Al meer dan 19.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo werd Catalina fitter, gezonder en gelukkiger

In januari kwam er een oproep voorbij van Personal Fitness Nederland op Facebook, niet wetende dat ik na de aanmelding gelijk al werd teruggebeld. Na een persoonlijke afspraak met personal coach Tim, kwam daar ook het weegmoment. De waarheid kwam wel hard aan. BMI veel te hoog… de knop moest echt om!

Al mopperend en klagend ging ik van start. Mijn man ging als een speer… Na ongeveer twee weken ging ook bij mij de knop om. Stop met de smoezen kreeg ik van alle kanten te horen. Ik zou het een kans geven. Dus de voedingsapp gedownload, boek en oefeningen erbij en nu gaan.

Dat was de doorslag… Ondanks dat ik door een blessure niet alle oefeningen kon doen, werd er samen met mij gekeken wat wel kan en wat haalbaar was op dat moment.

Het einddoel was om 10 kilo kwijt te raken. Heel langzaam begon mijn inzet vruchten af te werpen. Ik zag de weegschaal naar beneden gaan. Na 5 kilo kreeg ik complimenten van anderen. Dat was voor mij de beloning van al mijn inspanningen. Ik had de smaak te pakken. Wel af en toe werd ik door Tim op de rem getrapt of juist even weer aangespoord.

Nu 26 weken later ben ik de 10 kilo al voorbij en geniet ik oprecht van sporten. Iets wat ik daarvoor nooit deed. Ik voel me fitter, kan alles beter aan en geniet weer van alle dagelijkse dingen.

Het is soms echt plannen. De tv aanzetten en op de bank ploffen kan iedereen. Een half uur per dag bewegen ook. Alleen zijn wij verschrikkelijk goed in het bedenken van excuses.

Naast mijn einddoel (inmiddels 10 kilo kwijt) verwacht ik met hardlopen binnenkort ook een mijlpaal te bereiken. De halve marathon is het volgende doel dat ga ik halen!

Je zult het zelf moeten doen, maar een stok achter de deur en persoonlijke begeleiding is heel erg fijn. De voedingsapp vonden wij fantastisch en hebben hierdoor anders leren eten.

Wij gaan samen door voor een blijvend resultaat.

Bedankt Tim voor je steun aanmoediging.

Ik voel me fitter, kan alles beter aan en geniet weer van alle dagelijkse dingen!

Waardering

10
Tevredenheid met Personal Fitness Nederland?
0%
10

1630 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.2

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Sporten in de ochtend; zelfs als je geen vroege vogel bent
Sporten tijdens zwangerschap: ja! 5 adviezen om verantwoord te blijven bewegen
Het aanbod van sporten in groepsverband

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen