Al meer dan 19.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Groningen

Een gemiddelde score van 8.1 uit 22 klantenervaringen

Oeverkruid 2, 9738 AK Groningen
KVK
66387353
bedrijfsreportageper_wUJfG
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Groningen

Een gemiddelde score van 8.1 uit 22 klantenervaringen

9,5
4 april 2022

"Ik voel me nu fitter en sterker dan ooit, zowel fysiek als mentaal!"

Amarins

Studio Groningen
9
23 februari 2022

"Ik ben hartstikke blij met het resultaat!"

Demi

Studio Groningen
7
14 maart 2021

"Datje met jezelf bezig bewust bezig bent en bierdoorje grenzen /doelen eert aangeven"

Studio Groningen
9
13 maart 2021

"Ik leer meer aan mezelf te denken en mezelf op de eerste plaats te zetten."

Studio Groningen
8
13 maart 2021

"Dankzij Personal Fitness ben ik fitter en 10kg afgevallen."

Studio Groningen
7
12 maart 2021

"Gezonder en fitter worden"

Studio Groningen
8
12 maart 2021

"Ik voel me energieker, sterker en daardoor blij."

Studio Groningen
8
12 maart 2021

"Keuze maken en fit worden"

Studio Groningen
8
11 maart 2021

"Ik zit lekkerder in m'n vel en ik voel me zelfverzekerder. Ik krijg weer plezier in het sporten."

Studio Groningen
6
11 maart 2021

"Verandering van mindset en aansporing tot sporten en afvallen"

Studio Groningen
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Groningen
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Janneke Timmerije
Studiomanager van Groningen

Als afgestudeerd diëtist weet ik hoe belangrijk het is om goed voor je lichaam te zorgen in de vorm van voeding en beweging. Dit in combinatie met persoonlijke coaching zorgt ervoor dat wij samen jouw doelen kunnen bereiken!

Personal training Groningen: fitter, energieker en levenslang resultaat

Fit for life is ons personal training programma in Groningen waarmee we jouw leven verbeteren. Ondervind je veel stress, vind je jezelf te zwaar, heb je lichamelijke klachten, kom je energie tekort en ben je over het algemeen niet tevreden over hoe je je voelt, dan breng je daar samen met ons verandering in. Elk programma dat we starten wordt persoonlijk opgesteld, maar we hanteren voor iedereen drie pijlers. Allereerst ga je bewegen met onze personal trainer Groningen, onze voedseldeskundige zorgt ervoor dat je goed eet en onze mental coach geeft je zelfvertrouwen en kracht. Met deze formule haal jij je doeleinden en verander jij je leven ten goede en voor goed.

Personal training in Groningen voor verscheidene doeleinden

Omdat bij ons beweging wordt ondersteund door gezond eten en mentale vitaliteit, zijn de kansen dat jij jouw doeleinden bereikt aanzienlijk groter. En die doeleinden hoeven niet altijd met gewichtsverlies te maken hebben. Misschien wil je je conditie verbeteren, wil je lichamelijke klachten verminderen, wil je je bloeddruk verlagen, wil je spiermassa opbouwen, wil je verantwoord sporten tijdens je zwangerschap of wil je stress verminderen. Dit kan allemaal bereikt worden met ons Fit for Life programma.

Een persoonlijk plan

Als onze aanpak jou interesseert, dan houden we altijd eerst een intakegesprek. Tijdens dit gesprek leer je je personal trainer in Groningen kennen, bekijk je de studio en beoordelen we jouw huidige situatie. Met die informatie maken we een persoonlijk plan voor je waarmee je direct aan de slag kunt en die realistische doelen stelt. Je krijgt voedingsadvies, mental coaching en personal training in Groningen. Deze drie elementen kunnen niet zonder elkaar en daarom garanderen wij dat jij jouw doeleinden bereikt. Boek nu een gratis intakegesprek en zet de eerste stap richting een gelukkiger leven.

Fitness in Groningen voor een levenslang resultaat

Werken aan je fitness in Groningen om gewicht te verliezen en een fitter lichaam te creëren heeft nergens zoveel kans van slagen als bij Personal Fitness Nederland. Dat komt doordat je bij ons in het Fit for Life programma komt waar we werken aan drie pijlers, namelijk beweging, gezond eten en mental coaching. Deze drie componenten samen vormen de basis voor een fit lichaam en dat de rest van je leven. Met onze 100% resultaatgarantie bereik jij altijd je doelen.

Fitness in Groningen voor de rest van je leven

Het doel van ons Fit for Life programma en de drie pijlers is dat jouw resultaten standhouden. We werken aan de onderliggende oorzaken van overgewicht en ongezondheid en dat zijn een gebrek aan beweging, slecht eten en weinig wilskracht. Je persoonlijke trainer verzorgt motiverende en uitdagende trainingssessies, de voedseldeskundige maakt voedingslijsten specifiek voor jou en je wordt mentaal sterker omdat je bij ons je grenzen verlegt. Met een goede basis volgt een fitter en slanker lichaam vanzelf.

Een vrijblijvend intakegesprek

Fitnessen in Groningen met ons Fit for Life programma is meer dan fitnessen alleen en begint met een intakegesprek. We laten je onze lifestyle- en fitnessstudio zien, je ontmoet het team en we beoordelen je huidige gezondheid. Jij vertelt ons wat jouw doelen zijn en wij wijzen een gecertificeerde persoonlijke trainer aan die bij je past. Samen gaan jullie aan de slag en word je de beste versie van jezelf.

Gegarandeerd resultaat

Kom fitnessen bij ons in Groningen en je werkt niet meer aan de gevolgen van je slechte gewoontes, maar aan de oorzaken ervan. Het Fit for Life programma vindt plaats in onze prettige fitness studio in Groningen waar alles bij de hand is voor een succesvol resultaat. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Met jouw inzet en onze 100% resultaatgarantie ga jij ook een gezonder leven tegemoet.

Lees meer

Ga jij hier je doel halen?

Al meer dan 19.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt