Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo is Heleen 22 kg lichter geworden!

Het was genoeg. Ik was er klaar mee!  Mijn slechte gezondheid speelde me parten wat me ongelukkig maakte. Ik kwam een advertentie tegen van Personal Fitness Nederland – Drachten. En heb gelijk een afspraak gemaakt met Tim en na een goed gesprek was ik gelijk om.

Met een goede begeleiding, goed sportprogramma ( nooit geweten dat sporten leuk was :-)), fijne voedingsapp waar ik heb geleerd om lekker en vers te koken, maar zeker ook het mentale gedeelte heeft Tim mij ontzettend veel  geleerd. Ik heb mijn grenzen weten te verleggen en weet nu wat mijn triggers zijn en leren om af en toe een stapje terug te doen en reflecteren.

Maar zeker ook om van mezelf te leren houden en op 1 te zetten. 1 jaar en 22 kilo minder heb ik mij doel behaald die ik dit jaar voor mijzelf gesteld heb. Voel me gelukkiger en ook fitter. Ben nog niet bij mijn ultieme doel maar ik ben zeker op de goed weg.

Inmiddels sport ik drie keer in de week in de sportschool met mijn dochter om verder te gaan met afvallen en gezonder te worden.

Mijn dank gaat dan ook uit naar Tim van Personal Fitness Nederland – Drachten voor alles wat je voor mij gedaan hebt. En ik zal de kickboks lessen missen!

Ik durf mezelf weer op 1 te zetten!

10
0%
10

2129 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.6

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Vroeg opstaan! 3 tips om eerder uit je bed te komen
3x Kerst nagerechten voor 2023
3x Kerst hoofdgerechten voor 2023
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen