’ is voor mij een programma waarvan ik weet dat ik het daadwerkelijk kan blijven volhouden en ik ook nog gewoon lekker een wijntje in het weekend kan blijven drinken;-). Raissa, bedankt voor dit 1e halfjaar: heel blij met je! Je bent een Topper!

 

Ik heb gemakkelijk mijn eetgewoonte volledig veranderd!

9
0%
9

2129 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.6

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Vroeg opstaan! 3 tips om eerder uit je bed te komen
3x Kerst nagerechten voor 2023
3x Kerst hoofdgerechten voor 2023
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen