Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Drachten

Een gemiddelde score van 9.4 uit 18 klantenervaringen

06 2148 2652
drachten@personalfitnessnederland.nl 
Markt 5, 9203 AA Drachten
KVK
80318568
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf
Dit vinden onze klanten in Drachten

Een gemiddelde score van 9.4 uit 18 klantenervaringen

10
18 uur geleden

"Ik voel me fitter, kan alles beter aan en geniet weer van alle dagelijkse dingen! "

Catalina

Studio Drachten
10
25 juni 2021

"Ze helpen je bij een gezondere levensstijl, waardoor je zelf lekkerder in je vel komt te zitten en meer energie krijgt!!"

Lysenka

Studio Drachten
10
15 juni 2021

"Ik voel mij een stuk fitter en daardoor een stuk gelukkiger. Op de momenten dat ik het even moeilijk heb dan sleept mijn coach mij er doorheen! Echt een aanrader!"

Ellie van der Meer

Studio Drachten
10
8 juni 2021

"Lekker fit en gezond gevoel door het totale programma"

Gerda

Studio Drachten
9
31 mei 2021

"Het belangrijkste dat ik geleerd heb is dat ik meer kan dan ik dacht en daarnaast voel ik mij door het niet meer gebruiken van toegevoegde suikers veel fitter en energieker. Door het afvallen zit ik beter in mijn vel en voel ik mij zelfverzekerder."

Studio Drachten
10
29 mei 2021

"Ik behaal goede resultaten en zit beter in m’n vel,doordat ik met fitter voel."

Esther van der Velde

Studio Drachten
9
29 mei 2021

"Personal Fitness helpt me ontzettend door de goede begeleiding op gebied van beweging, voeding en mentale coaching om mijn doel te behalen maar vooral ook door mijn levensstijl te veranderen ten goede. Hierdoor ben ik na 8 weken al 5 kilo kwijtgeraakt."

Heleen van der Meulen-Polet

Studio Drachten
10
28 mei 2021

"Ik ben afgevallen, waardoor ik positiever en gelukkig ben."

Eerin

Studio Drachten
9
28 mei 2021

"Op een gezonde en gemotiveerde manier afvallen en fit voelen!"

Studio Drachten
9
23 mei 2021

"Ik ben fitter geworden en zit weer lekkerder in mijn vel"

Studio Drachten
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Drachten
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020!
Tim Tuinstra
Studiomanager & Lifestylecoach van Drachten & Assen

Het geeft mij erg veel voldoening om met mijn kennis mensen te coachen naar fittere en gezonde levensstijl.

Personal training Drachten, word Fit for Life

Wil jij meer energie? Gewicht verliezen en zelfverzekerd over straat gaan? Wil je je conditie verbeteren, je slechte gewoontes vergeten en een fitter en vitaler lichaam? Dan is het Fit for Life personal training programma in Drachten de plek om dat te doen. Zelfs als je alles al hebt geprobeerd, zal deze alles-in-één aanpak jou wel over de finish halen. Bij Personal Fitness Nederland kijken we niet alleen naar de korte termijn resultaten, we geven jou de tools waarmee je ook nadat je doelstellingen zijn bereikt je gezonde levensstijl kan vasthouden.

Resultaat voor het leven met personal training in Drachten

Als je zelf al geprobeerd hebt om gewicht te verliezen of om fitter te worden, dan heb je misschien gemerkt dat het lastiger is om slechte gewoonten af te leren dan je denkt. Je spant je in, maar op de één of ander manier val je altijd weer terug in je oude en vertrouwde sleur. Wij helpen je daar uit en helpen je om oude gewoonten te laten vervallen en nieuwe aan te nemen. Dat doen we door ons te richten op drie pijlers die als rode draad door al onze personal training programma’s in Drachten lopen.

Drie pijlers voor 100% succes

De drie pijlers die we hanteren zijn bewegen, gezond eten en mentale coaching. Wij geloven dat deze drie samen een perfecte combinatie zijn zodat jij je doelen kan behalen. Onze personal trainers in Drachten gaan met je fysieke gezondheid aan de slag en onze voedingsdeskundige zorgt ervoor dat je ook daar buiten goed voor je lichaam zorgt. De mentale coach geeft je de kracht om het proces af te maken en elke verleiding, terugval of twijfel aan de kant te zetten. Onze personal trainers in Drachten stoppen niet tot jij tevreden bent!

Fitness Drachten voor een leven lang resultaat

Wil jij ook meer energie? Wil je je overtollige kilo’s kwijt en zelfverzekerder in het leven staan? Dan is het tijd om een bezoekje te brengen aan onze lifestyle en fitness studio in Drachten. Wij zijn geen standaard fitnessschool, maar bieden al onze leden een compleet programma aan waarmee alle ongezonde gewoontes worden aangepakt en vervangen door gezonde gewoontes. De drie pijlers die we hanteren zijn beweging, gezond eten en mental coaching. Deze combinatie levert een totaaloplossing op voor iedereen die een fitter lichaam en een energieker leven wil.

Fitness in Drachten begint nu

Onze personal trainers, mental coaches en voedingsdeskundigen staan voor je klaar om jou gezonder en gelukkiger te maken. Gewichtsverlies volgt dan meestal vanzelf. Het begint allemaal met een vrijblijvend intakegesprek waarbij je het team leert kennen en onze lifestyle en fitness studio in Drachten kunt bekijken. Vervolgens beoordelen we wat je huidige situatie is en geef jij aan wat jouw doelstellingen zijn. Vervolgens stellen we een op maat gemaakt traject voor jou op waarmee succes wordt gegarandeerd.

Een fitter lichaam

Wij geloven dat beweging goed voor je is, maar wil je een fitter lichaam in de breedste zin van het woord, dan hoort gezond eten en mentale kracht hier ook bij. Daarom hanteren wij de drie pijlers als je komt trainen in Drachten die al deze factoren aanpakken. Dit zijn de tools die jij nodig hebt om af te vallen en daarna gezond te blijven, voor de rest van je leven lang. Bewegen geeft je kracht, gezond eten geeft je de juiste brandstoffen en mentale gezondheid helpt je verleidingen te weerstaan en je gelukkig te voelen.

Iedereen succesvol

Fitnessen in Drachten bij Personal Fitness Nederland betekent gegarandeerd succes. Wij bieden iedereen een 100% resultaatgarantie aan en stoppen niet totdat jij tevreden bent. Wij zijn er voor jou met een totaaloplossing dus zet ook de eerste stap richting een gezonder en gelukkiger leven.

Lees meer

Ga jij hier je doel halen?

Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt