Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo herkende Alida haarzelf niet meer terug!

Lees hieronder het verhaal van Alida

Wat zegt U? Personal Fitness, de ‘’fit for life’’ style? Ja, ja, leuk bedacht maar voor mij niet hoor. Maar goed, als u aandringt dan zal ik het misschien een kans moeten geven maar ik verwacht er niet te veel van. Ik heb al genoeg al mijn hoofd. Wanneer? Wat? Volgende week al een proefles? Dat is wel erg snel! Maar oké ik zal er zijn. Daar ging ik dan…..

‘’Nou mevrouw’’ zegt de coach. Gaat u maar eens even eerst met uw rechter- en daarna met uw linkerbeen dit bankje bestijgen en er weer vanaf. Op en af, op en af en weer op en af. Ja nog eventjes volhouden. Ik moet toegeven dat het niet meevalt. Nog eventjes dit, nog eventjes dat. Het valt niet mee om mijn evenwicht steeds te bewaren. Daar was ik al niet zo goed in.

Wat? Een boek invullen, moet ik dat ook nog doen? Dat is echt niets voor mij hoor. Vooral niet om alles over mijzelf te vertellen. Maar na een aantal weken begint het mij opeens op te vallen hoe goed ik mij voel en dat ik de noodzaak inzie dat bewegen essentieel is om fit te worden en vooral om fit te blijven. Ik was een slechte loper en zie daar, ik loop opeens super. Ik kende mijzelf niet meer terug. Wat heb ik een enorme verandering doorgemaakt in een half jaar tijd! Het grappige is dat ik dit ook veel van andere hoor en dit maakt mij dan ook erg trots! Ook de lessen over ‘kernwaarden” waren voor mij echt een eyeopener. Ik had deze natuurlijk wel al maar om er zo specifiek op gewezen te worden en ermee te leven is even andere koek. Waar ik ook erg blij mee ben is dat ik tegenwoordig trek heb in gezonde voeding. Wie had dit ooit kunnen bedenken? Ik voel heerlijk vanbinnen! Kortom, ik zou nog uren door kunnen gaan met vertellen maar ik zou u echt willen aanraden om deze belangrijke stap naar meer beweging in uw leven te zetten.

Als ik erop terugkijk heeft Personal Fitness Nederland mij echt erg veel goeds gebracht!

Ik kende mijzelf niet meer terug!

10
0%
10

2129 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.6

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Vroeg opstaan! 3 tips om eerder uit je bed te komen
3x Kerst nagerechten voor 2023
3x Kerst hoofdgerechten voor 2023
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen