Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo kon Tessa ondanks tegenslagen doorpakken!

Klant Tessa: Mijn hele leven jojo ik al in gewicht en elke keer probeerde ik zelf het diëten toch maar weer op te pakken. Na een paar jaar koolhydraatarm gegeten te hebben vond ik het heel moeilijk om weer een normaal eetpatroon te krijgen en heb ik toch maar hulp gezocht. Zo kwam ik terecht bij Personal Fitness Nederland Zoetermeer. Na een intake met coach Remco heb ik besloten om ervoor te gaan!

De wekelijkse coachingsessies en trainingen vond ik echt heel erg leuk en ik heb er heel veel aan gehad. Het eten uit het voedingsschema was super lekker en het verbaasde me echt hoe veel ik kon/moest eten.

In het begin ging het heel snel, maar na een tijdje bleef ik heel erg op gewicht hangen. Tijdens deze 26 weken heb ik de diagnose PCOS gekregen waardoor het ook duidelijk werd waarom ik bleef hangen in gewicht en waarom mijn vetpercentage niet omlaag wil gaan. Voor mij best een lastige diagnose, maar ook daar heeft Remco mij goed bij geholpen.

Remco en Petra hebben Fit for Life supplementen en de Fitboost geadviseerd. Als je er alleen voor staat gooi je al snel de handdoek in de ring, maar nu had ik een stok achter de deur om ondanks de tegenslag toch door te pakken!

Mijn tijd bij Personal Fitness Nederland zit erop. Ik heb mijn doel nog niet helemaal bereikt, maar ik ga zeker door met alles wat ik heb geleerd.

Heel erg bedankt Remco voor de leerzame maar vooral ook hele leuke weken.

 

Het eten uit het voedingsschema was super lekker en het verbaasde me echt hoe veel ik kon/moest eten!

10
0%
10
Coach niet gevonden

2129 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.6

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Vroeg opstaan! 3 tips om eerder uit je bed te komen
3x Kerst nagerechten voor 2023
3x Kerst hoofdgerechten voor 2023
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen