Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo kan Mariëlle weer tennissen!

Lees hier de ervaring van Mariëlle

7 december 2021 ben ik gestart met mijn jaartraject Fit-for-Life, bij Personal Fitness Nederland-Woerden. Ik was echt te zwaar, door verschillende omstandigheden en ook gewoon door lekker eten. Mijn grens was bereikt na een blessure bij het sporten terwijl ik dat juist graag doe. En als je het niet meer zelf kunt, moet je hulp inschakelen! Dat heb ik wel vaker gedaan maar ‘jojo-effect’ was mij niet vreemd…

Ik ben nu 4,5 maand bezig, intussen al 18 Kilo kwijt en daarbij ook vet% naar beneden en spiermassa omhoog. Voel me veel fitter en gelukkig ook weer volop aan het tennissen. Heel blij met de begeleiding, van Paula, Melchior, Timo en Deborah, sluiten aan bij waar ik mee bezig ben, motiveren, soms juist afremmen, en ook gewoon even kletsen en lachen!

Ik ben ook trots op mezelf, want ik heb echt de tijd genomen om te investeren, in het proces en daarmee in mezelf. En hoe leuk is dat, een cadeautje toch! Dus vol spirit ga ik nog “even” door, gericht op mijn streefgewicht maar vooral op mijn nieuwe fitte en zo min mogelijk stressvolle leefstijl! Ik ben er blij mee en raadt het iedereen aan, mits je gemotiveerd bent want uiteindelijk moet je het zelf doen! Maar zoals zij zeggen; “Je kunt het!”

Ik voel me weer fitter en gezonder!

10
0%
10
Coach niet gevonden

2153 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.4

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Verhalen niet gevonden

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Skeeleren voor een betere conditie: zo pak je het aan
Conditie opbouwen met hardlopen: waarom een schema helpt
Opening studio Leiderdorp - Ruben Hoonhout aan het woord
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen