Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo kan Melissa eindelijk weer volleyballen!

Lees hier het succesverhaal van Melissa.
 
Sinds juni heb ik 1 keer per week personal coaching bij PFN in Groningen. Vorig jaar op 3 januari besloot ik dat het roer om moest. Ik merkte dat ik niet tevreden was met mezelf en het verschrikkelijk vond om mezelf te zien. Ik woog toen 96 kg (linker foto).
Eerst ging ik zelf aan de slag, maar ik kwam niet veel later thuis te zitten met een burn-out. Mijn energie was zo laag, het gewicht zat erg in de weg en de angst om onder de mensen te zijn was zo groot dat ik niet wist hoe ik dit moest aanpakken. Ik greep naar voedsel als ik mij naar voelde en door langdurig mentaal niet lekker in mijn vel te zitten was ik op dit gewicht terecht gekomen. Alle reden om hulp te zoeken en zo ben ik bij PFN terecht gekomen.
 
Naast het trainen bij PFN motiveerden de wekelijkse momenten met de coach mij ook om zelf weer het sporten op te pakken. Mijn lijf veranderde en mijn kracht nam weer toe. Inmiddels heb ik daardoor mijn liefde voor sporten weer helemaal teruggevonden. Ik krijg goede uitleg hoe de oefeningen moeten en waarom ze zo moeten. Ook ben ik sinds januari weer gestart met volleybal waar ik 4 jaar geleden mee gestopt was door een knieblessure. Ik heb genoeg vertrouwen in mijn lijf om het weer te proberen.
 
Inmiddels weeg ik rond de 80 kg (rechter foto)! 
 
Niet alleen fysiek heeft trainen bij PFN mij veel gebracht, maar ook mentaal. Ik kan mijn verhaal kwijt en kan open zijn over waar ik tegen aanloop. Er wordt geluisterd en met mij meegedacht.
 
Ben ik al helemaal daar waar ik wil zijn? Nee, er is nog werk aan de winkel, maar ik ben wel trots op wat ik heb bereikt en heb alle vertrouwen erin dat ook komende maanden bij PFN veel moois gaan brengen zowel op fysiek als mentaal vlak! 

Ik ben nu eindelijk weer 80 kilo!

9
0%
9

2129 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.6

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Vroeg opstaan! 3 tips om eerder uit je bed te komen
3x Kerst nagerechten voor 2023
3x Kerst hoofdgerechten voor 2023
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen