Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Op deze manier is Yvette in minder dan 2 jaar 60 kg afgevallen!

Lees hier het succesverhaal van Yvette!

Nog een kleine 10 kg te gaan en dan ben ik in 2 jaar tijd 70 kg afgevallen. Zonder maagverkleining, pillen of dieet. Dit is me gelukt door heel veel te sporten, mijn eten iets aan te passen en door elke dag weer opnieuw een wedstrijd met mezelf aan te gaan, proberen mezelf te verbeteren, beter te zijn dan de dag ervoor.

Toen ik 62 werd dacht ik: zo kan het niet langer en is de knop omgegaan. Ik woog ondertussen 154 kg en werd lichamelijk steeds beperkter. Ik heb toen bij Bryan van Steijn van PFN aangeklopt. Hij helpt me elke les weer het beste uit mezelf te halen, waardoor ik al meer dan 60 kg ben afgevallen.

Toen ik resultaten begon te zien werd ik steeds enthousiaster en ontdekte ik een nieuwe passie: krachttraining. In de krant las ik een artikel over ene Ina, 75 jaar, super granny, 3-voudig wereldkampioen powerliften uit Amsterdam. Dat wilde ik ook. Dus train ik daar nu ook voor het WK powerliften met haar personal trainer Jinga Gosschalk. Super leuk!

Wil je ook afvallen, neem dan een personal coach. Afvallen gaat écht niet vanzelf! Soms duurt het weken voordat je er weer een kilo af hebt en dan is het heel belangrijk om iemand te hebben die je steunt en aanmoedigt. Vooral op die momenten dat het voelt alsof je maar niet vooruit gaat. Soms ga je zelfs een stuk achteruit. Ben je opeens een paar kilo zwaarder. Bijvoorbeeld omdat je vocht vasthoudt. Je kunt je dan heel eenzaam voelen. De uitdaging is dan om niet ontmoedigd te raken. Het belangrijkste is: heb geduld, wordt sterker dan je grootste excuus,  jij bent je enige beperking, geef niet op en wees blij met elke overwinning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is me gelukt door elke dag weer beter te willen zijn dan de dag ervoor.

10
0%
10

2141 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.2

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Opening studio Leiderdorp - Ruben Hoonhout aan het woord
Buikvet kwijtraken als 50 plusser
Symptomen burn-out bij een man
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen