Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo werd Monique fitter, gezonder en gelukkiger

Personal Fitness Nederland, een aanrader!

Eigenlijk ben ik altijd een heel sportief en positief persoon geweest. Maar door een aantal gebeurtenissen, die een behoorlijke impact op mijn hele persoonlijkheid hadden, veranderde ik. Ik voelde mij niet meer de persoon die ik altijd was, ik voelde mij lomp, futloos en terneergeslagen en ik had een hele rij excuses om niet te hoeven sporten/lijnen (druk op het werk, druk met dingen privé, me niet lekker voelen, et cetera.). DAAR MOEST WAT AAN GEDAAN WORDEN!

Ik zag een advertentie van Personal Fitness Nederland. Dat leek me wel wat, zo’n personal trainer! Dus heb ik een afspraak gemaakt voor een intakegesprek. Oh hemel, schrik! Ik dacht 7 kilo te zijn aangekomen, maar het waren en 15!

Plus een best hoge bloedruk en een hoog vetpercentage! Ik was een gevaar voor mezelf! Ik ben direct in maart jl. gestart, tegelijkertijd startte ook de lockdown! Maar dankzij de nimmer aflatende positieve steun en begeleiding van mijn PT Rodney, de wekelijkse voedingsadviezen, de dagelijkse instructiefilmpjes, de persoonlijke Zoom gesprekken en Zoom trainingen, ben ik de lockdown periode zeer goed doorgekomen. In juni had ik het voor elkaar 16 kilo af te vallen en sindsdien ben ik 2000% fitter! Super trots op mezelf!

Mijn complimenten voor alle begeleiding vanuit Personal Fitness Nederland, de dagelijkse peptalk, trainingsfilmpjes en adviezen.

Dankjewel PFN / Rodney! Ik had het in mijn eentje nooit gered!

Ik ben 16 kilo af gevallen en sindsdien 2000% fitter! Super trots op mezelf!

Waardering

10
Tevredenheid met Personal Fitness Nederland?
0%
10

Gecoacht door

2153 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.4

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Skeeleren voor een betere conditie: zo pak je het aan
Conditie opbouwen met hardlopen: waarom een schema helpt
Opening studio Leiderdorp - Ruben Hoonhout aan het woord
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen