Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo werd Hariette fitter, gezonder en gelukkiger

Eind november 2018 durfde ik de telefoon te pakken en naar Personal Fitness Nederland in Veenendaal te bellen. Op dat moment zat ik in een stevige dip, ik was veel te zwaar, had maat 46 en nergens zin in. Dit was al een tijd zo en door de dood van mijn moeder een half jaar daarvoor was het alleen nog maar erger geworden. Ik was in een gat gevallen en ik functioneerde alleen maar op mijn wil.

Wat was er van mij geworden? Vroeger veel gesport, fitness, bruine band karate, diepzee duiken, bodypump, hardlopen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Door artrose in mijn rug en jarenlang de pijnpoli in en uit te zijn gegaan heb ik al mijn sporten op moeten geven en dan gaat het snel de verkeerde kant op.

Uiteindelijk durfde ik iets te gaan doen. Ik kreeg Jolanda aan de telefoon, we hebben wat gepraat en er werd een intake gesprek gepland. Toen ik de telefoon neerlegde voelde ik me al zoveel beter. Er zou iets gaan veranderen in mijn leven, er zou iets aan gedaan worden!

Ik ben begonnen met de trainingen trouw te volgen, ik kreeg voedingsadviezen en begeleiding van Jolanda, Rodney en Bryan. Heerlijk was dat, en ik viel nog af ook! Het heerlijke aan Personal Fitness Nederland vind ik dat we eigenlijk zonder toestellen trainen, maar wel met gewichten, TRX, elastieken en dergelijke. Als je namelijk blessures hebt, zoals ik, kun je gewoon lekker meedoen en als het niet lukt wordt de oefening zo aangepast zodat je wel mee kan doen. Dat was in het verleden wel anders, want dan moest ik steeds vaker dingen overslaan, waardoor de motivatie snel verdwijnt en je er steeds minder heen gaat. Nu sla ik nooit over tenzij ik met vakantie ga.

Maar nu komt het: ik ben rond de 20 kilo afgevallen, van kledingmaat 46 naar 40. Maar dat is nog niet alles: ik heb weer zoveel energie gekregen en heb overal weer zin in. Ik ben weer zo actief geworden, eigenlijk zoals ik vroeger was. Bedankt Personal Fitness Nederland dat ik weer in mezelf geloof, me fit voel en weer heerlijk in mijn vel zit. Ik kan dit iedereen aanraden! Twijfel niet en pak de telefoon!

Ik heb weer zoveel energie gekregen en heb overal weer zin in

Waardering

10
Tevredenheid met Personal Fitness Nederland?
0%
10

Gecoacht door

2129 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.6

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Vroeg opstaan! 3 tips om eerder uit je bed te komen
3x Kerst nagerechten voor 2023
3x Kerst hoofdgerechten voor 2023
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen