Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo is Marielle weer eindelijk trots op haarzelf!

Lees hier het succesverhaal van Marielle:

Ik ben nooit echt slank geweest, maar ik vond altijd wel een excuus om iets lekkers op tafel te zetten. Ik heb van alles geprobeerd, van shakes tot koolhydraatarm eten en onder mijn benodigde calorieën blijven.

Vorig jaar besloot ik dat het genoeg was. Met 115 kg op de weegschaal wist ik dat ik echt iets moest veranderen. Ik heb nagedacht over een maagverkleining en er ook al met mijn huisarts over gesproken. Toen zag ik een advertentie van Personal Fit Nederland. Ik dacht bij mezelf: dit is mijn laatste kans om een gezonder en fitter leven te krijgen. Ik heb een afspraak gemaakt en een paar dagen later kon ik terecht bij Remco in Zoetermeer. We hadden een heel positief gesprek en drie weken later ben ik begonnen.

Het is een hobbelige weg geweest met ups en downs. Ik heb mezelf ook tegengekomen, maar nu, na meer dan een half jaar bezig te zijn, ben ik trots op wat ik tot nu toe heb bereikt. Hoewel de kilo’s niet snel verdwenen zijn, is mijn vetpercentage omlaag gegaan en mijn spierpercentage omhoog. Als ik naar de foto’s kijk van toen ik begon en nu, ben ik echt trots op mezelf. Ik ben er nog niet, maar ik ga stap voor stap verder met mijn programma en tot nu toe ben ik erg tevreden.

Ik heb mijn vetpercentage omlaag gekregen en mijn spierpercentage omhoog!

10
0%
10
Coach niet gevonden

2129 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.6

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Vroeg opstaan! 3 tips om eerder uit je bed te komen
3x Kerst nagerechten voor 2023
3x Kerst hoofdgerechten voor 2023
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen