Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Woerden

Een gemiddelde score van 9 uit 29 klantenervaringen

Touwslagersweg 8, 3449 HX Woerden
KVK
54361745
Personal Fitness Nederland personal training
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Woerden

Een gemiddelde score van 9 uit 29 klantenervaringen

10
21 mei 2022

"Ik voel me weer fitter en gezonder!"

Mariëlle

Studio Woerden
10
3 februari 2022

"Ik vind het erg leuk. Ik ben positief over alles. Ik maak goede vorderingen en boek nog steeds resultaat. Op naar nog 5 kilo !"

Ronald Nieuwenhuizen

Studio Woerden
9
28 juli 2022

"Door de coaching en begeleiding heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en zit ik beter in mijn vel."

Lynn

Studio Woerden
9
28 april 2022

"Gezonder eten, meer sporten : allemaal heel belangrijk! Maar, liefde en een veilige thuishaven, dat vind je hier! Ik werk aan mijzelf, de mindset coaching is top en ik denken dat we samen ver gaan komen!"

Ellen

Studio Woerden
10
26 april 2022

"Door positieve begeleiding van coaches is het een plezier om te komen sporten en hier door beter in je vel te gaan zitten!"

Shanna

Studio Woerden
10
21 april 2022

"Ik voel me fitter door het sporten en ik eet veel gezonder wat dus resulteerd in verliezen en van kilo's"

Arno van Lieshout

Studio Woerden
10
21 april 2022

"Door zelf aan het werk te gaan, met hele deskundige begeleiding, met humor, intussen 18 kg kwijt maar vooral fit en weer volop aan het tennissen! Ik ben heel blij, én ga vooral nog "even" door!!"

Mariëlle

Studio Woerden
9
21 april 2022

"Met dank aan personal Fitness sta ik een stuk positiever in het leven en heb ik geleerd dat ik trots mag zijn op wie ik ben."

Esmee

Studio Woerden
8
8 februari 2022

"Je leer je lichaam beter kennen. Je ontdekt wat je allemaal kan."

Nellek Flick

Studio Woerden
9
3 februari 2022

"Verandering door te doen, je weet het 'zogenaamd' zelf wel maar heel fijn dat daar 1 op 1 begeleiding gericht op jouw persoon en persoonlijke verandering is, en ook zeer relaxte sfeer!"

Mariëlle

Studio Woerden
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Woerden
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Timo van der Graaf
Studiomanager van Woerden

Jou helpen groeien door de juiste ’tools’ aan te reiken is waar ik energie van krijg. Ik help je met het creëren van een positieve mindset. Mijn missie: Jouw levensstijl een boost geven en je laten zien dat je meer kunt, en waard bent, dan dat je denkt.

 

 

 

Paula Klaassen
Lifestylecoach van Woerden

In 2018 ben ik zelf als sporter bij Timo het Fit for Life programma gaan volgen. Door de ‘vibe’ in de studio en de klik die ik direct met Timo had als persoon en coach ben ik dankbaar dat ik nu zelf als PA Timo ondersteun.

 

 

 

Oude gewoonten het raam uit met personal training in Woerden

Slechte gewoonten zijn bijzonder lastig te breken, tenzij je meedoet aan het Fit for Life programma en personal training in Woerden. Als je een gezonder leven wilt leiden en een fitter lichaam wilt hebben, dan heb je bepaalde tools nodig om hier een succes van te maken. Het Fit for Life programma geeft jou deze tools en samen met jouw inzet en motivatie maken we van jouw doelstellingen een werkelijkheid.

Personal training in Woerden met drie pijlers

Onze personal trainer in Woerden gaat direct met je aan de slag, maar wij richten ons niet op beweging alleen. Ook al is dat een belangrijk onderdeel in de reis naar een fitter lichaam, het is niet het enige wat je lichaam gezond maakt. Gebalanceerde voeding is net zo belangrijk en onze voedingsdeskundige bespreekt dit met je en begeleidt je hierbij. Onze coach helpt je om mentaal kracht op te bouwen en stress en depressie te verminderen. Verleidingen en tegenslagen kun je zo veel beter aan. Met deze drie pijlers – beweging, gezond eten en coaching – bieden we jou een compleet pakket aan en is succes gegarandeerd.

Kom bij ons langs

Wij weten dat Fit for Life een methode is die bewezen heeft te werken, maar het is goed mogelijk dat je dit eerst zelf wilt zien. Kom daarom bij ons langs en bekijk onze studio waar alle personal training sessies in Woerden plaats zullen vinden. We houden een intakegesprek en beoordelen je gezondheid. Aan de hand daarvan krijg je een plan van onze personal trainer in Woerden. Dit plan is realistisch maat uitdagend en bijzonder gevarieerd. Wil jij ook een fitter lichaam, meer zelfvertrouwen en een gezonder leven? Dan is Fit for Life de plek waar je alles toegereikt krijgt wat je nodig hebt om hier een succes van te maken.

Fitness in Woerden met resultaatgarantie

Ben je klaar voor een persoonlijk fitness programma in Woerden én wil je verzekerd zijn van resultaat? Dan zit je bij Personal Fitness Nederland goed. Met ons succesvolle Fit for Life programma bepaal jij je streefdoel en zorgen wij ervoor dat jij deze kunt behalen. Hoe ga je dat doen? Met behulp van een personal coach en een fitness programma op maat dat leunt op drie belangrijke pijlers: gerichte voedingsadviezen, passende beweging en mentale coaching.

Fitness in Woerden volgens een totaalaanpak

Door gezond eten, beweging en de juiste mindset te combineren werken we toe naar een fitter lichaam en, net zo belangrijk, een vitale levensstijl. Kom je bij ons fitnessen in Woerden dan helpen wij jou dus altijd met een totaalaanpak. Op deze manier zetten we in op permanente resultaten en bieden we jou een alternatief op reguliere fitness. Dankzij de persoonlijke begeleiding en een programma op maat geven we je bovendien een 100% resultaatgarantie op jouw streefdoel.

Hoe zit het Fit for Life programma eruit?

Kom je bij ons fitnessen in Woerden in een Fit for Life programma dan starten we met een gratis intake en gezondheidscheck. Zo bekijken we met jou waar je op dit moment staat en waar je uiteindelijk naartoe wilt. Vervolgens word je gekoppeld aan een personal trainer die jou gaat begeleiden met bewegingsschema’s en jou blijft motiveren het beste uit jezelf te halen. Je krijgt verder persoonlijke voedingsadviezen en mentale coaching.

Past dit fitness programma bij mij?

Je streefdoel kan samenhangen met afvallen of juist aankomen. Misschien wil je jouw conditie vergroter, sterker worden of werken aan specifieke mentale of fysieke klachten. Ook als je jouw algehele fitheid wilt verbeteren, ben je bij ons aan het goede adres. Met een persoonlijke aanpak staan wij klaar om je te helpen jouw streefdoel te realiseren. Kom gerust eens kennismaken in onze fitness studio in Woerden.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?