Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Aalsmeer

Een gemiddelde score van 9.4 uit 17 klantenervaringen

Zijdstraat 9, 1431 EA Aalsmeer
KVK
75270773
Personal Fitness Nederland Aalsmeer
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Welkom bij Personal Fitness Nederland in Aalsmeer! Wij zijn meer dan een sportschool in Aalsmeer, omdat we werken met bewezen Fit For Life programma. Een aanpak waarin we geloven. Daarom geven we altijd 100% resultaatgarantie. Meer dan 20.000 Nederlanders gingen je voor en volgden het programma met succes. Ben jij de volgende? Onze gecertificeerde personal trainers in Aalsmeer staan te popelen om jou te coachen naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Meld je aan voor de gratis proefweek en maak kennis met onze studio!

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Van afvallen tot meer spierkracht bij Personal Fitness Nederland in Aalsmeer

Of je nu wilt afvallen, meer spierkracht wilt, een betere conditie, een belangrijk evenement hebt waarvoor je wilt trainen of gewoon lekker fit wilt zijn. Met individuele aandacht en een trainingsschema op maat maken we samen jouw sportieve doelen waar. Onze gecertificeerde personal trainers in Aalsmeer zijn echte motivators. Zij zorgen er persoonlijk voor dat je iedere personal trainingssessie net dat beetje extra geeft. Een tandje extra bijzet, nog één keer pusht, nog één keer alles geeft. Want precies die kleine extraatjes in de studio maken het verschil. Opgeven is geen optie bij Personal Fitness Nederland Aalsmeer. Onze coaches gaan voor maximaal resultaat. Samen met jou. Welke doelen heb jij voor ogen? 

Behaal je sportieve doelen met personal training in Aalsmeer

Bij Personal Fitness Nederland geloven we er sterk in dat ieder mens zelf de verantwoordelijkheid kan nemen over zijn of haar eigen gezondheid. Maar we begrijpen ook als geen ander dat dit niet gemakkelijk is. Daarom zijn onze gecertificeerde personal trainers er. Op de momenten dat jij het moeilijk hebt, geeft jouw personal coach je een duwtje in de rug. Als je op wilt geven, herinnert jouw trainer je aan je doelen. Als je denkt dat je niet meer kan, is je coach er om je het tegendeel te bewijzen. Zodat jij je gedachten de baas wordt, lekker in je vel zit en je doelen behaalt. 

Maak jouw sportieve doelen waar bij Personal Fitness Nederland in Aalsmeer. Meld je aan voor de gratis proefweek en start overmorgen nog met trainen. Samen met een van de coaches. Zien we je snel?

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Aalsmeer

Een gemiddelde score van 9.4 uit 17 klantenervaringen

Studio Aalsmeer
9
21 februari 2023

"Het is gewoon lekker om te trainen"

Roy

Studio Aalsmeer
9
26 januari 2023

"Ik ben nu veel fitter en heb handvaten gekregen omdat vast te kunnen houden."

Wineke

Studio Aalsmeer
10
27 december 2022

"Ik zit beter in mijn vel en kan me leuker kleden"

Jacqueline

Studio Aalsmeer
10
21 november 2022

"Zonder hun steun had ik het resultaat nooit gehaald. Ik voel mij weer lekker in mijn vel en ben daar enorm blij mee😊"

Sandra den Heeten

Studio Aalsmeer
10
10 november 2022

"Door de training en het resultaat zit je beter in je vel en heb je meer energie"

Chiara

Studio Aalsmeer
10
1 november 2022

"Ben weer bewust met voeding bezig het maakt dat ik beter in m’n vel zit en sterker wordt ."

Studio Aalsmeer
10
11 oktober 2022

"Meer sporten, bewegen, en algeheel gelukkiger"

Steve

Studio Aalsmeer
10
6 oktober 2022

"Ik kende mijzelf niet meer terug!"

Alida

Studio Aalsmeer
10
1 augustus 2022

"Zonder veel moeite ons doel bereikt!"

Bianca & Tessa

Studio Aalsmeer
8
30 juli 2022

"Coaching op het gebied van sport"

Hanna

Studio Aalsmeer
10
25 juli 2022

"Je voelt je beter omdat je snel resultaat hebt"

Chiara

Studio Aalsmeer
8
21 juli 2022

"Bewustwording van voeding en beweging"

Studio Aalsmeer
8
16 juni 2022

"Ik geniet weer van mezelf en vind mezelf weer een leuker mens"

Annemarie

Studio Aalsmeer
9
13 juni 2022

"Het is het totaalplaatje van een goed trainingsschema, voedingsadviezen en hele fijne en professioneel begeleiding en vooral bezig zijn met jezelf."

Patricia Schagen

Studio Aalsmeer
9
23 mei 2022

"Betere conditie en makkelijker op mijn fiets stappen sporten is en zal nooit mijn hobby worden .Ga door om het in ieder geval niet achteruit te gaan en hoop al gaat langzaam nog vooruitgang te boeken. Maar mijn kernwaarden zijn oa geduld dus dat heb ik ook. Ik dank mijn coach dat zij ook het geduld met mij heeft."

Willemien Fiege

Studio Aalsmeer
10
23 mei 2022

"Ik ben me veel meer bewust van de noodzaak van de aangedragen uitdagingen van mijn geweldige coach"

Alida Stoof

Studio Aalsmeer
9
17 mei 2022

"Ze helpen je met een gezond en variabele eten. En goede beweging die je thuis makkelijk kan toepassen, om zo je doelen te kunnen bereiken naar een gezond leven"

Dennis Blankennagel

Studio Aalsmeer
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Aalsmeer
Trots dat we al 7 jaar op rij uitgeroepen zijn tot Beste Personal Trainer!
Mandy Akkermans
Lifestyle coach van Aalsmeer

Het beste in iemand naar boven halen, dat is wat ik graag doe! Met mijn enthousiasme en positieve instelling coach ik jou zodat jij je doelen kan behalen en gezond, vitaal en gelukkiger kan zijn!

Vincent Koot
Studiomanager & Lifestylecoach van Amsterdam Oost & Aalsmeer

Een bijzondere hobby van mij is kitesurfen. Dat maakt mij tegelijkertijd avontuurlijk. Ik durf een stapje verder te gaan. De grens opzoeken. Ik ben een positief mens, daar ligt mijn kracht. Het lukt mij mensen daarmee te motiveren en niet op te geven.

Personal Fitness: meer dan een fitness Aalsmeer

Personal Fitness is meer dan alleen een fitness Aalsmeer. Naast dat je bij ons kunt trainen, helpen we jou namelijk op weg naar een fitte, gezonde én gelukkige levensstijl. Dit doen we met onze unieke “Fit For Life” methode. Deze methode besteedt aandacht aan beweging, voeding en mentale gezondheid.

Fit For Life

Met onze “Fit For Life” methode coachen we je op weg naar jouw doelen. Welke doelen je allemaal kunt bereiken met onze hulp? Dat hangt helemaal van jou en je wensen af. Van afvallen tot aan je conditie verbeteren of mentale klachten verslaan: alles is mogelijk. Wij denken graag met je mee en maken een plan op maat.

Iedereen is welkom bij Personal Fitness Aalsmeer

Bij Personal Fitness Aalsmeer is iedereen van harte welkom. Wat je leeftijd, gewicht of conditie ook is: onze gecertificeerde trainers staan klaar om je te trainen en te coachen. Goed om te weten: je kunt bij ons terecht voor zowel personal training als DUO training.

Personal training of DUO training

Personal training is effectief omdat alle trainingen op maat worden gemaakt. We werken gericht aan jouw doelen en nemen de tijd om bijvoorbeeld ook je voedingsschema en mentale gezondheid door te spreken. DUO training is gezellig en soms de perfecte stok achter de deur. Motiveer je sportmaatje en sleep elkaar door de training heen!

Meer weten over personal training Aalsmeer?

Wil je meer weten over personal training Aalsmeer? Lees dan verder op onze website. Hier vind je praktische informatie én kun je ervaringen van mensen die je voor gingen lezen. Ontdek hoe zij onze trainingen hebben ervaren en of zij hun doelen hebben bereikt met onze hulp.

Gratis proefweek

Ben je enthousiast geworden? Vraag dan direct een gratis proefweek aan. Een betere manier om kennis te maken met ons en onze werkwijze is er niet! Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt het team van Aalsmeer via het contactformulier.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?